Proizvodi koji su me razočarali #3

20:31 8 Comments A+ a-

Od posljednjeg posta ovakve vrste prošlo je više od godinu dana. Da budem iskrena, ako sam naišla na neki lošiji proizvod ili sam ga proslijedila ili bacila i nisam uopće razmišljala da ga sačuvam za ovakav post. No, nije bitno. Trenutno nisam baš oduševljena sljedećim proizvodima, pa nastavite čitati i recite mi u komentarima jeste li ih vi isprobali i kako ste zadovoljni njima.

Krenimo redom. Toliko se u posljednje vrijeme piše o ovom Garnierovom Ultra doux šamponu s maslinom da sam ga i ja morala isprobati. Da stvar bude još gora, odmah sam uzela veliko pakiranje jer je bila Kozmo srijeda, pa, zašto ne? Miris je predivan i zadržava se na mojoj kosi do idućeg pranja. Primijetila da sam su vrhovi njegovani i da šampon ima super utjecaj na njih. I to je to. Problem nastaje na vlasištu. Imam vrlo osjetljivo vlasište, no kako sam pročitala samo riječi hvale, da njeguje, ne isušuje i sl. mislila sam da će biti savršen. Ali nije. Mene vlasište užasno svrbi po ovom šamponu, dobila sam ranice, a primijetila sam i da mi se kosa brže zamasti. Na žalost, ovaj šampon ću dalje koristiti samo za pranje kistića. 
Maybelline Master precise eyeliner u olovci je ok. Može se izvući tanka linija uz rub trepavica, ali kada dolazi vrijeme za flick nastaju problemi. Vrh eyelinera mi nekako bježi kada želim izvući liniju i nije mi dovoljno precizan. A možda je i stvar u tome što je meni puno lakše nanijeti klasični eyeliner s kistićem.
Sljedeći eyeliner je Essence iz Wake up spring kolekcije. Kod njega mi se vrh sviđa i dovoljno je precizan. Boja mi je također predivna, ali ovo nema nikakvu pigmentaciju. Jako ćete se morati potruditi da dobijete kakvu-takvu boju. Šteta, jer bih ovo voljela nositi tokom ljeta na očima.
Jako volim Avon i nema proizvoda koji ne volim. Osim možda ove baze. Jednostavno se nismo našle. Nekako je vodenasta, niti matira, niti zaglađuje pore. Ok, puder se zbilja ljepše nanosi, ali to je sve. Ne produžuje trajnost make up-a, a čini mi se da me malo i isušila.
Bell kompaktni puder bio je prvi proizvod navedenog branda koji sam kupila. Nije me oduševio jer iako trenutno imam normalnu kožu i trebam zbilja minimalno matiranja, s njime se uspijem zasjajiti vrlo brzo. A mislim da mi i puderi u kombinaciji s ovim oksidiraju. Dobra stvar ovog pudera je što ima vrlo sitne čestice, pa je odličan za nanošenje na korektor ispod očiju tako da ću ga iskoristiti, ali kupovinu sigurno neću ponoviti.
Da napomenem, svi imamo različitu kožu i ako meni ovi proizvodi ne odgovaraju ne znači da neće i vama. Kao na primjer sa ovim šamponom, svi ga hvale, ali ja sam očito party poopper. :)

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koji je vas proizvod razočarao u posljednje vrijeme?

8 komentari

Write komentari
20. srpnja 2016. u 11:43 delete

Puno cura je pisalo kako im nije drag Garnierovom Ultra doux šampon za kosu. kako i ja imam osjetljivo vlasište, neću ga kupiti. Ali zato sam čitala da je maska za kosu iz iste linije odlična

Reply
avatar
24. srpnja 2016. u 11:15 delete

Koristila sam ovaj Garnier šampon na moru na svakodnevnoj bazi i srećom meni nije izazvao nered na mom osjetljivom, seboreičnom vlasištu. I mene su razočarali tuševi iz ove Essence LE, divne boje, no pigmentacija nije tako divna :(

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
24. srpnja 2016. u 13:42 delete

Nisam nista probala od navedenih proizvoda, a zahvaljujuci tvom postu ni ne planiram.

Reply
avatar
MakeupFANdra
AUTHOR
24. srpnja 2016. u 13:51 delete

Taman sam mislila kupiti Avon primer, ali dobro da nisam! Nisam probala niti jedan od navedenih proizvoda, srečom!!

Reply
avatar
24. srpnja 2016. u 14:04 delete

ovaj Maybelline tuš mi još uvijek stoji sa strane neisproban :D Nadam se da će biti koliko toliko mi od koristi :D

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
24. srpnja 2016. u 17:00 delete

Nisam nista od ovoga isprobala a sada sigurno ni necu. Mene je u zadnje vrijeme razocarao Essence Stylist set za obrve. Imam onaj u svijetlijoj nijansi za plavuse i meni je to tako slabo pigmentirani i ne mogu nista s time popuniti. A drugo jos vece razocarenje je Bourjois Air Mat puder, to je tako los puder za masnu kozu koji uopce ne matira i naglasava sve zivo na licu. Kupila sam ga zimus i na prvu mi se svidio ali malo je naglasavao suhe dijelove pa sam ga ostavila za ljeto kada sam jos masnija. No nazalost ni sada mi ne odgovara i jedan je od losijih matirajucih pudera koje sam isprobala.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
26. srpnja 2016. u 09:18 delete

Šampon svi kude, al za masku kažu da je odlična.
frauleind.blogspot.rs

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
25. kolovoza 2016. u 14:01 delete

Meni su i šampon i maska nevjerojatno dobri

Reply
avatar