CADEAVERA YOUNG: Gel protiv prištića 3u1 i Fluid

13:51 8 Comments A+ a-

Danas vam donosim recenziju dva proizvoda koji se uz Biobazin blagi gel nalaze u mojoj njezi kože. Neću reći svakodnevnoj jer ih ne koristim svaki dan. Kakvi su moji dojmovi pročitajte u nastavku.

Kao što naslov kaže, danas ću vam predstaviti dva proizvoda za njegu lica Mullerove marke Cadeavera. Radi se o gelu proziv prištića i fluidu. Oba proizvoda dolaze u bijelom pakiranju, sa zelenim poklopcem. Meni osobno, pakiranja su jako neprivlačna. Fluid dolazi još u bijeloj kutijici, koju sam ja naravno, što drugo, nego bacila..



Osim ambalaže, još jedna zajednička karakteristika im je miris. Nije jak, nije čak ni neugodan, ali meni jednostavno ne odgovara, ne mogu ga opisati. Ova linija u bijelo-zelenom pakiranju namijenjena je mladoj koži, do 25 godina.

3u1 gel namijenjen je nečistoj, masnoj i mješovitoj koži. Sadrži salicilnu kiselinu, kaolin i ekstrakt dinje. Na poleđini piše da matira i dubinski čisti kožu, te da je protiv sjaja, zatvorenih pora i nečistoća.
Proizvod je bijele boje, sa sitnim zelenim zrncima.


Može se koristiti na 3 na čina: za svakodnevno čišćenje, kao piling ili maska. Meni ova prva dva načina ne odgovaraju. Neko vrijeme koristila sam ga svaki dan, kao gel, piling, svejedno je, jer iako je način čišćenja opisan na malo drukčiji način, na kraju dođe na isto, kao piling. Meni je preagresivan za svakodnevno korištenje. Iako je osjećaj poslije čišćenja odličan, koža je meka, glatka, nikako ne preporučam za svaki dan. Rezultat je bio taj da mi je koža postala jako isušena. Čak sam na neko vrijeme prestala koristiti proizvod. Međutim, kao masku ga nisam uopće isprobala, sve do prije možda kojih mjesec dana. Nanesem proizvod nakon čišćenja Biobazinim gelom na lice, pričekam 10 min i isperem ga. Sitna zrnca odmah naprave piling, pa je koža glatka, meka, i nije isušena, jer ga ne koristim svaki dan, maksimalno dva puta tjedno. I kao masku ga preporučam, ali za svaki dan nikako.

Sastojci 3u1 gela

Fluid mi se ne sviđa baš.. Namijenjen je normalnoj i mješovitoj koži, i također sadrži ekstrakt dinje. Za hidrataciju koristim Aqua serum, koji je meni sasvim dovoljan. Jedino zimi ponekad stavim neku hidratantniju kremu. Tko je koristio Aqua serum zna onaj divan osjećaj nakon što se nanese na kožu, meka je, nije masna.. Iako se ovaj fluid brzo upije u kožu, nekako stalno imam osjećaj da mi je koža i dalje masna. Ne sviđa mi se ni miris, a ni lice mi nije hidratizirano kao poslije Aqua seruma.
Bijele je boje i vodenaste strukture.


Sastojci fluida

Cijena obaju proizvoda je oko 16 kn, nekad ih možete naći i na akcijama, a potražite ih u Mulleru. 3u1 gel sadrži 200 ml, a fluid 50 ml. Oba proizvoda se preporuča potrošiti u roku 12 mjeseci od otvaranja.

Proizvodi su veganski

Mislim da sam vam sve rekla o proizvodima, ako vas još nešto zanima, pitajte u komentarima. Kao što ste pročitale, gel mi odgovara i jednom ću ga opet kupiti da ga koristim kao masku. Fluid mi nije izazvao nikakve nerede na licu, ali jednostavno mi se ne sviđa osjećaj nakon što ga nanesem na lice i neću ga više kupovati. Ali, ne mora značiti da se vama neće svidjeti. Za 16 kn vrijedi isprobati.. :)

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju? Što vi koristite za njegu svoje kože?

8 komentari

Write komentari
ZipaThis
AUTHOR
21. rujna 2013. u 14:29 delete

Nikako nisam ljubitelj proizvoda 3u1: gel za čišćenje, maska i piling. Bolje da kupim sve posebno :D

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
21. rujna 2013. u 19:52 delete

ispunjavaju li ulogu ciscenja i prevencije pristica

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
21. rujna 2013. u 20:19 delete

A sve što sam do sada isprobala a da je bilo 2u1,3u1,...101u1...uvijek je nešto zakazalo.. :) Ali kao maska mi je stvaarno super.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
21. rujna 2013. u 20:22 delete

Da, stvarno je koža čista, mekana poslije, ali za svakodnevno čisšćenje meni osobno je malo preagresivan gel, kao što sam i napisala. Ali, možda bi tebi bilo ok. Kao maska mi je super. :) I nije mi izazvao nove proštiće. Nije ni serum, ali, jednostavno mi se ne sviđa sveukupno..

Reply
avatar
22. rujna 2013. u 12:45 delete

Ja sam koristila samo piling i kupila sam fluid koji mi se nije svidjao. Piling je bio 1/1 :D ali zbog te salicilne kiseline opet malo prejak, i onda sam zabunom jer im je ista ambalaza uzela onaj za suhu kozu sa marelicom, pogledaj. On mi je puuuuno bolji. Ocisti kozu lijepo a uopste nije agresivan jer ima ulje marelice. Isto je nekih 11kn.
Fluid sam dvaput stavila i ne svidja mi se osjecaj koji ostavlja na licu.
Koristila sam jednom prilikom i ampulu iz iste linije, isto nista specijalno, mozda je dobra samo kad se isceprka lice pa da umiri i dezinfikuje :D
Maska me sad interesuje jer podsjeca na Baleinu young 3 u 1 koja mi je isto tako bila dobra :*

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
22. rujna 2013. u 15:44 delete

Hmmm....nisam primijetila s marelicom..Baš ću pogledati kad ovaj potrošim.. Ja sam probala još maramice za čišćenje iz te liniije.. Očište one make up, ali opet ostave taj ružan, masnjikav osjećaj na koži kao i fluid.. Ne bi ih nikome preporučila.. :/

Reply
avatar
Diana
AUTHOR
24. ožujka 2014. u 17:38 delete

ne preporuča li se proizvode sa salicilnom kiselinom koristiti samo navečer? nisam sigurna, davno je to bilo, al kao da salicilna ne bi smjela na sunce.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
24. ožujka 2014. u 17:57 delete

Mogu se koristiti i preko dana, samo što se onda preporuča nanijeti i neku kremu sa SPF-om jer je veća mogućnost od nastanka opekotina od sunca. Pošto mi je ljeti lice dosat masno rađe ga hidartiziram samo navečer, nakon čišćenja lica, tako da ustvari nisam nikad ni izlazila po najjačem suncu sa nekom kremom sa salicilnom. Što se tiče ostatka godine, dok sunce nije toliko jako,kao npr. sada, nisam imala nikakvih problema.

Reply
avatar