Caudalie Cabernet piling za tijelo

15:09 8 Comments A+ a-

Mislim da nema žene koja ne voli imati glatku, mekanu i njegovanu kožu tijela. Jako volim pilinge za tijelo i draži su mi oni malo grublji - volim kada piling ostavi osjećaj da vam je skinuo pola kile mrtvih stanica kože. :) Isprobala sam one sa malo većim česticama, sa sitnim česticama, kupovne, DIY...

Danas vam tipkam o Caudalie Cabernet pilingu za tijelu iz Vinotherapie Spa linije. O njemu sam čitala samo pohvale, a za moje dojmove nastavite čitati post. :)


 Što Caudalie kaže o pilingu?
"Poznati proizvod iz Caudalie Vinotherapie® Spa s prirodnom formulom smrvljenih sjemenki grožđa promiješanih sa smeđim šećerom, čistim medom iz pokrajne Gironde i 6 organskih eteričnih ulja s drenažnim i anticelulitnim svojstvima ostavlja kožu ultra mekom i nahranjenom. Za sve koji žele glatku, nahranjenu i oplemenjenu kožu"
 

Prvo par riječi o pakiranju...
Piling dolazi u teglici od vrlo tvrde plastike, na slici čak djeluje kao da je staklena. Svi podaci o pilingu otisnuti su na teglicu, a na poklopcu je Caudalie logo.


Čim otvorite teglicu osjetit ćete miris grožđa i vina, slatkasto - kiselkastu kombinaciju. Mene taj miris podsjeća na jesen, na vinograde, berbu grožđa, druženje..
U pilingu se nalaze sjemenke grožđa, smeđi šećer, med - mislim da se ti sastojci i više nego dobro vide na donjoj fotografiji.Moram priznati, dok gledam tu smjesu dođe mi da probam kakav joj je okus. :)

Kakav je učinak pilinga?
Koristila sam ga jednom tjedno, obično petkom ili nedjeljom, to su moji dani za opuštanje, vrijeme samo za mene, kada si priuštim full kućni beauty tretman. :)
Nije vam potrebno puno pilinga, u ovom slučaju vrijedi - manje je više. Naime, primijetila sam da mi je tijelo puno bolje ispilingirano kada uzmem manju količinu pilinga, imam osjećaj da veća količina samo padne u kadu i učinak je puno slabiji. To je odlično, jer će vam piling dulje potrajati. :)
Na početku sam rekla da volim malo grublje pilinge, poput ovoga. Eksfolijacija mu je zbilja odlična, koža će vam biti predivna, mekana, glatka...
Piling je hranjiv, pa puno puta ni ne koristim losion nakon njegovog korištenja.
Što se tiče učinka mršavljenja, budimo realni, u mršavljenju nam može pomoći samo prehrana i tjelovježba. :) No, s obzirom na sve ostale dobre strane, nećemo mu to zamjeriti. ;)


Piling ne sadrži parabene, fenoksietanol, ftalate, SLS, mineralna ulja ni sastojke životinjskog podrijetla.
Smrvljenje koštice grožđa i smeđi šećer zaslužni su za eksfolijaciju, organska eterična ulja borovice, čempresa, limuna, limunske trave, ružmarina i geranija imaju anticelulitna svojstva, med bagrema omekšava kožu, a ulje sjemenki grožđa hrani kožu.

Ono što bi vas moglo odbiti od kupnje ovog proizvoda je njegova cijena od 198 kn za 150 g, no ako možete, svakako vam preporučam da ga isprobate, jer je zbilja jedan predivan proizvod, a i koža će vam biti zahvalna. :)

Rok trajanja je 9 mjeseci od otvaranja. Ja ga koristim skoro 5 mjeseci, jednom tjedno i ostalo mi je još nešto više od 1/3 proizvoda.

Jeste li isprobali ovaj piling? Koji biste Caudalie proizvod preporučili?

*PR proizvod - iako je proizvod ustupljen na recenziju, zadržavam svoje iskreno mišljenje prilikom pisanja iste

8 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
19. travnja 2015. u 15:45 delete

Iskreno nisam isprobala nista od Caudalie proizvoda ali ovaj piling izgleda jako primamljivo. I inace jako volim pilinge sto za lice, sto za tijelo ali ipak ne bih bas izdvojila toliku svotu novca za njih...
I da totalno te razumijem da ti je doslo da ga probas, bas izgleda kao da je nesto jestivo :D

Reply
avatar
shpeksyy
AUTHOR
19. travnja 2015. u 16:50 delete

S obzirom da se ne trosi puno pa i nije toliko skup. Nisam jos nista njihovo probala ali imam veliku zelju.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
19. travnja 2015. u 17:31 delete

Moram priznati da mi se to čini kao velika cijena za piling. Ali, eto, ja se isto s vremena na vrijeme volim počastiti nekim proizvodom koji možda ne opravdava cijenu, pogotovo kad je u pitanju ovako neka pampering stvarčica :D

Reply
avatar
20. travnja 2015. u 10:47 delete

Obožavam Caudalie ♥
A ovaj piling snimam već brat bratu dvije godine, ali baš me ta cijena uvijek odbije :/
Morat ću se jednom počastiti jer zvuči divno :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:29 delete

Cijena je zbilja dosta visoka, ali sam ga i jako zavoljela. Kupit ću ga ponovo jednog dana i koristiti u danima kad se budem htijela osjećati luksuzno. :) Kao jeftinija zamjena bi mogao biti Ulolin piling. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:36 delete

Ja sam i micelarnu isprobala. Jako dobra, al definitivno preskupa za 100 ml... Jednostavno je neisplativo ju kupovati kad sada ima odličnih drogerijskih. Ali, piling ću nekom prilikom sigurno opet kupiti.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:38 delete

Nekad se treba malo počastiti.. Bilo to nekim lakićem za nokte, majicom ili nečim trećim.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:40 delete

Moj savjet je da se počastiš.. ;) Je, skup je, ali vrijedi svake kune i ne troši se brzo.. Jeftinija, varijanta - Ulolini pilinzi.. :)

Reply
avatar