BLOGMAS 2016: #16 - Blagdanski outfit i make up

14:58 7 Comments A+ a-

Crvenu boju uvijek povezujem sa ljubavi i blagdanima. Uz crvenu naravno idu i zlatna, zelena, srebrna... No danas ćemo se držati crvene boje. :)
Imate li neki poseban outfit kada su u pitanju blagdani? Ja volim obući haljinu ili pak neku svečaniju, deblju vestu... Nokti su crveni ili nude, a make up ovisi o prilici, no nekako najčešće posežem za zlatnim bojama na očima, a crvenima na usnama. A česta varijanta je i neka topla pidžamica, šalica čaja i naravno bez šminke. :)
Na sljedećim fotografijama možete vidjeti primjer jednog mog blagdanskog outfita. Odabrala sam bordo haljinu dužine do pola listova (LINK). I dalje se držim jednostavnosti, bez puno detalja, osim mojih najdražih naušnica...
Ako ću se odlučiti na nešto jači make up na očima to će najvjerojatnije biti kao na sljedećoj fotografiji. :) Ruž je naravno crveni. :)
  
Imate li neki najdraži blagdanski outfit? Kakav make up volite u blagdansko vrijeme? 
7 komentari

Write komentari
Maja S
AUTHOR
16. prosinca 2016. u 21:15 delete

Kako je meni ovaj makeup predivan...ne mogu mu se nadiviti.
Tebi jako lijepo stoji crvena boja. A sto se tice mog outfita i make upa sve zavisi, za odlazak na obiteljski rucak za blagdane odabiram neku pletenu haljinu ili tuniku, vesticu i laganiji makeup. Ali zato navecer za izlazak u grad definitivno neka svecanija haljina, visoke pete i jaci make up.

Reply
avatar
16. prosinca 2016. u 21:58 delete

Make-up ti je predivan,sviđa mi se cijela kombinacija.

Reply
avatar
Love me Bear
AUTHOR
16. prosinca 2016. u 23:49 delete

Predivan make-up i haljina �� Meni nekako najdraže upravo ovakve kombinacije, usne i nokti crveni, oči zlatno i haljinice �� Samo što se haljina tiče tu se nikako nemogu maknut od crne/sive ��

Reply
avatar
Aneta Služek
AUTHOR
17. prosinca 2016. u 13:17 delete

Predivna si! A i haljina mi je lijepa!

Reply
avatar
Marina
AUTHOR
17. prosinca 2016. u 20:52 delete

Bas ti je lep make up, samo bih ja tu dodala trepavice i jaci liner :) Definitivno najvise volim da posezem za crvenim karminom kada se praznici priblize :) Za sam docek cu ipak nositi nude karmin i jaci smokey eyes :)

Reply
avatar
18. prosinca 2016. u 15:43 delete

Divan mi je i outfit i make up

Reply
avatar