BLOGMAS 2016: #12 - Uriage AquaPRECIS osvježavajuća gel-krema za lice i krema za područje oko očiju

20:14 6 Comments A+ a-

Imate li najdraži ljekarnički kozmetički brand? Meni je to definitivno Uriage - njihovi proizvodi odgovaraju mojoj osjetljivoj koži lica i zbilja vrijede svake kune. Činjenica da gel-kremu obožava i moj dragi također im ide u prilog... :)
Gel-krema za lice
Uriage kaže: Osvježavajuća hidratantna gel krema za normalnu i mješovitu kožu pruža osjećaj ugode.
Hidratizira, detoksificira i matira normalnu i mješovitu kožu. Zahvaljujući inovativnom H20 kompleksu (2 osmolita – mineralni i organski) trenutačno hidratizira kožu. Izvrsna podloga za šminku.

Krema ima vrlo nježan i ugodan miris. Srednje je gustoće, ali se vrlo lako razmazuje i pod prstima osjećate da je lagana. Kao što na kremici piše, namijenjena je normalnoj i mješovitoj koži kakva je i moja (normalna). Pruža mi dovoljno hidratacije, a najrađe ju stavljam ujutro jer se jako brzo upija i služi kao odlična podloga za šminku. Osobama sa suhom kožom ju ne bih preporučila jer im jednostavno ne bi bila dovoljno hidratantna. Iako imam normlanu kožu sada već polako počinjem osjećati da bi mi dobro došla i neka bogatija krema, ali za ostala godišnja doba je zbilja dušu dala. Voli ju i moj dragi, pa mi ju čim se ukaže prilika ukrade. :) Moja je koža vrlo osjetljiva i brzo reagira na sastojke koji joj ne odgovaraju, no ova krema nije mi izazvala apsolutno nikakve probleme.
Cijena kreme je 229 kn za 40 ml što je nešto viša cijena, no količinski je ne treba puno staviti, pa će vam dugo potrajati. Osim toga, u Farmaciji Uriage proizvodi znaju biti sniženi 30% pa se isplati pratiti akcije. :)

Krema za područje oko očiju
Uriage kaže: Gel-krema koja uklanja znakove umora, smanjuje tamne podočnjake i zaglađuje borice.
Njegujuća gel-krema koja uklanja znakove umora, smanjuje tamne podočnjake, zaglađuje borice i pruža dugotrajnu hidrataciju 24h nježnoj koži područja oko očiju. Smanjuje natečenost i pruža blistav pogled. Glavni sastojci: H20 kompleks: mineralni i organski osmoliti (Uriage termalna voda i amino kiseline), zaštita od onečišćenja, silanol (djeluje protiv umora), hijaluronska kiselina (hidratizira), dekstran sulfat (dekongestiv).

Lijevo - gel-krema, desno - okoloočna krema
Moji podočnjaci ponekad znaju biti tamni, a ova krema bi ih trebala ublažiti. Odmah ću vam reći da vam neće ublažiti tamne podočnjake, niti zagladiti bore, niti smanjiti znakove umora, pri tome će vam pomoći jedino kvalitetan san, ali će vam zato jako dobro nahraniti okoloočno područje, pa će vam svaki korektor ljepše sjedati na to područje i imat ćete manje problema sa prikirivanjem podočnjaka. :) Kao i prethodna krema, okoloočna je također vrlo lagana te se vrlo brzo upija. Izgleda poput gela, nije ljepljiva i potrebno je nanijeti jako malu količinu te će vam dugo potrajati.
Cijena okoloočne kreme je 179 kn za 15 ml.
Lijevo - gel-krema, desno - okoloočna krema
Imam jako pozitivna iskustva sa kremicama, volim ih koristiti i namjeravam ih i dalje kupovati jer mojoj koži baš gode.
Jeste li isprobale koji proizvod iz AquaPRECIS linije? Koji vam je najdraži Uriage proizvod? Koje općenito proizvode za njegu lica volite koristiti?

6 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
12. prosinca 2016. u 20:30 delete

Naj naj :) kremicu nisam probala još, mogla bih uskoro :)

Reply
avatar
12. prosinca 2016. u 20:54 delete

Krema za područje oko očiju bi mi sasvim dobro odgovarala :D

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
12. prosinca 2016. u 21:09 delete

Nisam isprobala jos nista od Uriage proizvoda ali mi se svida kako si opisala ovu kremu za lice, mislim da bi i meni mogla odgovarati. Meni je u zadnje vrijeme otkrice Mizon Vita Lemon krema za lice koja mi savrseno odgovara, pogotovo u ovo zimsko doba.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
13. prosinca 2016. u 00:05 delete

Vjecno sam u potrazi za dobrom okoloocnom kremicom i za pocetak imam samo jedan zahtjev - da mi ne iritira oci i ne izaziva suze pri svakom pogledu na ekran. Volim te ljekarnicke brendove pa bih mogla probati Uriage, ionako mi je na wishlisti taj brand :)

Reply
avatar
BSBP
AUTHOR
14. prosinca 2016. u 13:27 delete

Već duže vrijeme tražim dobru kremu za područje oko očiju, morat ću isprobati ovu :)

Reply
avatar
Roseybelle
AUTHOR
15. prosinca 2016. u 10:55 delete

Djeluje kao moj tip kreme, baš sam sad recenzirala Biothermovu koja je isto na bazi gela, ali ima i ulja u sebi, no takve laganije verzije su mi najbolje :)

Reply
avatar