BLOGMAS 2016: #2 - Catrice Pret-a-lumiere sjenila za oči

15:04 2 Comments A+ a-

S posljednjom Catriceovom promjenom asortimana u ponudi su se pojavila Pret-a-lumiere sjenila za oči koja su me jako privukla svojim pakiranjem. Znala sam da ću sigurno kupiti jednu ili dvije nijanse, a onda je Matilda poslala paketić sa nekoliko Catrice noviteta. :) Pa, da vidimo u nastavku kakva je kvaliteta ovih sjenila.
Krenimo od pakiranja! Kao što sam rekla, pakiranje je ono što me jako privuklo ovim sjenilima, a samim time i moja očekivanja za kvalitetu sjenila su bila vrlo visoka, iako svi znamo da to ne znači apsolutno ništa. :) Crna, elegantna i kvalitetna kutijica je vrlo ugodna mom oku i zato thumbs up za pakiranje! :)
Moja sjenila su u nijansama 030 Diner en blanc (lijevo sjenilo) i 050 La vie en rose (desno sjenilo). Obje nijanse su vrlo zanimljive i zapravo su duochrome. Naime, nijansa 030 u kutijici je boja bisera, pa čak malo i na zlaćano vuče. Kad ga swatchate sjenilo ima srebrni odsjaj. Nijansa 050 još je zanimljivija jer ovisno o kutu može djelovati smećkasto sa ljubičastim ili rozim odsjajom.
050 - La Vie En Rose
Oba sjenila su na dodir kremasta i ako ih nanosite na kapak puno bolju pigmentaciju dobit ćete ako ih nanosite prstom i ako ga tapkate, a ne razvlačite po kapku. S obzirom da se radi o shimmerastim sjenilima, truse se zbilja minimalno. E sad, swatch na ruci izgledao je odlično, pa sam se malo razočarala kada sam sjenilo nanijela na kapak. Sama pigmentacija se dosta izgubila, a shimmer je više došao do izražaja.
030 - Diner En Blanc
Ove dvije nijanse su savršene za nanošenje u unutarnji kut oka kako bi vam osvježile i otvorile pogled ili pak na sredinu kapka kada nosite tamnija sjenila kako bi dale onaj dodatni touch. No, kao sjenila preko cijelog kapka - nisu me previše oduševila, čisto jer je swatch na ruci predivan, što ćete i vidjeti na posljednjoj fotografiji. 
Ima još jedan način na koji možete koristiti ove dvije nijanse - kao highlighter. Uz moj ton kože 050 ide predivno i jako često ga koristim u te svrhe.
U Pret-a-lumiere kolekciji sjenila nalazi se ukupno 9 nijansi od kojih mi se jako sviđaju 010 Creme brune i 090 Allez Les Bleus. Usporedila sam swatcheve sa nijansa koje imam i boje su dosta "punije" od mojih nijansi, pa smatram da je i pigmentacija na očima puno bolja. Cijena im je 31,99 kn, a dobijete 2 g proizvoda.
Iako ova sjenila ne koristim preko cijelog kapka jer u kolekciji imam sjenila koja su mi po tom pitanju puno bolja, odlična su u unutarnjem kutu oka i kao highlighteri na licu, pa ako tražite nešto u te svrhe mislim da će vam se ove nijanse svidjeti.

Jeste li isprobali ova sjenila? Kako vam se sviđaju? Koja vam se nijansa više sviđa?

*PR proizvod - iako je proizvod ustupljen na recenziju, zadržavam pravo ne svoje iskreno mišljenje te je recenzija napisana isključivo na temelju vlastitog iskustva sa proizvodom.

2 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
2. prosinca 2016. u 20:43 delete

Nisam ih isprobala jer nekako uvijek preferiram palete spram mono sjenila pa ih onda ni ne primjecujem bas na policama. Obje nijanse mi se svidaju i vjerujem da su odlicne za kut oka i kao highlighter (kao sto si i sama rekla). Ja ih takoder ne bih nosila preko cijeloga kapka.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:10 delete

Tako i ja, mono sjenila mi uvijek nekako stoje, dok za paletama uvijek posegnem, čisto iz praktičnog razloga. Drago mi je što sam ih isprobala, nisu ona loša, ali eto, jednostavno imam i boljih sjenila u kolekciji.. :(

Reply
avatar