Olival Losion nakon sunčanja

23:16 1 Comments A+ a-


Sigurna sam da se većina vas vratila s mora i da ćete pomisliti da je možda malo kasno za recenziju ovakvog proizvoda... No, nikad nije kasno, a i na kraju posta će vam biti jasno zašto nisam htijela čekati s recenzijom do sljedeće godine. Ovaj proizvod jednostavno mora i zaslužuje imati svoje mjesto na mom blogu, a i sljedeće godine prije nego što se uputite u južnije krajeve, tražit ćete neki SOS proizvod nakon sunčanja i imat ćete spremnu recenziju. :)


Dakle, kao što naslov kaže, radi se o proizvodu koji je namijenjen njezi tijela nakon sunčanja.
Pakiranje je jednostavno i karakteristično za Olivalovu liniju proizvoda za sunčanje. Proizvod se dozira pumpicom kojom možete kontrolirati koliko proizvoda želite, no i kad ju pritisnete do kraja ne morate se bojati da će vam izaći previše proizvoda.
 
SASTOJCI

Miris proizvoda je jako nježan i po mojoj procjeni, ishlapi nakon nekih sat do dva. Prilikom razmazivanja proizvoda, savjetujem vam da losion prvo malo otopite među dlanovima jer se na taj način ljepše i lakše razmazuje, te vam na taj način neće ostati bijeli tragovi. Morat ćete malo pričekati da se losion upije, taman da se malo odmorite nakon dolaska s plaže. :)


 E sad, radi li ovaj losion ono što je obećano - umiruje, regenerira, njeguje?
O, da.. Još kako... Ove godine dva puta mi se desilo da sam izgorjela (što mi se nije desilo unatrag nekoliko godina). Prvi put je razlog bila plaža bez trunčice hlada, a drugi put dva dana cjelodnevne vožnje po Dugom Otoku  biciklom. Koliko god se ja mazuckala, jednom kad se moja bljedolika koža ugrijala znala sam što će se desiti. Nakon tuširanja bila sam prilično crvena po leđima i po prednjoj strani nogu.
No, pošteno sam se namazala losionom i čekala sljedeće jutro da vidim hoće li se crvenilo smanjiti. Ujutro su leđa imala laganu smećkastu boju, bez imalo crvenila. Na nogama je crvenilo bilo i dalje prisutno, no ništa strašno, a sljedećeg dana se i na nogama pojavila boja. :) Nastavila sam se mazati još neka tri, četiri dana nakon toga. Prošla su dva tjedna, još uvijek imam boju, dakle, nisam se uopće ljuštila i izbjegla sam bol i crvenilo od nekoliko dana. :) Pa vi sad meni recite djeluje li ovaj losion. :)
Ne znam jeste li probali koristiti ulje gospine trave u ovakvim situacijama, ako jeste onda znate koliko pomaže. Reći ću vam samo da ovaj losion slobodno stane uz bok ulju gospine trave i svakako nabavite jedan od tih proizvoda za ovakve situacije.

Losion dolazi u količini od 200 ml po cijeni od 37,90 kn, što je i više nego odličan omjer cijene, količine i kvalitete. :)

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Kako se vi štitite od opekotina?

I, ne zaboravite na aktivna darivanja... :)

*PR proizvod - iako je proizvod ustupljen na recenziju, zadržavam pravo na svoje iskreno mišljenje temeljeno na vlastitom iskustvu sa proizvodom









1 komentari:

Write komentari
Tina
AUTHOR
14. rujna 2015. u 19:16 delete

uzet cu ga u obzir sljedeće godine :)

Reply
avatar