TAG: "Potroši 6 do Božića" - kraj

12:21 4 Comments A+ a-

Vrijeme je da vas obavijestim o ishodu ovog TAG-a. :) Nisam vas na Božić htijela zamarati ovakvim stvarima, na kraju krajeva, ni sama nisam primirisala blogu i ostalim društvenim mrežama.

Jesam li uspjela u potpunosti potrošiti svih 6 proizvoda? Nisam... Kao što sam i mislila, dva ruža su ipak bila malo preveliki zalogaj.


LPM balzam za tijelo, My Face losion za čišćenje make up-a te Maybelline Affinitone potrošeni su doslovno do zadnje kapi, što znači da nakon 2 i pol mjeseca napokon mogu krenuti koristiti i druge proizvode (zapravo, već ih gotovo mjesec dana koristim jer su ovi proizvodi potrošeni početkom prosinca). :)


Ne znam koliko se vidi na fotografiji, no i Essence I <3 stage baza za sjenilo je dokrajčena. Ne kao korektor, jer je na dnu ostalo još malo proizvoda, ali aplikatorom se više ne da izvući.

A ruževi? Da je ostalo još neka dva tjedna do kraja TAG-a Revlon bih sigurno potošila do kraja. Koliko god sam se mazuckala sa Essnece ružom, samo nikako da se potoši. :(

S obzirom na količinu ruževa koja je ostala, rekla bih da je ovaj TAG bio uspješan 5/6. :)
Koliko god sam se veselila tome da ću neke proizvode dokrajčiti, moram priznati da je prema kraju bilo malo naporno trošiti stalno iste proizvode. Ali neka, barem sam se s guštom bacila na nove. :D


4 komentari

Write komentari
Makeupfandra
AUTHOR
30. prosinca 2014. u 13:05 delete

Odlično si ti to potrošila!! Skidam kapu za potrošenu Essence bazu, s obzirom da ja njome baš i nisam oduševljena moja i dalje stoji negdje duboko u ladici, daleko od očiju :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
30. prosinca 2014. u 13:43 delete

Cestitam na uspjesno izvrsenom izazovu :)
A dva ruza su mozda ipak bila previse za ovaj izazov, da je bio samo jedan ne sumnjam da bi i njega uspjela potrositi. Sada uzivaj u isprobavanju nekih novih proizvoda ;)

Reply
avatar
30. prosinca 2014. u 16:01 delete

Bravo, bez obzira na ruževe, većinu si riješila :)

Reply
avatar
by S
AUTHOR
30. prosinca 2014. u 21:22 delete

A dobro, ruževi se malo sporije troše, ali svaka čast na trudu, bogami si uspjela obaviti dobar zadatak :)

Reply
avatar