Olival Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja

18:33 6 Comments A+ a-

Ako koristite vodootporne maskare i tuševe znate da je ponekad sa klasičnim odstranjivačima make up-a ili micelarnim otopinama dosta teško u potpunosti skinuti šminku. Kako bi se smanjile iritacije i crvenilo okoloočnog područja te kako bi se šminka u potpunosti uklonila preporuča se koristiti proizvode na bazi ulja. Kako i sama koristim maskaru koja se dosta teško skida sa klasičnom micelarnom, često sam se susretala sa tim problemom.
 
Olival 2u1 micelarna namijenjena je čišćenju nježne kože oko očiju, odstranjivanju vodootporne šminke, a trebala bi njegovati i trepavice. :) 
Dolazi u plastičnoj bočici od 150 ml, otvor je taman velik da ne izlazi previše proizvoda te ima miris kao i klasična Olival micelarna otopina.
Prije same upotrebe potrebno je promućkati bočicu kako bi se pomiješala uljna i vodena faza. Nije potrebno puno proizvoda za uklanjanje šminke sa očiju, pa nema potrebe da blazinicu doslovno natopite proizvodom. :)
Kod uklanjanja šminke sa očiju uvijek se preporuča da blazinicu držite par trenutaka na očima kako bi se šminka otopila i na taj način smanjila iritacija oka. Uvijek tako radim, a osim što je na taj način smanjena mogućnost iritacija te čupanja trepavica, šminka će se brže i lakše skinuti nego da blazinicom trljate oči. Da ne skrećem previše sa teme, na sljedećoj fotografiji možete vidjeti kako je Olival 2u1 micelarna u potpunosti skinula vodootpornu maskaru i tuš, kao i tamna sjenila.
Kao što sam napisala, blazinicu sa micelarnom držala sam par trenutaka na oku i nakon toga prošla u nekoliko poteza blazinicom kako bih "pokupila" otopljenu šminku.
Ova micelarna ostavlja mastan trag, pa preporučam da prođete i običnom micelarnom kako biste ga uklonili. Meni je jednostavnije koristiti umivalicu jer mi je to posljednji korak u čišćenju lica na kraju dana. :)

Da rezimiram - nakon gotovo dva mjeseca korištenja micelarna se pokazala odličnom za ukljanjanje šminke sa očiju, kao i dugotrajnih mat ruževa. Nije mi izazvala nikakve iritacije ili nepravilnosti, ima nježan, biljni miris i sporo se troši. Osobno joj nisam našla nikakvu zamjerku, no možda će nekome smetati mastan trag koji ostavi za sobom. Meni to,  kao što sam napisala, ne smeta jer je ionako posljednji korak u čišćenju lica umivanje nekom umivalicom. Cijena joj je između 40-50 kn.

Jeste li isprobale ovu micelarnu? Koja vam je najdraža?

*PR proizvod - iako je proizvod ustupljen na recenziju, zadržavam pravo na iskreno mišljenje

6 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
8. veljače 2017. u 12:28 delete

Nisam ju isprobala ali mogla bih s obzirom da prvi sloj maskare obavezno stavljam vodootpornu a volim i vodootporne tuseve.

Reply
avatar
takojato
AUTHOR
8. veljače 2017. u 19:24 delete

Super mi deluje micelarna, moja omiljena je Garnier roza mada je pri kraju pa razmisljam o kupovini nove :)

Tako ja to

Reply
avatar
Kutak sreće
AUTHOR
8. veljače 2017. u 23:49 delete

Mislim da ću sljedeću isprobati upravo ovu micelarnu. :) Trenutno koristim Garnier dvofaznu, a prije toga sam isprobala i onu klasičnu Olivalovu sa smiljem tako da vjerujem da bi mi se ova jako svidjela!
Iva

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. veljače 2017. u 10:43 delete

Mislim da će ti se i ova micelarna svidjeti, kao i piling.. ;)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. veljače 2017. u 10:43 delete

Micelarna je zbilja super! :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. veljače 2017. u 10:45 delete

Kakva ti je Garnierova? Čula sam podvojena mišljenja o njoj, pa ni sama nisam bila sigurna da li mi treba ili ne.. :/ Ako ti se obična sa smiljem sviđala, sigurna sam da će ti se svidjeti i ova.. :)

Reply
avatar