OLIVAL Krema za zaštitu lica sa SPF 30 + darivanje

09:06 48 Comments A+ a-

Već sam vam tipkala o tome koliko volim Olival proizvode za sunčanje - dobro štite od sunčevih zraka, ne izazivaju mi alergije ili neke druge probleme, a cjenovno su vrlo pristupačni. I još su k tome hrvatski brand. :) Ljubav prema njihovim proizvodima zapravo mi je prenijela mama jer je i ona uvijek koristila Olival. :)

No, da skratim priču, danas ću vam govoriti o kremici za zaštitu lica sa SPF 30. Do sada sam za lice koristila Olivalovu dječju kremicu sa SPF 50 i o njoj sam vam pričala OVDJE i OVDJE. :) To je jedina krema za sunčanje koja mi nije izazivala nered na licu i vjerno ju koristim već nekoliko godina.

Moram biti iskrena i priznati da nisam uopće primijetila ovu kremu za lice, zbilja ne znam kako mi je promaknula, tako dugo dok mi draga Ivana iz Olivala nije skrenula pažnju na nju. :) 


Proizvod se nalazi u mekanoj ambalaži što znaći da ćete proizvod moći iskoristiti do kraja.


Na poleđini proizvoda istaknute su sve bitne karakteristike proizvoda i sastojci.Krema ima onaj miris krema za sunčanje, no dosta blaži, a konzistencija joj je srednje gusta. Prilikom razmazivanja krema malo ostavlja bijeli trag, a kako biste to izbjegli savjetujem vam da ju prvo razmažete među prstima i malo ju otopite, te nakon toga naneste na lice. :)

 Kako se ponašala na mom licu?
Meni je koža lica trenutno normalna, nije više isušena i dehidrirana, ali nije ni masna. S ovom kremom lice mi se nije mastilo (da se razumijemo - jedno je dok se lice oznoji, a drugo dok je masno), niti ga je krema isušila. Lice mi nije ni jednom izgorjelo, no treba imati na umu da se usprkos SPF-ovima koje koristimo svejedno nije pametno izlagati jakom sunčevom zračenju između 11-17 sati, te da tokom dana, naročito ako se kupate treba više puta namazati tijelo i lice zaštitnim faktorom. Nisam dobila nikakvu alergijsku reakciju ili prištiće, što znači da je moja najdraža dječja kremica dobila konkurenciju. :) 

Razlika ove i dječje kremice je u sastavu i cijeni. U dječjoj kremici nema parabena ni parfema, koji su u ovoj kremi na posljednjem mjestu. Cijena dječje kremice je  oko 70 kn, dok je cijena kreme za zaštitu lica oko 40 kn.
 

Summa summarum: ugodno sam iznenađena kremom jer sam imala visoka očekivanja zbog dječje kremice. :) Krema mi nije izazvala nikakve nerede na licu i pokazala se kao dobar zaštitnik od sunčevog zračenja. Posljednja tri tjedna bila su zbilja paklena po pitanju vremena, ali kremica se nije dala i ni jednom nisam izgorjela.

Ne zaboravite - sigurna sam da se ne igrate i da koristite kreme sa SPF-om, no osim toga, ako ne morate, nemojte se izlagati Suncu između 11-17 sati. Bilo bi poželjno i da koristite šeširiće, a o važnosti vode u ljetnim mjesecima (a i općenito) ne moram ni govoriti.

Znate da Olival uvijek misli na vas, pa je i ovog puta pripremio za vas jednu Kremu za zaštitu lica sa SPF 30.
Pravila:
1. Odgovorite u komentarima na pitanje: Kako se vi štitite od Sunca?
2. Like na stranicu Art of Beauty
3. Like na Olival stranicu
4. Podijelite ovu objavu na FB, no nije obavezno (dodatan ulaz za darivanje)
5. Darivanje je otvoreno samo za Hrvatsku
6. Darivanje traje do 09. kolovoza 2015. do ponoći
7. Dobitnika bira Random.org i dobitnik se mora javiti  u roku 24 sata, inače se bira novi


48 komentari

Write komentari
Zuba
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 09:36 delete

nisam još probala njihovu kremu za sunce (nisam ni znala da ju imaju) ali koristim njihove kreme za lice, noć i dan, i divni su mi :).
Šešir, krema za lice, krema za tijelo, puder sa spf faktorom, marama na ramena i ne izlazak u kritično doba van. mislim da se dovoljno štitim :)

Reply
avatar
Zuba
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 09:39 delete

nego, ne mogu naći njihovu FB stranicu..samo Olival Srbija. jel to to?

