BLOGMAS 2016: #10 - Što sam skinula sa wishliste za 2016., a što prenosim u sljedeću godinu?

14:57 3 Comments A+ a-

Na početku godine sastavila sam dvije wish liste - modnu i beauty. Zašto? Kako ne bih uzalud trošila novce i kako bih kupila samo ono što mi zbilja treba jer bih u suprotnom kupila i razno razne sitnice sa strane. :) Jesam li bila uspješna? Pa i jesam i nisam... Recimo da sam se modne wish liste bolje pridržavala, kozmetika je već drugi par rukava.. :)

OVDJE možete vidjeti moju modnu wish listu... Kako vam ne bih stavljala fotografije stvari koje sam kupila, stavljam vam kolaž sa stvarima koje prenosim u sljedeću godinu. Listu sam smanjila za pola, možda i više... Zadovoljna sam stvarima koje sam kupila i žao mi je što prije nisam odlučila kupovati na ovakav način. Zbog ostvarene suradnje sa stranicom Zaful našlo se i nekoliko komada gratis u mom ormaru. :) Sljedeće godine plan je skinuti s liste sljedeće proizvode!


 OVDJE je beauty wish lista za 2016. godinu. Moram priznati da se nje nisam toliko pridržavala jer se pojavilo nekoliko zanimljivih proizvoda koje sam jednostavno morala imati, pa eto... :) No sve u svemu i nisam previše griješila te sam u globalu zadovoljna napretkom. U sljedeću godinu prenosim nekoliko proizvoda sa wish liste i dodajem par novih (2 palete i puder) i to je to.
 
Eto drage moje, wish lista za sljedeću godinu je gotova i više je nego duplo manja u odnosu na prošlu godinu. :) Kao što vidite, i dalje se držim nekih klasičnih komada odjeće koje mogu nositi u svim prilikama i kombinirati ih na razne načine. Od kozmetike sam birala proizvode koje namjeravam uvrstiti u svoj make up kit i time ga polako početi nadograđivati što kvalitetnijim proizvodima (iako, znamo svi da viša cijena nužno ne znači i veću kvalitetu).  

Sastavljate li i vi wish liste? Jeste li ju već sastavili za iduću godinu?

3 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
10. prosinca 2016. u 17:36 delete

Ajme kako je dobra ova NYX paleta...hocu sad i ja :D U zadnje vrijeme sam bas opsjednuta sa paletama sjenila pa si tako jako zelim Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance ili Huda Beauty Rose Gold paletu...ili moze obje :D Zeljela sam i Maybelline paletu The Nudes ali to je rjesio Sv. Nikola :) I zelim jos koji Real Techniques kist jer ove koje imam obozavam pa ih zelim jos. I to je za sad to sto mi pada na pamet.

Reply
avatar
10. prosinca 2016. u 20:18 delete

Ja uvijek imam wish listu, monu i kozmetičku, hihihi.....
Jako mi se sviđaju svi komadi garderobe, čini mi se da imamo isti ukus kada je odijevanje u pitanju (iako sam ja dosta starija, ali klasika je nosiva uvijek).

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
10. prosinca 2016. u 22:23 delete

Pa, nemam neke posebne wish liste jer ja bih sve 😂😂
Pa si tako uvijek kupujem sto mi stvarno treba. Ne gomilam kozmetiku. A odjece sam si nakupovala dosta.
Jedino što si eto jako zelim je barem jedna cokoladna paleta. :)

Reply
avatar