Avon Luxe - Couture rose rumenilo

09:55 7 Comments A+ a-

Namjeravam vam natipkati post o ovom rumenilu sigurno neka tri mjeseca, ali prvo nisam stigla, pa nisam bila zadovoljna fotografijama i eto, vrijeme je prošlo samo tako. :)
No da ne duljim previše, moram vam pokazati ovo predivno rumenilo...


Rumenilo je zaštićeno kartonskom kutijicom sa uzorkom čipke i zlatnim natpisom. Samo pakiranje je vrlo elegantno, kvalitetno i luksuzno, što se može zaključiti i po nazivu ove linije proizvoda. Dolazi sa velikim ogledalom i kistićem koji ja osobno ne koristim, ali je vrlo mekan i može poslužiti za eventualne popravke. Iako je pakiranje zbilja predivno, mana mu je što se vrlo lako "packa", pa ako želite da bude uredno budite spremni na stalno brisanje. :)


Nijansa je vrlo nježna, rozo-breskvasta i odlična je za svijetlopute osobe, poput mene. :) To je rumenilo s kojim ne možete pretjerati i prema potrebi ga možete nadograđivati. Lagano se trusi, pa vam preporučam korištenje nekog mekanog kistića kako biste izbjegli trušenje. Ili jednostavno otresite višak sa kista.


Nijansa je u potpunosti mat i savršena je za proljetne dane, a i ove ljetne ukoliko vam nije presvijetla. Kako sam ja hodajuća reklama za sir, meni još uvijek odgovara iako sam dobila nešto boje. :) Daje laganu boju na obrazima i svježinu vašem licu. Uz malo highlightera predivno naglašava jagodice.

Na sljedećim fotografijama možete vidjeti kako izgleda na meni. Kao što sam rekla, vrlo je nježno i izgleda jako prirodno. Za veću fotografiju samo kliknite na nju.
 

Jako sam zadovoljna ovim rumenilom i voljela bih nabaviti još jednu nijansu, za koju nisam sigurna kako se zove jer ovih rumenila nema u ponudi u aktualnom katalogu, pa vam na žalost ne mogu reći ni točnu cijenu. Nešto su skuplja od klasičnih rumenila iz kataloga, ali ih možete uloviti i na akcijama. Rumenilo dolazi u količini od 5 g, mislim da će vam to zbilja dugo potrajati. Rumenilo mi nije izazvalo nikakve nerede na licu. Ukoliko ste svijetloputi i tražite nešto nježno za vaše obraze, za svaki dan, toplo vam preporučam ovo rumenilo.

Sviđa li vam se rumenilo? Imate li koji proizvod iz Luxe linije?

7 komentari

Write komentari
26. srpnja 2016. u 10:10 delete

Meni je ta njihova zlatna ambalaža predivna, a sama nijansa je još ljepša! :)
Sad znam što kupiti iz sljedećeg kataloga. :D

Reply
avatar
Aneta Služek
AUTHOR
26. srpnja 2016. u 10:17 delete

Divno rumenilo i bas ti pristaje.
Ja imam Nuxe maskaru. I baš mi je dobra :)

Reply
avatar
Mare M
AUTHOR
26. srpnja 2016. u 10:36 delete

Rumenilo je predivno. Obozavam rumenila i bas imam jedno Avonovo ali iz njihove standardne postave, jako sam zadovoljna i pigmentiranoscu i bojom.

Reply
avatar
Talisha Art
AUTHOR
26. srpnja 2016. u 11:59 delete

nijansa je prekrasna, ali osobno ne volim ovakve glomazne ambalaze di je kist veliki kao i samo rumenilo :(

Reply
avatar
Maja S
AUTHOR
26. srpnja 2016. u 20:35 delete

Rumenilo je lijepo i na tebi bas dobro izgleda, tako njezno i prirodno. Ja takve nijanse volim po zimi kada sam svijetla a po ljeti ipak malo zivlje boje rumenila.

Reply
avatar
29. srpnja 2016. u 18:08 delete

Nijansa mi je divna i mislim da bi dobro stajala mnogim podtonima kože i izgledala super u mnogim lookovima. Nažalost nisam isprobala ništa iz ove Avonove linije, ali svakako bih htjela s obzirom da sam do sada čula sve najbolje o cijeloj liniji, od pudera i maskare nadalje. :)

Reply
avatar
30. srpnja 2016. u 11:16 delete

Nijansa je predivna i pakiranje mi se jako sviđa <3

Reply
avatar