Moja "Go to" kozmetička torbica

18:43 24 Comments A+ a-

Moja kozmetika ne nalazi se ni u kozmetičkoj torbici  ni u koferu, nego je raspoređena u malim plastičnim košaricama (dekorativa), a preparativa je sakrivena u jednom posebnom ormariću. :)

Na svakodnevnoj bazi ne nosim sa sobom hrpu kozmetike, ponesem samo ono što mislim da bi tokom dana bilo dobro popraviti. Nema tuševa, maskare, pudera u kamenu, prahu i sl. Nemam problema sa razmazivanjem tih proizvoda, pa, zašto da mi zauzimaju dragocjeni prostor u mojoj, ionako, pretrpanoj torbi? Puder ne nosim jer ga ne volim naknadno dodavati, jednostavno mi to postane preteško na licu.

Pa, što se onda to nalazi u mojoj kozmetičkoj torbici? Reći ću samo, previše proizvoda za usne... :D Jer, eto, volim ruževe, balzame... Moram napomenuti da sam nedavno morala reducirati sadržaj jer mi se nakupilo toliko proizvoda da se torbica jedva zatvarala. Izbacila sam, ako me sjećanje dobro služi, sedam proizvoda za usne.. :O
Sadržaj inače rijetko mijenjam, eventualno izbacim neki proizvod ili zamijenim neki od ruževa drugom bojom.


Ovu malu torbicu kupila sam u H&M-u prije pola godine za oko 20 kn. Malo je veća od dlana i stane mi u nju sve što od kozmetike nosim sa sobom.



Tako mala, a toliko toga ima, zar ne? :) Barem za moje potrebe... :)


Krenimo nekim redom... Prvo, meni najdraže - proizvodi za usne. :)


Natural Balm je prirodni balzam za usne s mirisom naranče. Lagan je na usnama i hidratantan, odličan za ljetne dane, no mislim da za hladnije dane i nije baš najbolje rješenje.

Sun Dance balzam sa SPF-om 20 nalazi se u torbici još od mora i moram priznati da nisam baš primijetila neku zaštitu od sunca, zatezale su me kao i svake godine. A možda se jednostavno radi o mojoj (ne)navici mazanja usana prilikom sunčanja. Tko bi ga znao..

Lip Butter od vanilije i makadamije mi je jedan od najdržaih balzama koje sam ikad isprobala. Ovaj je pri kraju, no svoj red već čeka malina. Ispričavam se na ofucanoj ambalaži, no jadničak se zbilja svuda povlači kako bi moje usne održao hidratiziranima. :) Znam da su oko ovog balzama podijeljena mišljenja, no ja ga zbilja jako volim.

Essence Stay with me - My favourite milkshake sjajila na žalost više nema u ponudi, a tako mi je drago. :( Nadam se da u ponudi ima nešto što je zamijenilo ova sjajila.

Essence mini lipgloss jedno je od tri sjajila koja se nalaze u maloj kutijici. Ne znam kakva su trenutno u ponudi, ja sam svoju kutijicu kupila prošle godine. Nije kao Stay with me, ali može poslužiti svrsi. :)

Essence - All about cupcake - još jedan Essence proizvod za usne. Obožavam ovaj ruž, savršen je za dnevne look-ove, a o njemu sam već pisala u jednim od favorita.

Avon - Matte Fuchsia toliko mi se sviđa da je zaslužio i zasebnu recenziju i mjesto u favoritima. Ne odvajam se od njega već nekoliko mjeseci. :)

KLIK - favoriti ruževa
KLIK - Avon Matte Fuchsia


Što još nosim sa sobom osim proizvoda za usne?


Catrice camouflage cream u nijansi 01-Ivory nosim sa sobom za slučaj da moram nešto popraviti ili prekriti neki novi prišt. :) Proizvod koji jako volim i o kojem ste mogli čitati ovdje.

Essence olovka za obrve namijenjena plavušama je ok, nijansa mi odgovara, ne skida se i ne razmazuje, no ipak su mi draža sjenila. Jedva čekam da ju dokrajčim, a kao što vidite, ne treba mi još puno. :)

Bourjois rumenila su mi jako, jako draga. Iako se cure žale na njih kako su jako tvrda i teško ih je pokupiti kistom, meni ne predstavljaju problem. Mislim da je upravo zbog toga teško pretjerati s njima. A opet, ovisi i o nijansi. Moje je u nijansi Rose coup de foudre, nešto ozmeđu zagasito crvene, roze i smeđe. Ne mogu ne spomenuti miris ovih rumenila.. :) Ako vas ne privlače, barem ih pomirišite. :) Četkica i nije baš nešto, no za neki brzi popravak može poslužiti.

