Proljetni TOP 5 - ruževi

20:28 8 Comments A+ a-

Neka digne ruku tko voli proljeće! :) Iako mi je zima vrlo draga, priznajem da sam jedva čekala da iz ormara izvučem proljetne jakne i balerinke, a spremim čizme, rukavice, ogromne jakne i svu ostalu popratnu zimsku opremu. :) Odlučila sam vam natipkati nekoliko postova o dekorativnim proizvodima koje jedva čekam nositi ovog proljeća, a mislim da će tako ostati i u ljetnim mjesecima pa bih slobodno mogla nazvati ovaj post i Proljetno/ljetni TOP 5.
Uglavnom, krenimo na proizvode za usne. :)

Jedna zanimljivost vezana uz ruževe koje sam odabrala - moći ćete primijetiti da nema ni jednog mat ruža. Iskreno, nakon ogromnog "booma" oko mat ruževa zaželjela sam se kremastijih i lakših formula. Osim toga, usne su mi dosta suhe u posljednje vrijeme, pa ih ne želim dodatno opterećivati mat ruževima.
O Avon Nourishing ruževima mogli ste čitati OVDJE. Jako često posežem za nijansom Softest peony, nježnoj ružičastoj koja lijepo ide uz svijetlu put te da neku svježinu licu. Ruž je kremast, hidratantan i preporučam vam da ih isprobate.

Avon mark. u nijansi Puckered pink (Plump it up linija) intenzivnija je ružičasta od prethodne. Kremaste je formule, lako se aplicira na usne i dosta je dugotrajniji od prethodnog ruža. Osim toga, kada se nakon nekog vremena skine s usana, ostavi baš lijepi stain, što ćete i moći vidjeti u nekom od idućih postova. :)

Revlon Lip butteri neko su vrijeme bili vrlo popularni, a onda se hype oko njih stišao. Međutim, meni se njihova formula jako sviđa pa ih i dalje koristim. Nijansa Juicy papaya odlična je za nadolazeće sunčane dane, a ja ju toliko volim da sam čak i ponovila kupnju. :)
 
Naravno da ovaj post ne može proći bez crvenog ruža, pa moram spomenuti i Maybelline ColorsSnsational u nijansi 470 Red revolution. Ovo nije klasična crvena, već u sebi sadrži i primjese ružičaste, što dosta dolazi do izražaja na usnama. Kako je kremastije formule preporučam vam korištenje olovke za usne kako biste spriječile eventualno razlijevanje ruža izvan ruba usana. Još jedna stvar - ovaj ruž jako fino miriši. :)

Šećer na kraju su Rimmel olovke za usne o kojima sam vam pisala OVDJE. Oduševile su me svojom kremastom formulom, lakoćom nanošenja, dugotrajnošću i izborom nijansi pa sam i morala uvrstiti u ovaj post. 
S lijeva na desno: Avon Nourishing - Softest peony, Avon mark. - Puckered pink, Revlon Lip butter - Juicy papaya, Maybelline ColorSensational - Red revolution, Rimmel Lastinh finish olovke za usne - 049 Natural, 071 Charry kiss
Sviđaju li vam se nijanse koje sam odabrala? Imate li koji od ruževa?
Do idućeg čitanja! :*

8 komentari

Write komentari
8. travnja 2017. u 13:55 delete

Ja također više volim kremaste ruževe i biram nijanse slične tvojima.
Odličan izbor nijansi :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
8. travnja 2017. u 21:17 delete

Jako volim proljece i priznajem da sam i ja jedva cekala da dode. Tvoj odabir ruzeva mi se jako svida jer i sama volim takve nijanse na usnama. Najvise mi se svida ovaj Avon Mark, stvarno je predivna nijansa.

Reply
avatar
9. travnja 2017. u 10:24 delete

Sve sam ih probala i da, to su baš pravi proljetni ruževi! :)

Reply
avatar
BSBP
AUTHOR
10. travnja 2017. u 12:28 delete

odličan izbor, maybelline mi je favorit :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
11. travnja 2017. u 21:40 delete

Ne sjećam se kad sam se toliko zaželjela kremastih ruževa kao sada.. :) Drago mi je što ti se sviđaju nijanse.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
11. travnja 2017. u 21:41 delete

Da, baš je jako lijepa ružičasta, a super je što ostavi stain i ne isuši usne. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
11. travnja 2017. u 21:46 delete

Jako lijepo izgleda na usnama.. :)

Reply
avatar