PRANAROM Aromapic linija za zaštitu od komaraca

15:58 2 Comments A+ a-

U svibnju je u Kemigovom dućanu predstavljena Pranarom Aromapic linija za zaštitu od komaraca. Linija se sastoji od Spreja protiv komaraca za odjeću i prostor, Tekućeg gela za zaštitu od komaraca, Aroma gela koji se koristi za liječenje nakon uboda i Aroma watcha, odnosno narukvice za difuziju eteričnih ulja.


Aroma watch namijenjen je za širenje eteričnih ulja u svrhu različitih zdravstvenih beneficija što znači da na keramičku pločicu možete nakapati bilo koje eterično ulje ili mješavinu i na taj način spriječiti ili ublažiti neke zdravstvene tegobe - npr. za opuštanje možete kapnuti nekoliko kapi lavande, ylang ylanga, kod probavnih tegoba ulje paprene metvice i sl. Tijekom nošenja miris će lagano hlapiti, a kad više nećete osjećati miris samo ponovno nakapate eterično ulje na pločicu sata i možete ga dalje nositi.
Sat je ugodan za nošenje, narukvica se može podesiti i dobro će doći kada ste u prirodi, na putu i sl. Cijena mu je 47 kn.


Aromapic sprej protiv komaraca za prostor i odjeću mješavina je organskih eteričnih ulja i Citridiola. Može se koristiti u prostoru, na zavjesama, odjeći i preporuča se ponoviti sprejanje nakon 7 sati ukoliko je potrebno. Ja sam sprej koristila na zavjesama, na mjestima gdje je prozor otvoren kako bih spriječila ulaz komarcima. Preporučam vam da ne sprejate predugo jer iako je miris ugodan, prevelika količina može djelovati zagušljujuće. Sprej je učinkovit i zbilja je dovoljno samo kratko špricnuti po zavjesama. Također, nemojte sprejati neposredno prije spavanja, već ostavite prostoriju da se malo prozrači.
Cijena spreja je 128 kn za 100 ml.
Sastojci:  Alcohol*, Isopropylalcohol, Denatonium Benzoate, Cis and Trans-p-Methane-3, 8/Diol/Citriodiol*, Lavandula Angustifolia Oil* (Eucalyptus Citronné), Cymbopogon Martini Oil* (Palma Rosa), Cymbopogon Citreatus Leaf Oil* (Lemongrass), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil* (Tea-Tree), Cymbopogon Giganteus Oil* (Citronelle de Madagascar), Pelargonium Graveolens Oil* (Geranium d'Egypte), Eugenia Caryopy Bud Oil* (Girfoflier), Zingiber Officinalis Root Oil* (Gingembre).
* issu de l'agriculture bio




Aromapic tekući gel za zaštitu od komaraca koristi se osim za zaštitu od komaraca i za zaštitu od osa, pčela  i ostalih insekata. Gel se brzo upija i koža nije ljepljiva nakon nanošenja. Isproban je u šumi, navečer, u vrijeme kada kod mene komarci nisu normlani i kada su u naponu snage. Ovaj proizvod morate isprobati jer nisam zadobila ni jedan ubod kada sam ga koristila. Meni osobno ima ugodniji miris od spreja i brže ishlapi.  Također se proporuča ponoviti nanošenje nakon 7 sati ako je potrebno.
Cijena proizvoda je 107 kn za 75 ml.
Sastojci:  Aqua, Cis-and Trans-p-Menthane-3, 8-Diol/Citriodol, Polyglyceryl-10 Laurate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Jojoba Esters & Acacia Decurrens Flower Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Polyglycerin-3, Zea Mays Starch*, Dehydroacetic Acid/Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Lavandula Angustifolia Oil*, Potassium Sorbate, Eucalyptus Citriodorata Oil*, Cymbopogon Martini Oil*, Cympopogon Citratus Leaf Oil*, Trehalose, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Cymbopogon Gigantus Oil*, Pelargonium Graveolens Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*, Zingiber Officinalis Root Oil*, Lactic Acid.


Sprej ima nešto intenzivniji miris, ali nikako neugodan. Iako imaju nešto višu cijenu, jako se sporo troše i potrebna je mala količina proizvoda. Narukvica je vrlo praktična i sve što vam za nju treba je eterično ulje koje vam je potrebno za ublažavanje određenih simptoma.
Proizvodi se mogu kupiti u Kemigovom dućanu ili Web shopu, te na Webshopovima koji prodaju prirodnu kozmetiku i ulja.

Jeste li isprobali ove proizvode ili bilo koji proizvod od Pranaroma?

*PR proizvodi - iako su proizvodi bili poklon na predstavljanju Arompic linije, zadržavam pravo na iskreno mišljenje, te je recenzija napisana isključivo na temelju osobnog iskustva sa proizvodima

2 komentari

Write komentari
24. srpnja 2016. u 09:21 delete

Zvuči super, moram isprobati jer komarice su ubitačne :D

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
24. srpnja 2016. u 17:13 delete

Ova narukvica mi je bas zanimljiva ali koliko sam shvatila ona nije protiv komaraca? Bila bi bas odlicna za trcanje jer tada me najvise izgrizu komarci :D Vec sam ti jednom na fejsu napisala da sam od njih isprobala samo Shea maslac koji mi je odlican i sada trosim vec trece pakiranje. Volim ga uvijek imati jer dobro dode za razno razne kozne probleme.

Reply
avatar