Tek sam nedavno isprobala Maybelline olovke za oči. Odlična je za waterline i unutarnji kut oka, a nekad ju mrvicu i ispod obrve stavim. Isprobat ću i druge nijanse.

Kod sebe uvijek imam i ove mini rašpice za nokte i ogledalce.


Bez gumica za kosu ne idem nikud, a špangice mi također često zatrebaju. Unutra se nalaze i ovi Cadeavera papirići za blotanje o kojima nemam nešto posebno za reći, meni su vam svi ti papirići isti. Kao da izrežem masni papir za pečenje. Samo je ovo kao neko fensi izadnje. :D

I za kraj, nešto čemu možda nije mjesto u kozmetičkoj torbici. Kako mi često zatreba neki papirić i olovka, i k'o za inat, onda ga naravno ne mogu naći, odlučila sam ovdje staviti ovaj slatki mini notesić i kemijsku olovku. :)
 

Moram vam pokazati kako papirići izgledaju. :) Nije li preslatka žabica? :)

Osim ovih proizvoda, u torbi još nosim neki mini dezić, papirnate i vlažne maramice, sredstvo za dezinfekciju ruku, i još gumica za kosu koje se nekako potkradu. U zimskim mjesecima nađe se i mini kremica za ruke. :)

Što vi svakodnevno nosite sa sobom od kozmetike?

24 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
11. kolovoza 2014. u 19:53 delete

Kod mene u torbici i torbama isti problem, previse mazalica za usne. :) Pre neki dan sam izbrojala makar deset balzama, ruzeva i sjajeva. :D
Sad si me zainteresovala za ovaj Catrice korektor... Ja se godinama ne odvajam od Mac-ovog ali uvek trazim i isprobavam nove ne bi li nasla nesto priblizno dobro a za manje novca. :D Moracu da ga potrazim. Hvala na ideji! :)
Pozdravi! :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. kolovoza 2014. u 20:07 delete

Kako je samo sladak žabac :D! Ja nemam naviku da nosim sa sobom kozmetiku. Sredim se kada treba da izađem iz kuće i jedino što ponesem jesu sjaj za usne i parfem ili dezadorans i to je to :D.

Reply
avatar
Velvet Violet
AUTHOR
11. kolovoza 2014. u 21:17 delete

I ja isto imam najviše proizvoda za usne u kozmetičkoj torbici :) Čak i kada se uopšte ne šminkam, usne uvek moraju biti namazane nečim :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
11. kolovoza 2014. u 21:19 delete

Bas ti je sladak ovaj zabac :)
Ja u svojoj kozmetickoj torbici nosim dosta slicne stvari kao i ti, par balzama, ruzeva i sjajila, olovka za obrve i par za oci, tus, korektor, papirice za blotanje.... Jedino sto ja jos obavezno nosim i matirajuci puder u prahu ili kamenu. I isto uvijek imam turpiju za nokte, gumice, ukosnice i to je to. A sta jos vucem u ostatku torbe bolje da ni ne spominjem :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. kolovoza 2014. u 21:49 delete

U mojoj torbici ima svega...od pudera u kamenu,korektora,olovke za obrve,do ruževa,sjajeva,balzama,blot papirića,ukosnica,gumica za kosu.Svašta nešto :D
Žabac je preeesladak :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
12. kolovoza 2014. u 00:30 delete

Definitivno se pronalazim :-) I ja uvijek imam tonu proizvoda za usne, kao da imam usana za 20 žena ali sta cu kada to volim. Najčešće pored milion sjajila i balzama imam papiriće za matiranje i to je to sto se kozmetike tiče. :-)

Reply
avatar
eyedetoxx
AUTHOR
12. kolovoza 2014. u 10:38 delete

Ja nikada ne izlazim bez par gumica za kosu, obavezno ih gubim. Inače, sadržaj torbice ti je super, ničega previše niti premalo. Ja nosim uglavnom na posao dosta toga za popravke tokom dana.

