BLOGMAS 2016: #11 - Zimski must have proizvodi

21:41 5 Comments A+ a-

Postoji nekoliko proizvoda koje uvijek imam uz sebe kada dođe zimsko vrijeme. Nema ih puno, ali su must have i zato vam danas tipkam o njima. :)
Krenimo sa nekozmetičkim stvarima... Kapice ne nosim toliko često koliko bih morala, to sam vam između ostaloga već napisala, a razlog je što mi je nakon njih kosa naelektrizirana i brže se masti. No, volim se počastiti lijepom kapicom, a i lijepo je kada te zima ne gricka za uha. :) Najnovija je sa Rosegal stranice, mekana, topla, puno jeftinija nego u nekim dućanima i ono najslađe, sa coflekom je.. :) Link za naručiti vam je OVDJE. Druga stvar su naravno rukavice - bez njih zbilja ne mogu, a najdraže su mi defintivno ove iz H&M-a.
Iako kroz godinu nemam problema sa suhim rukama, zimi se to ipak promijeni, pa se opskrbim nekom dobrom kremicom za ruke. Trenutno koristim Uriage kremu za ruke koja nije masna, vrlo brzo se upija, a odlično nahrani ruke. Isto kao i s rukama, kroz godinu nemam problema sa ispucalim usnama, no hladnoća i vjetar učine svoje, a volim nositi i mat ruževe koji također malčice mogu pridonijeti suhoći. U te svrhe koristim Uriage balzam za usne. Jedan primjerak sam već potrošila, pa vam to dovoljno govori koliko ga volim.
Od dekorative bih izdvojila crveni ruž, jednostavno ih obožavam nositi zimi, sviđa mi se kako mi stoje i kako mi podignu samopouzdanje. Bourjois tekući mat ruž je definitivno najdugotrajniji na usnama u mojoj kolekciji, preživio je jelo i piće na svadbama i voljela bih proširiti svoju kolekciju.
 

Koji su vaši must have proizvodi? :)


5 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
11. prosinca 2016. u 22:06 delete

Krema za ruke, grožđana mast(trenutno imam Olival grožđanu s propolisom), labello u boji ili Baby lips(Pink Shock), i gumica za kosu jer ja ne nosim ape; mislim da nema te koja mi pristaje kako bih ja htjela :/

Reply
avatar
ZMaja114
AUTHOR
11. prosinca 2016. u 23:55 delete

Blistex, 20 hidratantnih krema xD jer mi nijedna ne pase do kraja.. Kokosovo ulje, essence olovke za usne sve ljubicaste i mauve nijanse, trenutno zlatni tus iii maske za lice iz Mullera

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
12. prosinca 2016. u 20:59 delete

I mene muce suhe ruke zimi tako da su uvijek dobrodosli prijedlozi za dobre kremice. Uz kremu za ruke zimi takoder uvijek pri ruci moram imati balzam za usne, dobru hidratantnu kremu za lice i tople, flafaste carape jer su mi noge uvijek hladne. Sal i rukavice takoder a ova tvoja kapica mi je jako slatka. I slazem se za ove Bourjois ruzeve, savrseni su.

Reply
avatar
12. prosinca 2016. u 21:00 delete

Kapica mi je preslatka <3 moj must have su hidratantne kreme i balzami bez toga nejde :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
12. prosinca 2016. u 22:27 delete

Must have: Biobaza balm sa dumbirom, Afrodita krema sa AHA kiselinama za lice, kupke sa mirisima cokolade, karamele, cimeta, bogati maslaci za tijelo, svi moguci cajevi koji asociraju na zimu, brdo skandinavskih trilera i krimica.

Reply
avatar