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 09:53 delete

Joj, zaboravila sam staviti linkove na stranice prije.. Evo, sad je ažurirano pa samo klikni na Olival.. :)

Reply
avatar
Anela šARIĆ
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 09:59 delete

Nikad ne izlazim na sunce bez kreme sa zaštitnim faktorom bar 30 i izbjegavam sunčanje od 10 do 16 sati!

Reply
avatar
Jasmina
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 10:12 delete

Izbjegavam sunce između 11 i 17 sati, nanosim zaštitnu kremu sa visokim faktorom, i obavezno neko pokrivalo za glavu, i termalna voda za osvježenje, i lubenica :)

Reply
avatar
Jelena Šetinc
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 10:19 delete

Štitim se izbjegavanjem izlazaka na jako popodnevno Sunce kad god je moguće (zavisi o obavezama, ali uglavnom između 10-17h), nošenjem sunčanih naočala, korištenjem BB kreme sa SPF20 za lice, a mlijeka ili, češće, suhog ulja za sunčanje za tijelo. Naravno, pazim na unos tekućine i trudim se jesti čim više svježeg voća i povrća. Smoothie od marelice i mrkve mi je pravo otkriće!

Reply
avatar
27. srpnja 2015. u 10:24 delete

Veliki pozdrav!
Relativno imam zahvalnu kožu kada se izlažem suncu ali nemam namjere testirati njezine granice i pobornik sam one rečenice "bolje spriječiti nego liječiti". Trenutno se štitim sa kremom i uljem sa SPF 50 (Bioderma krema & La Roche Posay ulje) i moja koža mi svojim tonusom i čistoćom "kaže" da joj tako odgovara. Voljela bi isprobati i ovaj proizvod (zbog toga sto je u kremi i ulje koje mi odgovara) a ova nagradna igra je savršena prilika za to.

Reply
avatar
Ivana Pauk
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 10:38 delete

Stitim se kremama sa zastitnim faktorom, suncane naocale su uvijek tu, a sesir ponekad :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 10:48 delete

Nikada ne izlazim na sunce bez kreme sa zaštitnim faktorom 30 i izbjegavam sunce od 11 do 17 sati!
FB Ankica Miloš

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 10:52 delete

Krema sa zaštitnim faktorom 20 ćak i zimi. Ljeti svakodnevno: i u gradu, i na poslu kao podloga krema sa SPF-om.
Šešir, voda, voće. Na plažu u rano jutro. I uvijek puno pažnje i ljubavi prema sebi!!!

Reply
avatar
27. srpnja 2015. u 10:54 delete

Kako jos nisam nasla kremu koja ce me zastiti drzim se hlada dok god je sunce jako i opasno.. :)

Reply
avatar
Jojo87
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 10:58 delete

Šešir, sunčane naočale, krema sa SPF 30 - 50 i Aloa vera, jer koliko god se ja štitila nikada ne prođem bez crvenila :)

Reply
avatar
27. srpnja 2015. u 11:22 delete

Od sunca se štitim kremama sa zaštitnim faktorom, sunčanim naočalama i pokušavam se što više držati hlada, te ne izlaziti van ako ne moram (11-17 h). Uz sebe uvijek nosim i bočicu vode. pokušavam se laganije hraniti uz što više voća i povrća.

Reply
avatar
Dana Š.
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 11:23 delete

Od sunca se štitim tako da ne izlazim vani po najvećem suncu, za lice koistim spf 30, neku laganu kremu jer imam problematično lice, a za tijelo isto spf 30, ali u spreju jer mi je tako puno praktičnije i na plaži nosim šeširić i sunčane naočale.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 11:25 delete

svijetle sam puti, pa kada se sunčam moram obavezno koristiti kremu za sunčanje 30. a za lice 50 faktor jer odmah po licu pocrvenim i dobim pjegice. Koristim Olival proizvode i jako sam zadovoljna, lijepo je darivanje kao i uvijek :) sretno svima

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 11:26 delete

Maja P.

