BLOGMAS 2016: #19 - Spoil with oil prirodna kozmetika - dojmovi

20:02 3 Comments A+ a-

O Ivoni i Spoil with oil prirodnoj kozmetici već sam vam pisala OVDJE, a uljni serum imao je i svoju zasebnu recenziju OVDJE. Jako dobro sam isprobala sve proizvode, pa vam sada donosim recenziju balzama za usne, balzama od nevena i balzama od gaveza. :)
Balzam za usne kutijica ili stick 5 g - 20 kn
Sastojci: macerat nevena ili vanilije, pčelinji vosak, kokosovo ulje, kakao maslac, prirodni E vitamin eterično ulja slatke naranče i palmarose. Balzam sa uljem čileanske maline i maceratom urukuma (prirodni SPF 25) – 30 kn.
Balzam je nešto tvrđe teksture nego što sam navikla i ne topi se u dodiru s kožom tako jako kao komercijalni balzami za usne, no to ne znači da se nanosi teško ili da ne ostavlja dovoljno proizvoda na usnama. Baš naprotiv, neće vaše usne ostaviti masnima i sjajnima, ali ćete svakako osjetiti da se na vašim usnama nalazi proizvod. Ima jedva primjetan, biljni miris s koji se miješa sa mirisom naranče. Odlično njeguje usne, volim ga koristiti i kao podlogu za ruževe jer se ruževi na njemu neće razlijevati (neće ulaziti u borice). Ako su mi usne jače ispucane, namažem ga prije spavanja i ujutro su usne skoro kao nove. :)

Balzam od nevena - 50 ml - 50 kn, 25 ml - 30 kn
Sastojci: macerat cvijeta nevena, ricinusovo ulje, pčelinji vosak, prirodni vitamin E, ulje palmarose, lavande i slatke naranče
Balzam od nevena koristi se kod iritacija kože, rana, ugriza insekata, osipa i sl. Balzam mi je stigao taman kad su komarci ludovali, pa sam ga koristila u te svrhe i jako brzo umiri svrab nakon ugriza. A onda sam ga odlučila isprobati i na licu. Priznajem, bilo me strah da mi ne izazove prištiće ili neke druge iritacije, ali kako je balzam namijenjem upravo tim problema odlučila sam ga isprobati i na licu. Naravno, nije mi nikako naštetio već je pomogao kod sitnijih prištića da brže prođu, a i lijepo nahrani kožu. Topi se kada dođe u kontakt sa kožom, pa daje uljasti osjećaj. Na mom licu se upija nešto duže, pa ga nanosim u tanjem sloju prije spavanja. Ima jako fin miris, osjeti se naranča, no jako me podsjeća na neko piće. :)
Balzam od gaveza 50 ml - 50 kn, 25 ml - 30 kn
Upotreba: pomaže kod ozljede tetiva i ligamenata, iščašenja i uganuća, povreda zglobova, boli u leđima, kod zarastanja i obnove kostiju.
Sastojci: macerat gaveza, pčelinji vosak, ricinusovo ulje, vitamin E, eterično ulje zimzelen, petit grain gorke naranče, paprena metvica, lavanda i ravensara.
Ja ovaj balzam nisam isprobala jer nisam imala navedene probleme, no u tom periodu N je nategao ligamente i hodao na fizikalnu terapiju, pa je odmah isprobao balzam. Mogu vam samo reći da je Ivona odlično kamuflirala miris gaveza, koji je meni osobno grozan, pa je u ovom slučaju malo neutraliziran narančom. I hvala ti na tome Ivona! :)
Što se tiče djelovanja, N kaže kako mu je postalo lakše u nozi, nije više osjetio toliko zatezanje. Naravno, balzam neće izliječiti vaše ozljede, za to se svakako morate obratiti i doktoru, ali će vam svakako ublažiti bolove i barem vam na taj način olakšati oporavak.
 
Ako nište isprobali SWO proizvode, isprobajte! Meni su se najviše svidjeli uljni serum i balzam za usne. :) Zbilja nisam pronašla nikakve zamjerke proizvodima i sigurna sam da ćete u Ivoninoj ponudi pronaći nešto za sebe. A uvijek ju možete i pitati za savjet ako niste sigurni što bi vam odgovaralo. :)

Jeste li isprobali koji SWO proizvod?

3 komentari

Write komentari
Makeup Victim
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 23:27 delete

Sva ova tri proizvoda su fantasticna, gavez mi uvelike olaksava kad mi se ukljesti zivac, balzam za usne spasava svaku ispucalost, a dodajem i masku od zelene gline!!

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 23:31 delete

Nisam isprobala nista od SWO proizvoda. Ali kad budem trebala novu nevenovu mast/balzam nadam se da cu je se sjetiti. On je meni spas za razne situacije, pogotovo kod nezgoda u kuhinji tj. kada se opecem dok kuham, peglam (sta cu kad sam smotana), suha koza, iritacije...tako da nevenovu mast uvijek imam doma.

Reply
avatar
makeupholic27
AUTHOR
20. prosinca 2016. u 00:02 delete

Joj šta me nani ta zelena maska jer si ju jako puno puta hvalila moram ju definitivno prvom prilikom naručiti😀

Reply
avatar