Afrodita 100% SPA Mousse i piling za tijelo s mirisom jagode

18:24 2 Comments A+ a-

Vrijeme je da vam natipkam jednu mirisnu recenziju! :)
Prije par mjeseci Afrodita je predstavila nove proizvode za tijelo - mousse i piling za tijelo s mirisom jagode.

Moram pohvaliti Afroditu što se tiče pakiranja u kojem su došli proizvodi. :) Kutijica je apsolutno predivna i već ima drugu namjenu.

Afrodita za piling kaže: "S prirodnim abrazivima koštica marelice nježno i učinkovito odstranjuje odumrle stanice epidermisa. Dodana sinergija ulja makadamije i karite maslaca obnavlja, hrani i štiti kožu te njezinu fleksibilnost i elastičnost. Rezultat je meka i glatka koža obavijena prekrasnim mirisom slatkih jagoda. Ne ostavlja neugodan masni trag, a pogodan je i za masnu kožu."

 Afrodita za mousse kaže: "Nježna pahuljasta tekstura s dodanim kakao maslacem osigurava dubinsko vlaženje kože i sprečava njezino isušivanje. Mikrokapsule vitamina E tijekom nanošenja se lagano otapaju na koži i pružaju zaštitu od preranog starenja. Rezultat je njegovana i svilenkasto meka koža obavijena prekrasnim mirisom slatkihjagoda. Brzo se upija i ne ostavlja neugodan masni trag."

Kao što vidite na fotografijama, piling dolazi u mekanoj tubici u količini od 150 ml, dok se mousse nalazi u čvrstoj teglici od 200 ml. 
 

Tekstura pilinga je gelasta sa mnoštvo sitnih zrnaca. Iako se na prvu čini da je piling nježan, na potkoljenicama osjetim da su zrnca zapravo dosta "oštra". Miris pilinga je dosta intenzivan, no kad dođe u kontakt s vodom bude puno ugodniji i nježniji. Sve u svemu, meni odradi odličan posao i koža nakon pilinga bude mekana i glatka.

Mousse je, kao što možete pretpostaviti, pjenaste teksture. Upravo zato, mislila sam da će se proizvod brzo trošiti, no zapravo ga je potrebno nešto manje nego klasičnog losiona/mlijeka za tijelo. Miris mu je divan, poput sladoleda od jagode. :) Vrlo se lako razmazuje i brzo se upija. Što se tiče njege, ne bih ga preporučila nekome sa jako suhom kožom, no ukoliko imate normalnu kožu kojoj je ipak potrebno nešto dodatne hidratacije, ovo će vam se jako svidjeti.


Meni su se proizvodi jako svidjeli i odgovaraju mom tipku kože tijela, no moram napomenuti, ono što bi vas možda moglo odbiti, je miris proizvoda. Ja volim slatkaste mirise i odlični su mi za ovo prijelazno razdoblje, pa nemam problema s njima, no mislim da će ljeti ipak biti možda malo preintenzivni, pošto mi ljeti više odgovaraju svježi i lagani mirisi. Dakle, ako ne preferirate slatkaste mirise, mislim da bi vam to moglo smetati kod ovih proizvoda.


Da rezimiram, piling kožu tijela učini mekom i nježnom, a mousse koži ukoliko nije jako suha podari traženu hidrataciju. Miris je meni osobno divan i ako volite miris sladoleda od jagode, ovo bi vam se moglo svidjeti. :)

Cijena oba proizvoda kreće se između 40 i 45 kn.
Jeste li isprobali ove proizvode? Kako vam se sviđaju?

 *PR proizvodi - Sva mišljenja su iskrena i napisana na temelju vlastitog iskustva s proizvodima


2 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
9. travnja 2016. u 16:00 delete

Ma tko ne voli miris sladoleda od jagode?! Ovi proizvodi mi djeluju jako primaljivo ali 100% se slazem s tobom sto se tice slatkastih mirisa. Ja ih takoder volim u svim dobima godine osim ljeti, onda preferiram svjeze i blaze mirise. Od ova dva proizvoda me ovaj mousse vise privlaci jer iskreno nisam jos isprobala njegu za tijelo u takvom obliku.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
9. travnja 2016. u 17:52 delete

Predivna recenzija, nisam probala ali izgledaju baš primamljivo, možda kupim. :)

http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/empties-2.html

Reply
avatar