BLOGMAS 2016: #13 - Rosegal brushes #2

21:33 3 Comments A+ a-

O Rosegal kistovima sam vam već pisala, točnije o kopijama RT kistova, a kako sam bila zadovoljna kvalitetom odlučila sam isprobati još nekoliko primjeraka. Ovog puta odluka je pala na komplet od 10 kistova za lice i oči te na kist za nanošenje tekućeg pudera.
Ovaj set sastoji se od kista sa šiljastim vrhom, ravno rezanog kista, zaobljenog kista, te od dva koso rezana kista od kojih jedan ima lagano zaobljene rubove. Nisu imali nikakav miris, a prilikom pranja nije ispala ni jedna dlaka niti su ispuštali boju.
Probala sam nanositi tekući puder sa svim kistovima i u tu svrhu su se pokazali odlični svi osim kista sa šiljastim vrhom (da me ubijete ne mogu se sjetiti kako se zove takav kist, prosvijetlite me :) ). Zaobljeni kist osim za nanošenje tekućeg pudera može vam poslužiti i za konturiranje te nanošenje pudera u kamenu/prahu. Kist sa šiljastim vrhom dobar je za setiranje pudera ispod očiju ili nanošenje kremstih kontura. Daju jako dobro prekrivanje, a kako su nešto manji možete jako lagano manevrirati njima po licu.
Kistovi za oči dolaze u istom obliku kao i kistovi za lice, samo što su u umanjenoj verziji. Njima na žalost nisam toliko oduševljena jer nisu dobri za šminkanje očiju. Za taj posao su prekruti, pri tom ne mislim da imaju grube dlačice, već su im jednostavno prečvrste, nesavitljive... Osim koso rezanog kista, on me iznenadio. No, nisu neupotrebljivi jer ih možete iskoristiti za korektor ili konturiranje. Taj posao obaljavaju odlično kao i kistovi za lice.
Link za naručiti je OVDJE.
Sljedeći je ravno rezani kist koji sam naručila isključivo za nanošenje tekućeg pudera. Također nije imao nikakav miris i nije ispala ni jedna dlačica tijekom pranja. Dlačice su mu jako mekane i vrlo je ugodan na licu. O njemu vam zapravo ne mogu napisati nešto detaljno jer svoj posao obavlja odlično, daje odlično prekrivanje, s time da mi je ipak nešto bolji za rjeđe pudere poput L'oreal Infallible 24h matt pudera ili Revlon Colorstaya. Zbilja mu nisam pronašla nikakvu zamjerku. :)
Link za naručiti je OVDJE.

Posljednjim kistom sam i više nego zadovoljna, dok su me u setu kistova malo razočarali manji kistovi jer nisu baš dobri za šminkanje očiju, ali mogu se koristiti za korektor ili konturiranje pa im to opraštam. Veliki kistovi iz seta su jako dobre kvalitete i zadovoljna sam njima.

Jeste li možda isprobale koji od ovih kistova? Planirate li ih možda naručiti? :)

3 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
13. prosinca 2016. u 22:12 delete

Imam ove prve kistove. Narucila sam ih s eBaya. Bili su 5$. 😂
Niti jednom nije otpala dlaka. Nemaju nikakav miris. Dobri su. Imam ih oko 4 mj.
Manji nisu mozda naj ali za moje potrebe su solidni.
Sljedeci mjesec(konacnoooo) ☺ cu si naruciti Jessup kistove!! :)
A ovaj veliki kist.. pa.. mogls bih ga naručiti. Kistova nikad dosta. Al drzim se eBaya zasad..

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
13. prosinca 2016. u 22:37 delete

Imam ovakav slican set kistova za oci sa ebaya, izgledaju vrlo slicno, samo im je drska roza boje. Meni su ti kistovi bas dobri i zadovoljna sam s njima, moji su mekani i stvarno ih koristim svakodnevno. Prvo mi je bilo cudno jer su malo veci nego sto sam navikla od kistova za oci ali stvarno su mi dobri.

Reply
avatar
Makeup Victim
AUTHOR
14. prosinca 2016. u 11:17 delete

imam jessup set na tu foru i volim ga jako! njihovim kistićima za oči se već da baratati iako su meni najbolji za tapkanje baze za oči ili korektora

Reply
avatar