Najdraži crveni proizvodi za usne

08:57 12 Comments A+ a-

Drage moje, kako provodite blagdane? Nadam se da uživate.. Ja maksimalno iskorištavam ovo slobodno vrijeme kako bih što više vremena provela sa obitelji i dragim mi ljudima, a između ostalog, i kako bih napunila baterije za nadolazeću gužvu na faksu..bliži se zadnji krug kolokvija, pa treba što više stisnuti kako bi bilo što manje ispita..

Nego, krenimo mi na temu ovog posta. Boja koja meni simbolizira Božić i Novu godinu defintivno je crvena. Volim ju nositi na noktima, na usnama, na odjeći... U ovo vrijeme crveni ruž mi ide pod obavezno. I inače ih volim nositi, pa ih imam i više nego mi je dovoljno, ali nekako mi se oči uvijek zaustave na crvenoj boji, bilo to sjajilo, olovka ili ruž. Kako je sada blagdansko vrijeme, došla sam na ideju da napravim post sa najdražim crvenim proizvodima za usne.


Izdvojila sam ovih 6 proizvoda, 4 ruža i dvije olovke za usne jer sam njima najzadovoljnija. Neke sam već recenzirala, pa se klikom na ime proizvoda možete vratiti na recenziju.. :)

Jedna napomena, gornja slika je slikana na suncu, donja u hladu.


Essence Lipliner - 10 Femme Fatale
Ovo je olovka tople crvene boje za koju sam mislila da mi neće pristajati, ali eto, ugodno sam se iznenadila kako mi stoji. Nije premekana ni pretvrda, lijepo se nanosi i ne isušuje mi usne, postojana je. Nosim ju kao podlogu za ruž ali i samu. Ako se odlučite za ovu olovku, dobit ćete jedan stvarno kvalitetan proizvod za samo 10 kn.



Essence Lipliner - 08 Red Blush
Razlika u odnosu na prethodnu olovku je samo nijansa. Jako volim bordo boju, pa mi se ova olovka jako brzo našla među favoritima. Sve karakteristike su iste kao i kod prethodne olovke.

  

Ovaj ruž jako je brzo dospio među favorite. Ako vas zanima zašto, samo se vratite na posljednji post.. :)



 Oriflame - Radiant Red
 Još jedan ruž tople crvene boje. Iako nije baš dugotrajan i pigmentiran, volim ga nositi preko dana jer usnama da lijepu boju i njeguje ih. Naručila sam ga preko Oriflameovog kataloga kada je bio na nekoj akciji za samo 20 kn.

  

Catrice - 220 Step Red Up
Ovaj ruž pružit će vašim usnama intenzivnu i sjajnu boju, i neće ih isušiti. K tome mi još i dugo izdrži na usnama. Kad nosim ovaj ruž na oči stavim samo maskaru i tuš, jer želim da mi usne što više dođu do izražaja i da se što više vidi ova ljepota. Cijena ruža je ako se ne varam 35 kn, ali pošto Catrice mijenja svoj asortiman, ne znam ako ga još imaju u ponudi.



Avon - Berry Berry Nice
O ovom ružu već ste imale priliku čitati, a ako još niste, brzo klik na post. :)






Imate li koji od ovih ruževa i spada li i u vaše favorite? Preferirate li više upečatljive ruževe i ste više za nudaste boje?

12 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
28. prosinca 2013. u 09:09 delete

Essence prva olovka je predobra. Imam je i ja i odlcna je. Od ruzeva najbolji mi je poslednji Avon jer je bas dobro pigmentovan!

Reply
avatar
28. prosinca 2013. u 09:59 delete

Imam Essence red blush, a nikako da kupim femme fatale koja je krasna! Catrice i zadnji Avon Berry Berry nice mi se najviše sviđaju :)

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
28. prosinca 2013. u 10:26 delete

Avon - Berry Berry Nice mi je predivan. Kad imam ruž volim da je jači i da se vidi, nisam baš ljubitelj nudaća, ali sve ovisi o prilici.

Reply
avatar
28. prosinca 2013. u 12:29 delete

Prva Essence olovka i Avon ruž su mi divni :)
U zadnje vrijeme više nosim crvene ruževe, a ovih dana su mi crveni ruževi pod must :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. prosinca 2013. u 15:14 delete

slažem se da je crvena boja baš prava boja za ovo blagdansko vrijeme, mislim da nema te žene koja u kozmetičkoj torbici nema barem jedan crveni ruž. htjela bi isprobati ovu essenceov lipliner, izgleda mi prekrasno, a košta ko kava ;)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. prosinca 2013. u 23:27 delete

Je, Avon stvarno ima kvalitetne ruževe. Razmišljam da naručim još neke boje..

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. prosinca 2013. u 23:28 delete

Mislim da bi tebi lijepo stajala takva crvena.. :) Kao i Berry Berry NIce.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. prosinca 2013. u 23:29 delete

Ja isto nisam baš za nudače, ne osjećam se nekako ugodno s njima, ne stoje mi baš najbolje.. :(

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. prosinca 2013. u 23:31 delete

Ja ne mogu zamisliti da u blagdansko vrijeme nosim ruž neke druge boje.. :) A crvene ruževe obožavam i koristim svaku priliku da ih nosim. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. prosinca 2013. u 23:32 delete

Ovo si dobro rekla za essence olovke.. :D Eto, preskočiš jednu kavu i odeš u Dm po olovku.. :P

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
30. prosinca 2013. u 10:45 delete

Predivne si crvene odabrala :) Ja sam za prirodnije nijanse na usnama, mada nisam ni veliki fan nude usana, mislim da to stvarno rijetko kome dobro stoji, baš treba pogoditi pravu nijansu da ne izgledaš ko mrtvac :/

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
30. prosinca 2013. u 21:11 delete

Joj, ja sam na velikom Vi sa nude ruževima... Ako mi već treba nešto neutralno i nježno, onda ću prije izabrati sjajilo, iako su mi ruževi draži..

Reply
avatar