Reply
avatar
27. srpnja 2015. u 11:42 delete

Od sunca se štitim tako što već od proljeća počinjem uzimati suplemente vitamina E i betakarotena, kako bi mi koža bila spremna za izlaganje suncu, poticanjem stvaranjem više melanina. Ljeti pak, nosim sunčane naočale da zaštitim oči i šešir da zaštitim si glavu, a lice mažem kremama za zaštitu od sunca sa spf 30+, isti faktor koristim i za tijelo kada se izlažem suncu!

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 11:51 delete

Koristim Eveline ulje sa zaštitnim faktorom 10 za tijelo, a lice samo puder sa UV zaštitom :D
Facebook: Ević Andy (Andrea)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 12:01 delete

Ne izlazim do 17h van, ako ne moram. Ako moram van, uvijek se zaštitim kremom za zaštitu od sunca prije izlaska van. Obavezno sa sobom nosim vodu. Pijem puno vode.
FB: Renata Sruk

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 12:33 delete

Kreme sa zaštinim faktorom koristim prilikom svakog sunčanja. Voda je moj prioritet u ljetnim danima.
FB Danijela Saric

Reply
avatar
27. srpnja 2015. u 13:11 delete

Koristim kreme za sunčanje sa visokim faktorom 50+ 70 ili čak 100 koje nabavljam u ljekarnama....naočale, šešir.....

Reply
avatar
Marina M.
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 13:55 delete

Zaštita od sunca bitna mi je tijekom cijele godine, a ljeti uvijek koristim Sundance matirajući fluid sa zaštitnim faktorom 30 za lice, te nihovo mlijeko za tijelo s istim faktorom. Trudim se ne izlagati suncu osim kada je to zaista potrebno, jer sam osjetljiva i vrlo lako dobijem sunčanicu.
fb: Marina Mlinek

Reply
avatar
YellenaBM
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 13:56 delete

Koristim kreme s visokim zaštitnim faktorom, izbjegavam sunce u periodu od 11h do 17h, obavezno nosim šeširić te dugačku pamučnu, laganu i prozračnu, bijelu majicu te dugu suknju.
FB: Jelena Kovačević

Reply
avatar
Dragica Ivezić
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 14:05 delete

Koristim kreme sa zaštitnim faktorom,izbjegavam sunce od 11h sve do 17h
FB:Dragica Ivezić Kipšić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 15:48 delete

Moja zaštita, s obzirom da sam jako svijetle osjetljive kože, je uglavnom ne izlaženje na sunce, a i ako izađem, onda je to krema sa visokim zaštitnim faktorom i veliki šešir na glavi...:)
Vlatka Hunjet

Reply
avatar
Alejinad 01
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 17:26 delete

Od sunca se štitim kremama sa visokim zaštitnim faktorom, a ukoliko baš ne moram ne boravim na suncu preko dana kad je zračenje najjače.
fb: Danijela Ale Ra Zagar

Reply
avatar
Petra Black
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 19:24 delete

Postoje samo dva načina da se zaštitim od sunca - da uopće ne izlazim iz kuće ili da koristim što veći zaštitni faktor. Onda obično biram ovo drugo:D Krema sa zaštitnim faktorom 30 je obično ono što koristim.

FB: Petra Kos

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 19:51 delete

Od sunca se štitim visokim zaštitnim faktorom, većim od 20. Također, obično ne boravim dugo na suncu i nosim široku i pamučnu odjeću.
FB: Irena Mat

Reply
avatar
Tea Sainovic
AUTHOR
27. srpnja 2015. u 20:56 delete

Koristim kremu sa zaštitnim faktorom 30 i izbjegavam boravak na suncu između 10 i 17 sati. Obično nosim šeširić i sunčane naočale.
FB: Tea Šainović

Reply
avatar
Marija B.
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 07:56 delete

Obavezno krema za sunčanje bilo sunce ili oblačno. Ne izlazim previše od 10 do 16 sati, nosim sunčane naočale i obavezno ali obavezno kapa ili šeširić jer mi je jednom tjeme izgorilo.

