Potroši za 90 dana - FINALE

17:13 3 Comments A+ a-

Prije 3 mjeseca odlučila sam malo više pažnje posvetiti proizvodima koje sam zanemarila, zaboravila ili ih imam nešto duže i želim ih se riješiti. Odlučila sam se za 9 proizvoda, a u nastavku pogledajte jesam li uspijela u svom naumu. :)
Ovdje je LINK na početak izazova.


Nisam mislila da ću uspijeti potrošiti Byphasse tonik za lice kojim sam jako zadovoljna i sigurno ću ga još koji put kupiti te Olival micelarnu. Oba proizvoda imaju 500 ml i sveukupno mi je trebalo nekih 6 mjeseci da ih potrošim. 


Potrošila sam i smeđi She lak za nokte, Catrice mono sjenilo u nijansi Bring me frosted cake i Manhattan Easy match make up puder kojim nisam uopće bila zadovoljna, ali je bio ok za posvijetljivanje pudera koji mi je bio malo pretaman. 


Nisam uspijela potrošiti do kraja Essence sivu olovku za oči, ali sam sretna napretkom jer sam skroz zaboravila na nju, a i nekako nemam naviku koristiti olovku za oči. Essence eyeliner u olovci je pravo iznenađenje jer sam mislila da ću njega brzo potrošiti. Koristila sam ga pri gotovo svakom šminkanju, ali on se i dalje drži. Avon sprej za sjaj kose uspijela bih potrošiti da često nisam zaboravila na njega, no svakako se vidi napredak u trošenju. A što se tiče ovog Avon sjajila - čini mi se da što ga više trošim, više ga ima. :D Koristila sam ga zbilja puno, no možete vidjeti da je pomak za tri mjeseca korištenja jako mali. Nema veze, nastavit ću ga koristiti sve dok ga ne potrošim.


Eto drage moje, toliko od mene za danas. I odmah vam najavljujem da sam već odabrala proizvode za iduća tri mjeseca jer mi se ovo pokazao odličnim načinom da iskoristim proizvode koje sam zapostavila, a s obzirom da ih nema puno mogu usput i ostale rotirati. :)

Recite mi, što ste vi posljednje potrošile?

3 komentari

Write komentari
azzie
AUTHOR
23. travnja 2016. u 20:22 delete

Većinu si potrošila, trebaš biti ponosna :) Meh, ja sam sebi zadala neke proizvode još na jesen s rokom do kraja 2015. i s nekima se i dalje gnjavim...

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
24. travnja 2016. u 15:53 delete

Dobro si ti to i uspjela potrositi, pogotovo bravo za micelarnu i tonik...bas su mi zanimljivi ovi postovi.

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
24. travnja 2016. u 17:02 delete

Svaka čast da si i tonik i micelarnu uspjela potrošiti, ja bih se vjerojatno trebala umivati tim tonikom da ga potrošim, koliko ga ima :D
I super za lak za nokte, tako si ja svaki mjesec zadam 2,3 koje trebam potrošiti ali mi većinom dosade i samo se povlače po stolu :)

Reply
avatar