BLOGMAS 2016: #21 - Blagdanske manikure

19:42 1 Comments A+ a-

Više se ne sjećam kada je na blogu bio post sa nekom manikurom, ako ne računamo nedavnu recenziju laka za nokte i najdraže zimske lakove. Rekla sam vam da me jednostavno pustila volja za lakiranjem, no ovih dana sam dobila malo inspiracije i odlučila vam pokazati par primjera blagdanskih manikura. Da se razumijemo, moja će biti skroz jednostavna, vidjet ću još da li će to biti crveni ili nude lak. :)
 Prva kombinacija je vrlo jednostavna i zimska - bijeli lak sa zlatnim akcentom na prstenjaku. Volim takve manikure jer su jednostavne, brze, a efektne.
Uz tamni lak lijepo idu šljokice. Šljokice sam stavljala od sredine nokta prema vrhu, s time da sam ih na vrhu nokta pokušala malo gušće staviti.
Za nešto otkačeniju manikuru možete izabrati naljepnice za nokte. Moje su od prošle godine iz Kika i odlično se drže na noktima, uopće se ne odljepljuju i drže dok ih ne odlučite skinuti acetonom. Primijetila sam da se naljepnice najlakše stavljaju od vrha prema korijenu nokta, zaglađivanjem od sredine prema rubovima nokta. Ukoliko vam je naljepnica preširoka uzmite škarice za nokte i pratite rubove nokata.
I za kraj jedna manikra s kojom ćete se možda morati malo poigrati kako bi vam se svaki ukras dobro zalijepio za još malo mokri lak, no isplati se. Ja sam ove ukrase naručila preko E-baya za nekih 1-2$. Nakon što ih utisnete u lak obavezno gore prođite prozirnim nadlakom kako bi sve lijepo povezao i kako bi vam se ukrasi držali na noktu. Ja osobno nemam problema sa zapinjanjem ili brzim ispadanjem.

Ovo je nekoliko primjera manikura koje bih ja nosila, iako sam vam na početku napisala da ću ove godine najvjerojatnije samo nalakirati nokte crvenim ili nude lakom.
Sviđa li vam se koja manikura? Kakve noktiće vi volite imati u blagdansko vrijeme?

1 komentari:

Write komentari
MajaS
AUTHOR
22. prosinca 2016. u 17:23 delete

Jako mi se svidaju svi tvoji prijedlozi :)
Moji noktici ce vjerojatno biti sa nekim blagdanskim motivima ili pahuljama. Ne planiram nikada unaprijed nego sjednem za svoj kutak za lakiranje pa kako mi dode tako nalakiram :D

Reply
avatar