BLOGMAS 2016: #22 - Najdraži blagdanski ruževi

09:28 2 Comments A+ a-

Nastavljamo u beauty blagdanskom duhu... :) Jučer sam vam pokazala nekoliko blagdanskih manikura, a danas su na red došli blagdanski ruževi. S obzirom da su mi crveni ruževi najdraži, mislim da mi jako dobro pristaju uz ten i boju kose, logičan su izbor za blagdane. Kod mene u ovo doba nećete vidjeti ni jednu drugu boju na usnama. :) Dobro priznajem, malo sam varala, dvije nijanse nisu baš crvene, ali imaju primjese crvene, pa se valjda i oni računaju... ;)  Koji su mi to najdraži ruževi ovih dana?

Avon Matte u nijansi Red Supreme je klasična crvena nijansa koja će pristajati svijetloputim i tamnoputim djevojkama bez obzira na podton.
O Avon Berry blast ružu često sam vam pisala, a još češće sam ga koristila. Vuče na boju trule višnje, a na meni nekad ima crveni podton, a nekad vuče više na ljubičasto, ovisno o ostatku make up-a i odjeći.
Za oba ruža vrijede iste karakteristike - jako su pigmentirani, lako se nanose, na usnama mi traju dok ih ne odlučim skinuti, naravno, osim ako ne jedem nešto konkretnije. :) I vrlo bitno, zbilja minimalno isušuju usne.
Bourjois Velvet u nijansi 03 - Hot pepper je ruž koji ima sentimentalnu vrijednost. :) Naime, dobila sam ga na poklon od dragoga i znam koliko se namučio da prodavačici objasni kakav ruž želi. :) Žarko crvene je boje i ovo je najdugotrajniji ruž koji imam. Preživio je nekoliko svadbi od početka do kraja, a nakon masne hrane skine se minimalno i to uz unutrašnjost tako da ga nije problem ni popraviti. Dobro pripremite usne za ovaj ruž, a isto tako im pružite njegu i nakon što ga skinete. Fun fact - kaže moj N da naziv ruža savršeno odgovara mom karakteru... :D
Avon - Red Supreme, Avon - Berry blast, Bourjois Velvet - Hot pepper
Posljednja nijansa je u odnosu na prethodne nježnija varijanta crvenkaste. Na fotografiji se čini da ima rozoga u sebi, no to je do osvjetljenja. Zapravo je nešto nježnija kombinacija crvene i smeđe. Radi se o Essence longlasting olovci u nijansi 06 -  A girl's dream, pa ju slobodno škicnite sljedeći put. :)
Essence Longlasting olovka za usne - 06 A girl's dream

Kako vam se sviđa moj odabir blagdanskih ruževa? Volite li i vi crvene ruževe?

2 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
22. prosinca 2016. u 17:30 delete

Ja bas nisam neka ljubiteljica crvenih ruzeva jer mi nekako bas i ne stoje (za razliku od tebe, na tebi su svi ovi predivni). Ali s obzirom da sam prije nosila samo nude ili roza ruzeve u zadnje vrijeme sam pocela koristiti i malo "zivlje" i tamnije nijanse.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. siječnja 2017. u 00:52 delete

Red Supreme i Barry Blast imam i izrazito sam zadovoljna kako bojom tako i kvalitetom, trajanjem ali i cijenom.

Reply
avatar