Reply
avatar
Talisha's Art
AUTHOR
12. kolovoza 2014. u 12:01 delete

ja obavezno sa sobom imam gumice za kosu, parfemcic i dezodorans. jedino ako moram dugo biti ca od kuce onda si uzmem i nekoliko komada kozmetike sa sobom :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
12. kolovoza 2014. u 14:02 delete

Definitivno previše proizvoda za usne LOL :D
I ja sa sobom uvijek nosim jedno Bourjois rumenilo. Meni su fantastična, pogotovo kao "mobilna" rumenila. Praktična su totalno, imaju i ogledalce i kistić i super su kompaktna. Što se papira za pečenje tiče, CV ima stvarno grozne papiriće, koji uopće ne upijaju masnoću. Essence je po tom pitanju puno bolji, iako isto nije neka sreća. Ja sam odustala od investiranja u papir za pečenje, i za tu svrhu koristim najobičnije papirnate maramice :)
Sad si me nabrijala da i ja uradim ovakav post <3

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
12. kolovoza 2014. u 17:44 delete

Torbica je preslatka :D Nemam posebnu kozmetičku torbicu jer volim velike torbe s puno džepića pa mi određena kozmetika stoji u određenima džepićima. Nikuda ne idem bez gumice za kosu, kreme za ruke, balzama za usne i ruža koji imam na usnama :D Također ne volim popravljati šminku, osim ruža, naravno :D

Reply
avatar
12. kolovoza 2014. u 17:57 delete

Ja baš ne nosim u torbici kozmetiku, iako u torbi imam jednu prozirnu torbicu i nekako se trudim stavljati kozmetičke potrepštine u nju, ali na kraju dana pola proizvoda nađem svugdje po torbi... Nisam baš pretjerano organizirana po tom pitanju, iako svaki put nakon čišćenja torbe obećam sama sebi da ću stavljati kozmetiku u tu torbicu, nikada mi to ne pođe za rukom... I kod mene prevladavaju ruževi i pokoji balzam za usne, ostalu kozmetiku za popravljanje tijekom dana rijetko kad nosim, obično onda kada je neki "važan dan" a neću dugo biti kod kuće.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. kolovoza 2014. u 16:09 delete

Odličan je korektor i toplo ga preporučam, nadam se da ćeš biti zadovoljna. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. kolovoza 2014. u 16:11 delete

Kao što vidiš, ja većinom proizvode za usne imam, a ostalo je onako, za svaki slučaj... :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. kolovoza 2014. u 16:11 delete

Potpuno te razumijem, tako je i kod mene.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. kolovoza 2014. u 16:13 delete

Oh, moja torba uvijek ima barem 5 kila.. :( Što je najgore, nosim u njoj samo ono što mi zbilja treba.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. kolovoza 2014. u 16:18 delete

Uh... :) Ja nikad ne nosim to sa sobom jer zapravo rijeko popravljam šminku, jedino se za usne uvijek "bojim" :D

Reply
avatar
15. kolovoza 2014. u 23:46 delete

stvarno si svašta uspjela staviti unutra :)
Imam prozirnu torbicu u koju obićno stavim matirajuće papiriće, matirajući puder i putni kist, sredstvo za dezinfekciju ruku, neko putno pakiranje kreme za ruke i ruž koji taj dan nosim. I sama sam prije imala po torbi 64685465465 ruževa, no nekako sam naučila biti organizirana po tom pitanju :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:33 delete

Ah...potpuno te razumijem.. :D Al, kad ih toliko volim.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:35 delete

Uh, i moja je torba puna gumica i ukosnica.. I jedna je uvijek na ruci.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:35 delete

Ubiti, kao i kod mene.. Nemam ni ja ništa previše.. (osim proizvoda za usne.. :) )

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:37 delete

Ma nijeeee... :D To mi je taman! A velim, meni ti papirići svi do jednog isti.. I slažem se, maramice su bolje po pitanju upijanja, jedino sam primijetila da ovi masni, fensi, ne skidaju puder kao maramice.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:39 delete

Nisam ju ni ja imala prije, ali upravo kao i ti, volim velike torbe, pa mi se onda ono što sam tražila nekamo zavuklo i nikako da nađem. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:41 delete

Ja sam se sada priviknula da nakon korištenja vratim u ovu torbicu,prije toga je bio kaos po pitanju kozmetike u torbi.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. kolovoza 2014. u 23:43 delete

Hjooj, blago tebi, kad bih barem ja mogla odlučiti, e danas ću imati ovaj ruž i to je to.. Zna se desiti da u jednom danu promijenim nekoliko boja.. :)

Reply
avatar