TOP 5 ljetnih lakova za nokte - Ljeto 2016.

20:43 8 Comments A+ a-

Moram priznati da sam se malo odviknula od lakiranja noktiju u posljednjih par mjeseci jer nije imalo smisla lakirati ih kad su mi ruke stalno bile u medicinskim rukavicama, te su mi nokti i ruke stalno bili isušeni, a lak se brzo skidao. No, kako je došlo ljeto, a moje ruke su dobile malo slobode ipak ponekad posegnem za lakom za nokte u nekoj ljetnoj boji. Ako ne na rukama, na nogama obavezno. :)

Možete primijetiti da ovo ljeto više preferiram pastelne boje. :) Krenimo redom!
Uvijek moram imati neki lak mliječne boje, pa tako ni ljeto nije izuzetak. Avon Gel finish u nijansi Sheer love je divne, mliječne nijanse s kojim će vaša manikura izgledati jako uredno i profinjeno. Njega biram u svim prilikama - za posebne prigode, kada ne znam koji lak izabrati... Druga nijansa je Lavender sky, također iz Gel finish linije. Potreban je jedan sloj za potpuno prekrivanje, dok su za nijansu Sheer love potrebna dva sloja. Trajnost im je vrlo dobra, meni bez problema izdrže po 5,6 dana na noktima.

Među TOP 5 samo je jedan lak kričave boje i to Essie Watermelon. Divna ružičasta boja, sjajan, dugotrajan i baš ide uz moj ten. :) Za potpuno prekrivanje potreban je jedan sloj, a na noktima mi je izdržao čak 8 dana!
Zatim je tu Maybelline Colorama iz Bleached neons linije u nijansi 451 kojeg na žalost više nema u ponudi, ali sigurno ćete pronaći neku sličnu nijansu među novim Maybelline lakovima. Ova nijansa će jako dobro pristajati tamnoputim djevojkama.Potrebna su dva sloja za potpuno prekrivanje.
Posljednji je Inglot mat lak u nijansi 702, baš prava baby pink boja- Osobno nisam baš preveliki ljubitelj te boje, no ovaj lak mi se iz nekog nepoznatog razloga jako svidio i morala sam ga imati. :)

Svi navedeni lakovi su vrlo kvalitetni i dugotrajni, jako ih volim nositi i znam da sam s njima bez brige barem 3 dana, bez obzira što radila.

Sviđaju li vam se ove nijanse? Koji je vama najdraži lak za nokte ovo ljeto?

8 komentari

Write komentari
Mare M
AUTHOR
28. srpnja 2016. u 23:36 delete

Divne boje. Najvise mi se svidaju Watermelon i Inglot. Ovo ljeto na nogama nosim jedino China glaze Rich and famous, savrseno se slaze sa preplanulim tenom. A na rukama samo Evelin 8u1, nazalost, zbog prirode posla.

Reply
avatar
Aneta Služek
AUTHOR
29. srpnja 2016. u 08:25 delete

lijepe nijanse. :)
a nemam najdraži lak, sve ih podjednako volim haha
lakiram nokte na nogama jer imam gelirane nokte na rukama..
a trenutno imam Essence lak u ljubičastoj boji.

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
29. srpnja 2016. u 13:06 delete

Baš su super nijanse, osobito dobro izgledaju ovako zajedno na jednoj ruci :)
Meni glavno da je šareno i veselo, neovisno o dobu godine :)

Reply
avatar
30. srpnja 2016. u 14:55 delete

Predivne nijanse najviše mi se sviđa Maybelline lakić <3

Reply
avatar
30. srpnja 2016. u 18:36 delete

Inglot 702 mi je predivan!:)

Reply
avatar
31. srpnja 2016. u 12:38 delete

Sheer love mi je najbolji... a i ovaj Maybellineov je baš poseban <3

Reply
avatar
31. srpnja 2016. u 14:47 delete

Jako lijep odabir :) Po lijeti najviše nosim bijeli lak jer izgleda stvarno dobro uz preplanlu put, ali volim i vesele i šarene nijanse jer ipak je ljeto, zar ne? :D

Reply
avatar
Maja S
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 12:36 delete

Iako ja za ljeto preferiram malo veselije tj. kricavije boje na noktima svida mi se i ovaj tvoj odabir jer pastelne nijanse nekeko idu uz svako godisnje doba. Najljepsi su mi ovaj Inglot rozi i Avonov lila.

Reply
avatar