BLOGMAS 2016: #20 - Essence Extreme lasting olovka za oči

21:54 2 Comments A+ a-

Danas vam donosim jednu kratku recenziju olovke za oči koju sam nedavno otkrila. :) Moram priznati da do sada nisam imala puno Essence olovaka za oči, pa vam ih ne mogu baš usporediti, no da vidimo kakvo mišljenje imam o Extreme lasting olovci! :)
 Essence kaže - svilenkasta, nježna tekstura olovke je vodootporna i pruža ultra dugotrajnu disperziju boje.
Imam nijansu 05 - rockin' taupe, smeđe - sivkastu nijansu sa zlatnim odsjajem. Olovka se šilji, mekana je, ali ne previše i lijepo klizi po kapku. Jako lijepo izgleda kao liner i bez problema ju možete nanositi i kosim kistom kako biste bile preciznije i izvukle lijepu i preciznu liniju. Lijepo izgleda i na donjem kapku, na taj način naglasi oči, ali ne djeluje jako i umjetno kao kada nanosite crnu olovku. Ne mogu reći da je vodootporna jer ne preferiram tamne olovke na waterlineu, ali na način koji ja nosim izdrži mi dok ne skinem make up i ne pomakne se s mjesta.



Posebno mi se sviđa kako izgleda uz tamniji ruž, kao na prethodnoj fotografiji. Ako ne volite tamne olovke ili ste početnik u korištenju istih i još se upoznavate s njima, slobodno krenite s ovakvim nijansama. A možete ih koristiti i kako biste se odmaknuli od klasičnih crnih ili smeđih nijansi. Jako sam zadovoljna ovom olovkom, a kako u ovoj liniji ima još 5 nijansi mislim da ću uzeti i Silky nude nijansu. :) Cijena joj je samo 17 kn, pa mislim da nećete požaliti ako ih uložite u ovu olovku. :)

Jeste li isprobali Essence Extreme lasting olovke? Kako vam se sviđaju?

2 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
21. prosinca 2016. u 22:00 delete

Iskreno slabo koristim olovke za oci ali imam jednu Essence ali nije iz ove linije. Isto je slicna nijansa kao ova tvoja i ok mi je.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
8. prosinca 2017. u 20:40 delete

Da li se stvarno ostri? Jer, izgleda kao plasticna, da li moze?

Reply
avatar