Empties #2/2016

21:07 5 Comments A+ a-

Kako ne bi ovaj post bio dugačak kao prošli put, odlučila sam vam ga natipkati dok još nema hrpa praznih ambalaža. :)


Od proizvoda za kosu potrošila sam Alba Botanica regenerator koji sam baš voljela - divno je mirisao, odlično njegovao vrhove, jako dugo trajao. Ali na žalost nema ga više za kupiti u Dm-u. Još jedan odličan proizvod je Olival šampon od avokada o kojem sam vam kratko pisala na Facebook-u. Odličan šampon, trebat će kosi nekoliko pranja da se privikne na njega, ali nakon toga je kosa predivna. I ono najvažnije, nije mi iritirao vlasište. Wellinim šamponom i nisam baš bila prezadovoljna. Odličan je po pitanju pranja kose, nije se ni prebrzo mastila s njim, ali mi je na žalost iritirao vlasište. Veliko iznenađenje bio mi je Schaumin Fresh it up! šampon koji je odlično mirisao, očistio kosu i nije ju iritirao.


LPM s cvijetom naranče je predivna tuširalica. Divno miriši i ne isušuje kožu, savršena je za ovo ljetno vrijeme. Neutro Roberts dezić u sticku jako se sporo troši, nema gotovo nikakav miris, ne sadrži aluminij, parabene i uspješno me štitio od neugodnih mirisa i po ovim vrućinama. San prirodna kozmetika dječja kremica je ponovljena kupnja po ne znam koji put. Volim ju koristiti nakon depilacije bikini zone i ispod pazuha. O Ulolinom maslacu za tijelo od naranče i cimeta pisala sam vam OVDJE, kao i o Kancilja kremici za ruke (OVDJE).


Balein tonik za lice bio mi je dobar, ali sljedeći put ipak ću rađe kupiti ili Byphasse ili Olival. Sun Dance tonirani fluid za lice sa SPF-om 30 ostao je od prošlog ljeta, pa zato ide u koš. A nisam bila ni pretjerano zadovoljna njime. Adria spa ulje jojobe koristila sam za skidanje vodootporne maskare sa očiju, bila sam zadovoljna efektom, a i odlično je nahranilo okoloočno područje.


Našle su se tu i Iseree maramice za skidanje šminke, za osjetljivu kožu, iz Lidla. O njima sam čula dobre stvari pa sam ih zato odlučila isprobati, ali mene se na žalost nisu dojmile. Schaebens maska za čišćenje lica potrošena je po ne znam koji put, a nova je već u zalihama. Od testera sam potrošila Avene Cleanance K koji spašava situaciju na licu kada poludi, te tonik iz iste linije. Cadeavera gel za umivanje i skidanje make up-a me ugodno iznenadio i sigurno kupujem veliko pakiranje kada se riješim zaliha.


 Odlučila sam baciti Essence paleticu koja je ionako već na pola potrošena, a kako imam Avon paleticu gotovo identičnih nijansi, ova ide u smeće. Catrice Skin finish kompaktni puder bio mi je dobar, ali ne bih ga ponovo kupila jer ima boljih. Catrice Liquid camouflage je ponovo kupljena. Oriflame olovka za usne u smeđoj boji nije potrošena do kraja, ali sam ju odlučila baciti jer mi smeđa boja baš ne laska i samo stoji u kolekciji. Manhattan ruž za usne u olovci bio je dio LE kolekcije i predivan je u ljetnim mjesecima. Look by Bipa gel za obrve ne bih vam preporučila jer obrve učini jako krutima i izbliza se vidi da ostavlja grudice na njima.


Recite mi, što ste vi zadnje potrošili od kozmetike? :)

5 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
19. srpnja 2016. u 21:54 delete

Dosta potrošenih proizvoda, ja od kozmetike uglavnom uspijem do kraja ( prije nego što istekne rok ) potrošiti maskaru :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. srpnja 2016. u 22:01 delete

Samo ne smiješ stvoriti previše zaliha... :) I onda se sve stigne potrošiti.. ;)

Reply
avatar
20. srpnja 2016. u 11:41 delete

Mene čeka jedan veeeeliiiki post ovog tipa jer mi se nakupilo jako puno potrošenih proizvoda!
Alba Botanica proizvode volim, ali ovaj nisam koristila.
Schaebens maske za lice su mi jako dobre i cjenovno povoljne.
LPM s cvijetom naranče mi je jako draga tuširalica.
Zainteresirala si me za šampone koji ne iritiraju vlasište

Reply
avatar
Missy MJ
AUTHOR
20. srpnja 2016. u 17:04 delete

Odlican post :) Retko stignem da potrosim senke i rumenila, valjda zato sto ih imam previse :)

missymj.blogspot.rs

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
20. srpnja 2016. u 17:06 delete

Maskaru sam potrosila, BB kremu i puder tekući.
I Labello naravno.
I kremu za ruke. Balea s ureom. Učinila je čuda mojoj suhoj i ispucaloj koži ruku. Bas sa zadovoljna s njom.

Reply
avatar