O 2014-oj

14:33 4 Comments A+ a-

Znam, baš sam kreativna s naslovom posta.. :)

Jeste spremni za doček 2015. godine? Ja jesam.. Pidžama je spremna.. :D Ajde, priznajem, nokte sam nalakirala, crveni su i šljašteći, možete ih vidjeti na Facebooku :)

Pošto je ovo zadnji post ove godine (135. po redu), odlučila sam vam natipkati neki random post, malo o blogu, malo o mojoj 2014. godini.
Što se događalo s blogom u 2014.? Pa, puno toga... :) Prije godinu dana i 4 mjeseca krenula sam s pisanjem bloga, mog malog kutka za opuštanje. Drago mi je kad vidim da nas je svakim danom sve više (uskoro 800 na FB), što svraćate na blog i kada ne pišem neko vrijeme, a zadnjih pola godine je na žalost bilo dosta takvih perioda. U 3. mjesecu održao se Beauty blog day gdje sam upoznala puno divnih cura, s nekima i dalje ostala u kontaktu. :) U međuvremenu su nastala i nova poznanstva, a ostvareno je i nekoliko divnih suradnji koje mi zbilja puno znače jer znači da je netko prepoznao tvoj rad. Nadam se da ću sljedeće godine imati malo više vremena za pisanje postova i da ću se opet vratiti postovima sa make up-om. Njih najviše volim, no za njih mi treba i najviše vremena. Isprobala sam puno novih i odličnih proizvoda, no o njima ću vam tipkati u godišnjim favoritima i zasebnim recenzijama. :)

2014-om sam jako zadovoljna. Jedna diploma je u rukama, za godinu dana nadam se da će biti i ona druga. :) Imala sam zbilja puno posla oko fakulteta - bilo je tu pisanja završnog rada, za koji sam prije toga morala provoditi dosta vremena u labosu, a sada, na diplomskom puno labosa, puno seminara.. Nije da se bunim, naprotiv, volim to, zatvorite me u labos, i ja sretna. :) Mrvicu mi je samo žao što nije bilo toliko vremena za blog. Bilo je nekoliko kraćih putovanja, nekoliko vjenčanja i različitih proslava, što znači - puno prilika za odmaknuti se od svakodnevnog make up-a. :D

Ove godine nema nikakvih novogodišnjih odluka, a razlog je vrlo jednostavan. Do sada se nikada nisam pridržavala novogodišnjih odluka. Bilo je kraćih perioda, ali me brzo pustilo - ili sam zaboravila, ili mi se nije dalo, ili mi jednostavno nije imalo smisla. Zato sam za sljedeću godinu odlučila - kako bude, biti će.
Jedina odluka, želja, ne samo za sljedeću godinu, nego i za ubuduće mi je da prestanem brinuti oko sitnica, paničariti zbog gluposti. A isto želim i vama. Uživajte u svakom trenutku, cijenite to što imate, ljude koji su uvijek uz vas. Ostalo će sve sjesti na svoje mjesto kada bude vrijeme za to. :) Znam da vam ovo zvuči kao klišej, ali kada se nekom vama dragom dogode ružne stvari, shvatite koliko ste sretni i koliko ima bitnijih stvari od onih zbog kojih pi*dite.

Eto dragi moji, toliko od mene za ovu godinu. :) Želim vam svima zdravlja, sreće, veselja i uspjeha. Vama koji večeras izlazite želim odličan provod, a nama kojima ostajemo kod kuće - još bolji! :P

Kakva je vama bila ova godina? Koji vam je događaj obilježio ovu godinu?


4 komentari

Write komentari
1. siječnja 2015. u 18:04 delete

I ja sam novu dočekala u pidžami, bilo je ludo. :D Sviđa mi se ovaj tvoj random post, volim pročitati tuđa promišljanja... I za mene je prošla godina bila turbulentna i svašta mi se izdogađalo, tako da te u potpunosti razumijem za ovo kaj kažeš da treba biti sretan i cijeniti sitnice i ljude oko sebe! Sve najbolje ti želim u novoj. :)

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
2. siječnja 2015. u 17:26 delete

I ja sam Novu dočekala u pidžami uz filmove, ali nisam imala lak na noktima jer sam se taj dan vratila iz bolnice. Da ne ispadne da kukam, bilo mi je lijep i ovakav doček, iako je bio prisilan :) Osobno mi je ovo bila jedna ne baš tako lijepa godina, ali mislim da će 2015. biti bolja jer mi nekako leže ove neparne godine. Draga želim ti sve najbolje u Novoj 2015. i da ti se ostvari sve što si želiš te se nadam da ćemo se vidjeti na BBD ove godine :D :*

Reply
avatar
eyedetoxx
AUTHOR
3. siječnja 2015. u 11:24 delete

Haha, i ja sam dočekala u krevetu :D Hvala ti puno, također tebi i tvojim čitateljicama sve najbolje!

Reply
avatar
Lil'Mee
AUTHOR
3. siječnja 2015. u 16:44 delete

Tehnički sam i ja novu godinu dočekala u pidžami! Zapravo sam bila na izletu u Padovi s ekipom, ali jako rano smo krenuli iz stana u grad (kao, da ga vidimo i po danu), smrzli smo se ko pi*de :D usput je mene ćopila migrena kao i uvijek kad mi stignu oni dani u mjesecu, a frendica je trudna, što je bio dodatni razlog da se ne smrzavamo... tako da smo se pola sata prije ponoći vratili u krasan stan retro stan u kojem smo bili smješteni i dočekali novu u pidžamama, utopljeni i veseli :D
Draga, želim ti sve najbolje u 2015., nek ti se sve želje ostvare! :-*

Reply
avatar