Avon True Supreme Nourishing ruževi za usne - SWATCH + prvi dojmovi (sve nijanse)

20:16 8 Comments A+ a-

Iz naslova možete zaključiti da ću vam u ovom postu predstaviti novu liniju Avon ruževa! :)
Radi se o Nourishing liniji koja pruža bogatu boju, hidratizira i njeguje usne, sadrži ulje jojobe, med i pčelinji vosak te SPF 15.

 
Pakiranje ruževa je standardno za Avon ruževe, no dio u kojem se nalazi sam ruž ovog puta je bakreno-zlatan, pa time linija djeluje baš profinjeno.
Nourishing ruževi dolaze u 15 nijansi, a zajedničke su im karakteristike što su kremasti, lako se nanose i zbilja su lijepo pigmentirani. Miris im je slatkast, no nije napadan i brzo hlapi nakon nanošenja.
 
Ruževi dolaze u crvenim, nude, ružičastim i ljubičastim nijansama, sa i bez shimmera, pa bi linija trebala zadovoljiti zahtjeve gtovo svih ljubiteljica ruževa.
 
Nourishing linija posebna je po tome što je sam ruž nijansiran, pa će vam nakon nekoliko nošenja ruž malo promijeniti nijansu, što ćete i vidjeti na jednoj od sljedećih fotografija. :)

S obzirom da će u ovom postu biti mnogo fotografija, podijelila sam ruževe u tri skupine radi preglednosti. 
Pa, krenimo sada na nijanse! 
 
S lijeva na desno: Rose revival, Supple magenta, Plum perfect, Loving lilac, Softest peony
 

 

 
S lijeva na desno: Rose revival, Supple magenta, Plum perfect, Loving lilac, Softest peony
 
Rose revival - shimmerasta ružičasta. Iako je shimmer vidljiv, na usnama ne djeluje neukusno, već su usne sjajnije i djeluju punije.
Supple magenta - tamnija verzija Rose revival. Kao i kod prethodne nijanse sadrži shimmer, no nije napadan na usnama.
Plum perfect - divna svijetlija, šljivasta nijansa. Ne sadrži sjajne čestice, kremast je, ne razlijeva se u borice oko usana.
 
Loving lilac - baby pink nijansa plavog podtona, sa shimmerom. Kod ove nijanse shimmer je dosta vidljiv i mislim da ova nijansa baš ne laska mom tenu i boji kose. Jedina je nijansa kojom ćete morati nekoliko puta proći po usnama kako biste dobili punu boju.
Softest peony - predivna ružičasta nijansa sa primjesom boje breskve. Ne sadrži shimmer i osobno mi je ovo najdraža nijansa iz ove skupine. :)

 
S lijeva na desno: Perfect pink, Nourishing pink, Conditioning cherry, Red creme, Crimson dream
 

 
U ovoj skupini su crvene nijanse, kao i ružičaste sa primjesama crvene.
 
S lijeva na desno: Perfect pink, Nourishing pink, Conditioning cherry, Red creme, Crimson dream
 
Perfect pink - nježna ružičasta sa shimmerom. Ovu nijansu ću često nositi čim dođe proljeće, baš osviježi ten i mislim da mi jako lijepo stoji. 
Nourishing pink -  teško mi je opisati ovu nijansu, no usudit ću se reći da spada u skupinu ružičastih ruževa sa primjesama crvene i smeđe. Ne sadrži shimmer.
Conditioning cherry - tamno crvena, čak vuče i na bordo. Da sam davala ime ovoj nijansi nazvala bih ju "krvavo crvena". :) Predivna nijansa, "my cup of tea"... Ruž je jako kremast i iako mi se u periodu u kojem sam ga imala na usnama nije uvukao u borice oko usana, savjetujem vam da s ovim ružem koristite i olovku kako biste izbjegli eventualno uvlačenje u borice i neuredan crveni ruž. :)
Red creme - hladnija crvena nijansa koja će pristajati svima
Crimson dream - najzanimljivija crvena nijansa koju sam imala prilike nositi na usnama. :) Radi se o toploj crvenoj nijansi sa zlatnim shimmerom. No, na usnama se shimmer izgubi i daje zlatni odsjaj. Predivna nijansa!
 
