New in #1

23:24 12 Comments A+ a-

Vrijeme je za prvi new in post. :) Pokazat ću vam što sam kupila u posljednja dva tjedna. Nije ništa previše, neke osnovne stvarčice koje su mi zatrebale. Dobro, neke i nisu baš, ali znate i same kako to ide, idem po šampon, vratim se sa još 5 dodatnih stvari. :)


Kao što vidite, ima od svega po malo, i preparative i dekorative. Trenutno imam svega na zalihi, pa nisam morala ništa dodatno kupovati. Ali, bliži se vrijeme kad ću se opet morati seliti u Zagreb zbog početka nove akademske godine (jeeeej...ili ne??? ipak ne...), pa ću uskoro morati obaviti jednu veću kupovinu..


Prije kojih tjedan dana na Facebooku sam vam spomenula kako sam ova dva paketa Olay maramica za skidanje šminke platila samo 15 kn, iako je redovna cijena jednom paketu 30 kn. :) Iskoristila sam popust od 50% iz Dm-ove knjižice s popustima, i još je k tome bila akcija 1+1. :)
Kupila sam dva šampona, Afroditin od češnjaka (i da, miriši začuđujuće dobro) protiv ispadanja kose, jer se bliži jesen, a uvijek u to vrijeme imam probleme s tim, pa da ga isprobam.. Drugi je Fructisov za normalnu do suhu kosu, s ekstraktom marakuje i uljem kokosa, bez silikona i parabena. Nijedan još nisam isprobala, recenzije će biti nakon nekog vremena. Afroditin šampon platila sam oko 20 kn, a Fructisov 10, opet sam iskoristila Dm-ov popust.. :)
Posljednja je Dove tuširalica s mirisom šljive i trešnje. Miriši božanstveno i jedva čekam da ju isprobam, nadam se da će biti dobra kao i ostale Dove tuširalice.. Na akciji u Dm-u za 12,13 kn. :)


Od dekorative, kupila sam opet svoju najdražu L'oreal maskaru (klik za recenziju). Opet sam iskoristila Dm popust, i platila ju nešto manje od 43 kn.
Pošto je Essence mijenjao svoj asortiman, uspjela sam uloviti ovaj tamno zeleni/maslinasti lakić sa sitnim šljokicama - 139 walk on the wild side (9,90 kn). Uzela sam i Sealing top coat (18 kn) kojim nisam baš previše oduševljena..
Već je dosta vremena prošlo otkako je Catrice u svoju ponudu uveo kamuflažu, no ja još uvijek nisam uspjela naići na nijansu 010, pa sam uzela 020 Light Beige (25 kn). Na sreću pa mi i ova odgovara. Iako mislim da će mi u zimi biti malo pretamna.
Najdraža stvarčica mi je Rimmelov Apocalips koji je u Bipi bio snižen za 50% (kao i sav ostali asortiman), pa sam ga umjesto 50, platila 25 kn. Nijansa je 401 AURORA.

Ovo je moj mali ulov u posljednja dva tjedna. Mislim da sam ovim popustima lijepo uštedjela. :)

Što ste vi kupovale u posljednje vrijeme? Želite li recenzije ovih proizvoda?

:*




12 komentari

Write komentari
ZipaThis
AUTHOR
5. rujna 2013. u 00:41 delete

Kada sam vidjela šampon od češnjaka mislila sam da smrdiiii, ali i mene je iznenadilo da nije. Oni koji su koristili kažu da je dobar. Kakava je ova kamuflaža? Koristim Artdeco ali me i ova zanima :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
5. rujna 2013. u 07:44 delete

Još ju nisam isporbala, sli uskoro slijedi recenzija.. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
5. rujna 2013. u 10:22 delete

Mene zanima kakve su ove maramice od Olaya? Mjerkam ih u dm-u već duže vremena pa nikako ih isprobati...Dove tuširalice obožavam, sve odreda mi super mirišu...a za svoj Catrice camouflage sam se i ja dobro namučila da pronađem najsvjetliji...valjda ta nijansa najviše ide, nemam pojma!

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
5. rujna 2013. u 10:38 delete

Jučer sam ih isprobala, i stvarno su odlične.. Žao mi je što nisam uzela još dva paketa dok je bila akcija. 20 komada dođe 30 kn inače.. Da, teško ju je naći, već sam nekoliko puta tražila, ali nikako.. I naravno da mi se pod onim svijetlom činila 020 da mi odgovara, ali kad sam prije radila swatcheve na ruci.. majko mila...ali dobro, to je samo na ruci bilo, na licu mi odgovara. :) Svejedno ne odustajem od potrage za 010. :)

Reply
avatar
5. rujna 2013. u 11:51 delete

I ja koristim artdeco, ako imas i nju, moze neka usporedba :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
5. rujna 2013. u 12:21 delete

Nemam Artdeco, ali napravit ću recenziju ove. Nadam se da će biti od koristi.. :)

Reply
avatar
Neira
AUTHOR
5. rujna 2013. u 13:50 delete

Što nas je sviju krenuo New In u posljednje vrijeme :D
Ovaj Apocalips mi je na WL već sto godina, ali nikako da dođe na red :( I Catrice kamuflažna me privlači, ali neću nikada potrošiti Artdeco :D

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
5. rujna 2013. u 14:08 delete

Ja ću probati uhvatiti još Apocaliptic i Stellar nijansu, predivne su mi. Ja bih voljela isprobati Artdeco..još da mi je Muller bliže.. :)

Reply
avatar
Marisha
AUTHOR
5. rujna 2013. u 14:56 delete

Dobar ulov, ovaj fructis sam isprobala na moru, kosa je jako mekana od njega :) ali nekako sam se -kad sam stigla kući, vratila zelenom fructisu :P

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
5. rujna 2013. u 15:15 delete

Ja sam prije nekoliko godina redovito koristila Fructis šampone. Ali onda sam ih zamijenila sa Glissovim šamponima. Ne koristim dva put za redom isti šampon kako mi se kosa ne bi naviknula na one koji mi odgovaraju,pa sada izmijenjujem Glissove i Afroditine. Baš me zanima hoće li mi ovaj odgovarati. :)

Reply
avatar
Dž.
AUTHOR
13. rujna 2013. u 00:30 delete

imam ovaj essence lak i baš ga volim, prekrasan mi je, nosila sam ga ovu zimu baš puno. jedina mu je mana što se brzo chipa, kao i svi essence C&G lakovi, ali boja mu je zaista unikatna pa opraštam :))))))))

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
13. rujna 2013. u 08:59 delete

Ja sam dugo tražila ovu boju i nanko da nađem, i sad slučajno našla dok su bili na sniženju.. :) Sad mi je cilj pronaći još jedan takav, ali bez ovih sitnih šljokica/shimmera.. :)

Reply
avatar