Reply
avatar
Ivana Runjic
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 08:18 delete

Nisam jos probala kremu ali bi voljela ,kremu koristim sa visokim faktorom ,ne izlazim vani od 11do 17 kad je jako sunce uvjek na glavi sesiric ,piti puno tekucine

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 12:38 delete

Štitim se uglavnom kremama sa visokim zaštitnim fatorom, jer inače sam svijetlije puti i sunce me baš ne volim, odnosno sklona sam alergiji. Obično ne izlazim na jako sunce i držim se hlada.
FB: Emily Bosman

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 16:56 delete

Ljiljana Gligorevic. Stitim se od sunca kremama s visokim zastitnim faktorom fb Ljiljana Gligorevic

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 19:29 delete

Pravo pitanje za mene.. inače se mažem kremama sa spf 50, ali najgore je to što jako često zaboravim na lice, a mislim da nisam jedina. Ne samo što ga zaboravim namazati, nego ako i namažem tu je vrlo brzo umivanje, ispiranje..pa kad potrošim zaboravim kupiti drugo (to je bio slučaj ove godine :D) I onda naravno odmah krenu sunčane pjege, mrlje, užas..e onda se sljedeće godine pazim, sve bude super, pa onda opet zaboravim... :)
fb: Vesna Ikić Ex Takač

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 19:58 delete

Nastojim ne izlaziti na sunce u vremenu između 11h i 17h, koristim kreme sa visokim zaštitnim faktorom jer sam svijetle puti, nosim kapu ili šešir :-) Podijelila na FB po imenom: Emina Hlobik

Reply
avatar
matea srsic
AUTHOR
28. srpnja 2015. u 20:04 delete

Koristim Olival mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 20. Također i puder i krema za lice sadrže faktor 15 i 20. Ne izlazim na sunce u periodu od 11 do 16 sati. I obavezno nosim sunčane naočale.
FB: Matea Sršić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
30. srpnja 2015. u 13:16 delete

Sunce izbjegavam kad je najjače i koristim kreme s visokim SPF
Rajka Kovačević

Reply
avatar
30. srpnja 2015. u 22:01 delete

Ne štitim se i to mi je mana. Svjesna sam toga da teško potamnim pa se izlažem suncu bez zaštite nadajući se nekoj bojici.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
30. srpnja 2015. u 23:01 delete

Obzirom da sam svjetlog tena i jako brzo pocrvenim, već godinama koristim kremice sa faktorom 50 i držim se debelog hlada.
Zvjezdana Badalić
Podijelila na FB

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
31. srpnja 2015. u 18:41 delete

izbjegavam sunce, ali se i mažem hidratantnim kremama sa zaštitnim faktorima bar 30

Reply
avatar
E Ma
AUTHOR
7. kolovoza 2015. u 15:20 delete

Krema sa zaštitnim faktorom barem 30, šešir na glavi, sunčane naočale su rekviziti bez kojih ne izlazim iz kuće. Nastojim ne izlaziti između 10 i 17 sati.
Fb Ivana Mandić

Reply
avatar
hevia
AUTHOR
7. kolovoza 2015. u 18:33 delete

Krema sa zaštitnim faktorom 50 (jako mi je koža osetljiva ),naočare za sunce i šešir :-)
Fb Ana Radivojević

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. kolovoza 2015. u 18:34 delete

Koristim kremu za sunce i izlazim poslije 18 ( sigurno je sigurno ) :)
fb: Romina Novak

Reply
avatar
7. kolovoza 2015. u 23:09 delete

Stitim se tako da bez kreme sa zastitnim faktorom neizlazim. Na sunce se pojavljujem samo u jutarnjim satima ili poslije 17 sati. Drzim se hlada, sesir je uvijek na glavi ;)
fb : Suzana Šainović Kišiček

Reply
avatar
8. kolovoza 2015. u 06:32 delete

imam dosta zahvalnu kožu ali uvijek se tu nađe neka kremica sa zaštitnim faktorom i šešir obavezno :)

Reply
avatar
8. kolovoza 2015. u 14:17 delete

Štitom se kremama i šešir na glavi ;)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
8. kolovoza 2015. u 17:04 delete

Imam osjetljivu kožu pa često biram dječije kreme i losione za sunčanje. Izbjegavanja sunce od 11 do 17,šeširić i marame čuvaju glavu. ;)

Šerala na fb: Marija Pupić-Bakrač

Reply
avatar
Nives Holajn
AUTHOR
9. kolovoza 2015. u 15:34 delete

Imam osjetljivu kožu na sunce i lako izgorim, a obožavam Olivalove proizvode, ovo bi me baš jaako razveselilo! :) podijeljeno na FB: https://www.facebook.com/muliertenera ;)

Reply
avatar