S lijeva na desno: Coral caress, Silky peach, Revitalishing raspberry, Nurturing nude, Smooth mocha

 U ovoj skupini nalaze se svakodnevne, nude nijanse.
 S lijeva na desno: Coral caress, Silky peach, Revitalishing raspberry, Nurturing nude, Smooth mocha
Coral caress - kao što ime kaže, radi se o lijepoj koraljnoj nijansi sa jedva primjetnim shimmerom. Biti će savršena sa ljeto!
Silky peach - kombinacija smeđe i narančaste nijanse, s ipak nešto više narančaste u sebi. Lijepa svakodnevna nijansa, mislim da će jako lijepo pristajati osobama svijetle puti i toplijeg podtona.
Revitalising raspberry - iako u bulletu izgleda dosta tamnije, na usnama je lijepa svakodnevna nijansa. Okarakterizirala bih ju kao prljavo rozu sa primjesama smeđe.
Nurturing nude i Smooth mocha su nijanse za koje znam da ću ih puno nositi.
Nurturing nude - svijetlija nude boja, nijansa koju bez problema možete nanositi bez ogledala.
Smooth mocha - tamnija od Nurturing nude sa nešto više smeđe u sebi.
Swatchevi nekih nijansi se razlikuju od swatcheva u katalogu, pa imajte to na umu prilikom naručivanja. 
 Perfect pink
 Conditioning cherry

Kao što sam vam prije napomenula, s obzirom da su ruževi nijansirani, ponekad će vam se desiti da vam ista nijansa izgleda drukčije nego recimo dan prije. :) Možete to primijetiti i na fotografiji ispod, gdje je kod prvog nanošenja nijansa bila tamnija i više crvena nego kod sljedećeg nanošenja.

S obzirom da ruževe imam nekoliko dana, ne mogu vam napisati konkretnu recenziju, na kraju krajeva, napomenula sam da se radi o swatchevima i prvim dojmovima, ali vam mogu reći da se ruževi jako lijepo nanose, kremasti su i zbilja lijepo pigmentirani. Kod shimmerastih nijansi shimmer se uopće ne osjeti na usnama.
Nijanse koje sam za sada baš istestirala su Perfect pink i Crimson dream - za njih vam mogu potvrditi da vam se uopće neće uvlačiti u borice oko usana, ne istiću suhe dijelove na usnama i nimalo ih ne isušuju. Piće su preživjeli, a kako su kremasti, nisam ni očekivala da će ostati otporni na hranu. :) Prosječno trajanje im je uz piće bilo 3-4 sata, nakon čega sam ih popravila na sredini usana. 


Smatram da je raspon nijansi zbilja odlično pogođen - od nude do tamnijih crvenih, toplog i hladnog podtona, sa i bez shimmera... :)
Moji favoriti su Plum perfect, Perfect pink, Condititioning cherry, Crimson dream te Nurturing nude.

Cijena ruževa u aktualnom katalogu je 35 kn, pa zato iskoristite priliku i ugrabite barem jednu nijansu. :)

OVDJE vam ostavljam link na swatcheve moje blogokolegice Sure koja je tamnoputa, žutog podtona i tamnokosa, pa svakako pogledajte kako na njoj, kao mojoj potpunoj suprotnosti, izgledaju ovi ruževi. :)

Koja vam je nijansa najviše zapela za oko? :)

*PR proizvod




8 komentari

Write komentari
Sura Dancer
AUTHOR
29. siječnja 2017. u 20:23 delete

Čim sam vidjela tvoj komentar kod sebe morala sam skoknut tu :D Makar sam ti i tamo odgovorila, moram i ovdje napisati da ti Silky Peach tako super stoji! I Smooth Mocha :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
29. siječnja 2017. u 20:36 delete

Na Silky peach se moram naviknuti iako sam baš zadovoljna kako mi stoji.. :) Smooth Mocha je odlična! :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
29. siječnja 2017. u 20:38 delete

Najveca sam obozavateljica mat ruzeva ali nisam izdrzala i morala sam narucit Supple magenta, jedva cekam da mi dode. I ti i Mirela ste bas super slozile post i swatcheve, svaka vam cast na trudu i sto cete mnogima olaksati narudzbu.

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
29. siječnja 2017. u 21:02 delete

Vec vidim da cu morati naruciti jos koji ruz xD

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
30. siječnja 2017. u 21:38 delete

Bas su mi zanimljivi ovi ruzevi i moram priznati da su osvjezenje u moru mat ruzeva. Volim ja mat ruzeve i vecinom i nosim takve ali ponekad bas pozelim nesto kremasto na usnama za promjenu . Meni se najvise svidaju Rose revival, Supple magenta, Plum perfect i Softest peony.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. veljače 2017. u 10:38 delete

Drago mi je što ti se sviđa post, hvala.. ^_^ Je li ruž stigao? :) Meni je super ta nijansa.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. veljače 2017. u 10:39 delete

Hehe, a ima zbilja puno lijepih nijansi.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. veljače 2017. u 10:41 delete

I ja sam više za mat ruževe, čisto radi trajnosti. Ali, baš kao što si napisala, baš su osvježenje, i što se tiče izgleda, a i u moru mat ruževa lijepo je pronaći kremaste ruževe koji se ne razliju u borice oko usana.

Reply
avatar