OLAY ESSENTIALS - WET CLEANSING WIPES x 20

11:34 4 Comments A+ a-

Nedavno ste u New in postu vidjele da sam kupila Olay vlažne maramice za čišćenje lica.
Pročitajte u nastavku kakvi su moji dojmovi nakon dva tjedna korištenja.

Maramice dolaze u plavom pakiranju, sa dijelom za otvaranje (ne pada mi na pamet ni jedan drugi način da se izrazim :)  ) koji vam se neće nakon par korištenja otvarati sam od sebe,odnosno odljepljivati. Nakon dva tjedna još uvijek su čvrsto zatvorene.
Pakiranje dobiva plusić.. :)


Što Olay kaže o ovim maramicama? 
        Nježne vlažne maramice sa dodatkom Aloe Vere uspješno otklanjaju nečistoću, šminku i vodootpornu maskaru. Pogodne su za normalnu, suhu i kombiniranu kožu. Dermatološki ispitano.

Slažem li se s navedenim? U potpunosti!
Maramice nisu na prvi dodir jako vlažne. Kad sam izvadila prvu iz pakiranja mislila sam da neće ništa moći skinuti, da su malo presuhe, jer sam naviknuta da mi prsti ostaju mokri (Nivea, Balea..)
Međutim, maramice su mi jako lijepo skinule svu šminku, bez imalo trljanja. 

Redom: ruž, vodootporna olovka za oči, maskara, Lip lacquer, vodootporni tuš, kremasto sjenilo, olovka za usne, sjajilo
Jedan potez maramicom
Na drugoj slici vidite učinkovitost maramice. Još je malo ostao trag ruža, vodootporne olovke za oči i tuša, olovke za usne i Lip lacquer-a. Sa još jednim, dva poteza i to nestaje. 
Ja kod skidanja šminke uvijek malo držim blazinicu, maramicu na oku kako bih čim manje morala trljati i time nadraživati svoje oči. Olay maramice uopće mi ni najmanje nisu nadražile oči jer doslovno sa dva poteza skinem svu šminku. Puder, rumenilo, ruž isto tako lako skidaju. Kad sam već kod ruža, nemaju nikakav okus.. :) Znate kako neki skidači ostavljaju gorak okus...ali s njima toga nema. Miris im je jako blag i ugodan..

Sastojci
Imam mješovitu kožu, koja jako voli reagirati na sastojke koji joj ne odgovaraju i to nažalost pojavom potkožnih prišteva.. :( Srećom, nije bilo nikakvih reakcija, pa ih toplo preporučam i onima sa osjetljivom kožom.

Što još reći?
Maramice su proizvedene u Nizozemskoj, rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja, pakiranje sadrži 20 maramica.

Možda bih kao jedini nedostatak (ali mali :)  ) navela njihovu cijenu. Cijena za 20 maramica je 30 kn, što je možda malo više od ostalih, ako se ne varam.. Međutim, pošto jako dobro skidaju šminku, odlučila sam ih koristiti samo kad imam jako puno make up-a na sebi, odnosno, kad sam full našminkana,jer mi ih je žao koristiti samo za npr. malo maskare i korektora. I da, za cijelo lice mi je sasvim dovoljna jedna maramica.

Moja ocjena: 4.5/5 
Nije čista petica samo zbog malo više cijene, ali u svemu ostalom su i više nego odlične i definitivno ću ih još kupovati.


4 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
10. rujna 2013. u 13:54 delete

Znači definitivno prolaze...isprobat ću sigurno idući put kada budem kupovale vlažne maramice za skidanje šminke...i kad neko drugo sredstvo koristim, uvijek volim imati maramice u rezervi za one dane kad sam posebno lijena :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
10. rujna 2013. u 15:54 delete

Definitivno prolaze.. :)Javi kakve su ti kad isprobaš :)

Reply
avatar
ZipaThis
AUTHOR
11. rujna 2013. u 00:31 delete

Maramice nikad nisam koristila. Više volim mlijeko za odstranjivanje šminke. Duže traje od 20-ak maramica :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
11. rujna 2013. u 09:15 delete

Da, to baš... Ista cijena, a barem 3 mj sam bez brige. Ja sam imala s ovim sreću pa sam dva paketa platila 15 kn jer je bila akcija 1+1, i još sam imala popust 50%. Zato ću ih i koristiti kako sam gore navela.

Reply
avatar