O 2016-toj..

16:13 4 Comments A+ a-

Slikovni rezultat za goodbye 2016 welcome 2017 

Da vas sada pitam kakva vam je bila prošla godina što biste odgovorili? :)
Pa, meni je deinitivno donijela puno promjena... Više pozitivnih nego negativnih, srećom. Bilo je trenutaka kada sam bila tužna, bilo je stvari koje bih voljela da su se malo drukčije odigrale i kada sam pomislila zašto baš ja, ali u globalu, mogu reći da je 2016. bila jako dobra godina. :)
Početkom godine dragi i ja smo odredili datum vjenčanja, pa sada slobodno mogu reći da nas od sutra čeka planiranje, jer datum će se približiti samo tako... Iako, moram priznati, čini mi se da smo od onih parova koji ne paničare nešto previše oko toga i koji neće paničariti ni dan prije vjenčanja, valjda to tako dođe nakon 8 godina veze. :D Nije bilo zaruka, jednostavno smo zajednički došli do te odluke, jer eto, totalno smo netipični par po nekim pitanjima. :) Osim toga, sljedeće se godine planiramo posvetiti i stambenom prostoru što nas zbilja jako veseli. :)
U srpnju sam diplomirala. Jedva sam čekala da odem iz Zagreba, no priznajem, kako se taj dan približavao, tako sam postajala svjesnija da će se neke stvari promijeniti, počela sam se brinuti zbog posla i što će biti nakon diplome. Zagreb mi nije falio, sve do Adventa, jer je zbilja predivan u to vrijeme i prvi puta mi je bilo malo žao što nisam tamo. No, nije Zagreb na kraj svijeta. :) Još jedna stvar zbog koje mi malo fali su eventi koje propuštam... Ali, kada sagledam sa svih strana, ipak mi je moj Čakovec draži. :)
Nakon nekoliko razgovora za posao ražalostile su me neke stvari, jer eto, "niđe veze".. :D Bilo je trenutaka kada sam bila totalno nervozna i razdražljiva, a onda sam se opustila i opet se vratila svom razmišljanju da se sve događa s razlogom i da će sve sjesti na svoje kada bude vrijeme za to. Na promociji je bilo divno i ako ikad pomislite da ne želite ići, idite svejedno jer će vam biti itekako žao ako ju propustite. Govorim iz vlastitog iskustva, jer sam u tom periodu bila u fazi kada sam se osjećala totalno bezveze i nije mi se dalo na vlastitu promociju, no kako to uvijek biva, uz podršku najbližih na kraju sve bude savršeno. :) 
Možda se uskoro i zaposlim, to je vijest koja mi je uljepšala kraj godine. :)

Što se tiče bloga, dosta sam ga zanemarila u prvoj polovici godine jer sam se posvetila diplomskom radu i nije mi nimalo žao zbog toga. Osjetila sam da nema smisla forsirati postove kada se želiš posvetiti nečem drugom, pa sam svoj mali kutak malo pustila sa strane. No eto, sve je opet došlo na svoje. :) Napisala sam 84 posta, došla do gotovo 250 000 pregleda na blogu, što meni nije mala stvar... Veseli me činjenica da nakon tri godine i dalje volim raditi ovo. Nadam se da i vi volite moje postove. :)

Što da vam još kažem osim što nam svima želim da sljedeća godina bude dobra prema svima, da budemo zdravi i veseli, da se veselimo malim stvarima, ne živciramo zbog gluposti i da se okružimo ljudima koji nas čine sretnima, a maknemo od onih koji nam to uskraćuju.

Gdje god da ste danas, na trgovima, u kafićima, kod kuće, jedino bitno je da ste u odličnom društvu, naoružani osmijehom i zabava i veselje su zagarantirani! :)

Želim vam svima ugodnu večer, još bolju noć, budite mi i dalje tako dobri!
Do sljedeće godine! :)

Voli vas Rosanda! 

4 komentari

Write komentari
Mona Moon
AUTHOR
31. prosinca 2016. u 18:08 delete

Vidim da ti je ova godina bila divna kao i moja ♥. Čestitam na odluci za vjenčanje :* Tako smo moj dragi i ja, hodali 7 godina, živjeli zajedno i onda odlučili da se vjenčamo bez ikakvih godina zaruke i ostalih gluposti :D Što se tiče eventa, totalno te razumijem, a sad ti znaš kako je meni, samo što je Osijek puno dalje od Zagreba, nego Čakovec :D

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
1. siječnja 2017. u 19:59 delete

Zelim ti sve najbolje u Novoj godini, da ti bude jos bolje od ove prosle, da nades posao, da pripreme i samo vjencanje produ lijepo, bas onako kako si i sami zelite.... I naravno zelim da i dalje nastavis pisati ovaj blog jer ima nas puno koji te volimo citati. Uglavnom sve naj naj, puno srece, zdravlja, ljubavi i veselja u ovoj Novoj godini :*

Reply
avatar
3. siječnja 2017. u 23:58 delete

Draga, želim ti sve najbolje u Novoj godini! Brak je velik korak u životu svake žene. Koliko god misliš da se poznajete , neke stvari se ulaskom u brak promijene na bolje, a neke na gore. Uživaj u svakom danu, budi svoja kao što si bila. Obožavam tvoje look-ove i tvoje postove. Pusa i sretno

Reply
avatar
Misha
AUTHOR
4. siječnja 2017. u 12:48 delete

Lepotice draga, neka ti je srećna Nova godina. Sigurna sam da će ti doneti najlepše stvari. Ne opterećuj se zbog posla, kako si i sama napisala- prave i dobre stvari dogodiće se kada bude vreme, a veruj mi- iznenadićeš se kako to vreme dođe brzo kad jednom prestaneš sa živciranjem :) Vest o venčanju je divna, i baš mi je slatko bilo kad si spomenula ovo oko zaruka. Ni mi ih nismo imali, jednostavno smo se venčali i bila je to bolja odluka ;) Zaruke me podsećaju na rezervaciju hahaah xD Bićeš prekrasna mlada <3

Reply
avatar