PROJECT PAN - 01.09.2016

19:15 14 Comments A+ a-

Jučer je završio moj prvi project pan, i odmah nastavljam s drugim. Ovaj će se u odnosu na prvi razlikovati u tome što će trajati mjesec dana dulje jer dolazi ljeto i jednostavno preko ljeta ne koristim toliko proizvoda. Osim toga, odlučila sam da kada jedan proizvod potrošim odmah ubacujem novi.
Pa, da vidimo koje sam proizvode odlučila potrošiti.

 Kao što vidite, ima dosta proizvoda za potrošiti, ali nekako sam optimistična.

Vrijeme je da se riješim Baleinog primera za lice. Radi se o solidnom proizvodu koji će zagladiti vaše pore i puder će ljepše sjesti na lice, no neće produljiti trajanje make up-a.
Olival Regenerativnu kremicu obožavam, a ovdje se našla jer imam još nekoliko kremica na lageru i mislim da ću ih prije potrošiti ako budem koristila jednu po jednu. 
Olival suho ulje sa šljokicama je jedan divan proizvod koji sam ja nepošteno zapostavila. Nekako imam naviku više korisiti običnu verziju. No, kako nam dolaze sunčani dani, odlučila sam ga ubaciti ovdje. :)
Avon sprej za sjaj kose ću ovaj put redovitije koristiti i obećajem sama sebi da ću ga potrošiti.
48 krema za ruke je ovdje jer je vrijeme da ju potrošim. Nije ništa posebno, ali dolazi toplije vrijeme pa moje ruke više ne zahtijevaju toliko njege kao zimi.


Mislim da neće biti problem potrošiti ni ova četiri laka za nokte. :) No zato me brine Avon sjajilo koje je čini se nepotrošivo. :D Iako mi se sviđa kako mi stoji i volim ga korisititi zbilja bih ga se htijela riješiti.
Što se tiče Beauty UK paletice, pisala sam vam o njoj na početku svog bloganja. :) Onda mi je bila odlična, no nakon nje isprobala sam dosta novih sjenila koja su bila neusporedivo bolja. No, ovo je solidna paletica za svakodnevne look-ove, pa ću označene nijanse pokušati potrošiti do kraja, a ostalima bih htijela dotaknuti pan. I to će biti napredak.


Vrijeme je da se riješim i Catrice crvenog ruža. Pošto jako volim ovu nijansu, iskreno se nadam da ću uspijeti. Essence sivu olovku za oči nastavljam koristiti, nije je puno ostalo i neće biti problema s trošenjem.
Isto tako, mislim da bih uskoro mogla dokrajčiti Essence eyeliner u olovci.
Ovaj praškasti proizvod je Alverde highlighter koji je predivan i jedan je od proizvoda s kojim ne možete pretjerati. Iako ga volim, želim ga što prije potrošiti kako bih malo obnovila svoju kozmetičku kolekciju.
Essence Eye sorbet sjenilo imam već neko vrijeme, a pošto je kremasti proizvod htijela bih ga potrošiti prije nego što se pokvari.
B*pretty rumenilo vjerojatno neću uspijeti potrošiti cijelo, pa sam si dala zadatak da mu dotaknem pan. :)


Vidjet ćemo kako će ići trošenje ovih proizvoda, nadam se da će biti mrvicu uspješnije u odnosu na prošli put. :) Pošto ću proizvode trošiti četiri mjeseca mislila sam u međuvremenu napraviti jedan update.

Toliko od mene za danas, želim vam ugodan ostatak nedjelje.

14 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
24. travnja 2016. u 19:35 delete

Sretno u novom trosenju proizvoda, vjerujem da neke i nece biti problem potrositi, za razliku od ovog sjajila koje se nikako neda ;)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
24. travnja 2016. u 19:48 delete

Sretno u trošenju, ja sam se skroz navukla na ovakve projekte tako da na mom blogu uvijek postoji bar jedan. :)

http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/moja-kolekcija-avonovih-parfema-2-dio.html

Reply
avatar
azzie
AUTHOR
25. travnja 2016. u 13:20 delete

Sretno s trošenjem!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
25. travnja 2016. u 17:03 delete

Puno proizvoda. I ja bi si trebala napraviti ovakav zadatak jer imam stvarno hrpetinu proizvoda koje (ne)trosim. Sretno s trosenjem, nadam se da ces ih se sto vise rijesiti :)

Reply
avatar
Toocurls
AUTHOR
26. travnja 2016. u 13:54 delete

Sretno s time :D Odličan način za napraviti više mjesta u ormarićima :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
26. travnja 2016. u 15:10 delete

Gdje si nabavila ovaj Avon sprej? Nisam ga viđala po katalozima...

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
26. travnja 2016. u 16:47 delete

Joj, sjajilo mi polako zadaje glavobolje. :D A valjda bude gotova nakon4 mjeseca trošenja.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
26. travnja 2016. u 16:48 delete

Pa, sretno i tebi onda s trošenjem, uspjet ćemo mi to. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
26. travnja 2016. u 16:50 delete

Je, dosta ih je, ali baš sam nekako optimistična oko njih. :) Zanimljivo je da se proizvodi puno brže troše dok se fokusiraš na nešto određeno.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
26. travnja 2016. u 16:58 delete

To je staro pakiranje, sada je bočica crna. Baš sam gledala, u trenutnom katalogu nalazi se na 146. stranici, br. 8. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
26. travnja 2016. u 16:58 delete

Je, je.. A kako se tek iznenadiš koliko se zapravo jedan proizvod može brzo potrošiti dok se fokusiraš samo na njega.. :D

Reply
avatar
26. travnja 2016. u 21:28 delete

Jednom sam sudjelovanja u ovako organiziranom trošenju proizvoda i nisam uspjela! Smatram da je ovo pametan način da se potroše zapostavljeni proizvodi kojih sve mi imamo.
Želim ti sreću u trošenju!

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
2. svibnja 2016. u 15:44 delete

Imam taj crni, ali nema miris "zelenog" Avon šampona, silikona... Znaš što mislim, ta zelena linija ima svoj specifičan miris, a ovaj crni sprej nije takav. Šteta baš sam se ponadala da postoji sprej sa "zelenim mirisom" :D

Reply
avatar