Valentinovsko Avon darivanje

13:09 57 Comments A+ a-

Zašto bi se za Valentinovo darivali samo cure i dečki, supruge i muževi? :)
Dugo nije bilo darivanja pa sam odlučila iskoristiti Valentinovo i nagraditi jednu od vas malim, ali slatkim i mirisnim paketićem. :)
Možete osvojiti Avon Skin so soft kremu za ruke i tijelo i dva Avon Perfectly matte ruža u nijansama Perfectly nude i Adoring love. O ruževima sam vam pisala OVDJE, pa možete vidjeti kako ruževi izgledaju na usnama.


Pravila:
1. pratite Art of Beauty na Facebooku (OVDJE)
2. pratite Avon na Facebooku (OVDJE)
3. podijelite objavu o darivanju na Facebooku (odaberite opciju javno/public) - nije nužno, ali možete dobiti dodatan ulaz za sudjelovanje
4. natipkajte mi u komentarima što vama predstavlja Valentinovo, mislite li da ga trebamo slaviti svaki dan, a ne samo taj jedan dan u godini? I ne zaboravite natipkati pod kojim me imenom pratite na FB... :)

I to bi bilo sve. Darivanje traje do 14.02.2016. do ponoći. Darivanje je otvoreno samo za područje Hrvatske. Pobjednicu biram pomoću Random.org i objavljujem ju 16.02.2016.

Sretno svima... Nadam se da vam se poklončić sviđa.. :)

57 komentari

Write komentari
Anonimno
AUTHOR
7. veljače 2016. u 13:20 delete

Sigurna sam da svatko od nas ima svoj dan koji je poseban i predstavlja valentinovo. Puno paznje.. ljubavi i zagrljaja trebalo bi pruzati bez obzira na datum.. ali ovo mi je skroz simpaticno jer tko moze odoljeti osmijehu svog dragog kad ti sa srcem pokloni jedan divan cvijet. Ja sam za ☺ fb Ivona Grgurić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. veljače 2016. u 13:26 delete

Meni je Valentinovo super i ne vidim problem!Iako zivim i slavim Ljubav svaki dan divno volim taj 14.2 i ne smatram da je to samo gluma i kupovanje.
Ja volim sve sto je vezano za ljubav, srca, romantiku...neki dar....��

Claudia Kovacic

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. veljače 2016. u 13:34 delete

Valentinovo živim svaki dan, i trudim se suprugu pokazati da mi je stalo do njega svakodnevno, malim sitnicama i gestama pažnje. Ali, naravno da nemam ništa protiv Valentinova samog jer se tada naše jače polovine posebno potrude da nam uljepšaju i obilježe taj dan ljubavi. Meni paše, sve pet :)
Zvjezdana Badalić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. veljače 2016. u 13:46 delete

Mislim da je sama ideja Valentinova jako lijepa,ali danas se ta car izgubila..postoji samo komercijalizirano Valentinovo i gleda se tko ce sto kupiti,da pokloni budu sto veci,skuplji i ljepsi. Smatram da svaki dan treba biti ispunjen ljubavlju i srecom pa kao i taj dan ali ga svejedno obiljezavamo.na taj dan se dogovorim sa boljom polovicom da moj poklon bude jedan zagrljaj i poljubac. :-)
Fb: Madonna Ojurović Čačić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. veljače 2016. u 13:52 delete

Valentinovo je svaki trenutak koji provedem s osobom koju volim. Bez poklona, samo s puno osmijeha, pogleda, zagrljaja i onih "usputnih" dodira.
Fb: Zlatka Belamarić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:01 delete

Valentinovo je 365 dana u godini za one koji se iskreno vole, a taj jedan dan 14.02.kao prilika za obilježavanje nije loša, svakoga vesele sitnica, slastica, znak pažnje, osmijeh ... i činjenica da je nešto u vlastitom životu proslavljeno, zabilježeno kao dodatan poticaj uživanja u svakodnevici.

Fb:Danijela Popovački

Reply
avatar
Tea Bandić
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:15 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
Tea Bandić
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:16 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
Tea Bandić
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:17 delete

Iako se trudim Valentinovo "živjeti" i ljudima koje volim to pokazivati svakodnevno, nemam ništa protiv njegovog obilježavanja taj jedan dan u godini. Ne patim od skupih poklona, najsretnija sam kad me suprug iznenadi cvijetom i mojom najdražom čokoladom i kad provedem lijepu romantičnu večer u njegovu zagrljaju. :)
FB: Tea Šainović

Reply
avatar
Jasmina
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:28 delete

Lijepo je slaviti ljubav, pa makar i na Valentonovo :) Treba se sjetiti i pomagati, izdvojiti svoje vrijeme za nekoga i time pokazovati svoju ljubav.
FB: Jasmina Sukalić

Reply
avatar
Jasmina
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:29 delete

Lijepo je slaviti ljubav, pa makar i na Valentonovo :) Treba se sjetiti i pomagati, izdvojiti svoje vrijeme za nekoga i time pokazovati svoju ljubav.
FB: Jasmina Sukalić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:40 delete

Sat otkucava vrijeme. Dani vrzo lete. Eto i Valentinovo je tu, čeka negdje iza obližnjega drveta, da proviri i osvane. Moj suprug i ja u braku smo već mnogo godina. Nama su svi dani provedeni zajedno Valentinovo. No ipak, dan Valentinova obilježimo nekom poklonjenom sitnicom, bez ikakvih posebnih planova.
Valentinovo ćemo provesti kod kuće, bez detalja i potrebe da nam večer bude savršena od početka do kraja. Provest ćemo ga, kao i svaki drugi dan, spontano, uz uzajamno poštovanje i brigu jedno za drugo, bez svečane odjeće i visokih potpetica, bez ideala i maštanja. Naše Valentinovo bit će utemeljeno na realnosti naše svakidašnjice i bit će nam lijepo. Bit ćemo ispunjeni radošću i srećom jer smo kroz toliki niz godina još uvijek zajedno.
Rajka Kovačević

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. veljače 2016. u 14:51 delete

Meni je drago da i dan zaljubljenih ima svoj dan jer u vremenu prepunom obaveza i žurbe lijepo je posvetiti se partneru i nešto lijepo organizirani za nas dvoje, ali naravno, ljubav se pokazuje i dokazuje svakodnevno :)
FB: Damjana Barišić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. veljače 2016. u 16:36 delete

Mi imamo nase male tradicije za Valentinovo, svake godine odemo u neki restoran gdje prije nismo bili a kupimo si i neku sitnicu za poklon. Nista pretjerano ali uvijek volimo nekako obiljeziti taj dan iako i inace, koliko nam to financije omoguce, trudimo cesto iznenaditi jedno drugo nekom sitnicom, vecericom i tako to. :)

FB Tanja Turecki (senoj)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. veljače 2016. u 17:12 delete

Valentinovo je postalo previše komercijalizirano (kao i većina blagdana), no dobro, što je tu je. Mislim da je dobra prilika da nekome pokažemo koliko nam znači, bilo to cvijetom ili bombonjerom :)
Ja planiram napraviti nekakvu večeru u lijepom ambijentu s čašom vina. Nadam ae da će sve ispasti kako sam zamislila i da će se dečku svidjeti :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. veljače 2016. u 17:12 delete

FB- Marija Alković

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. veljače 2016. u 19:22 delete

FB Sanja Prenković
Ljubav bi trebalo njegovati svaki dan,lijepa riječ, nježnost ljubav bi trebali širiti svaki dan, a poklon ( cvijet , čokolada ili bilo šta drugo) bi trebalo uvesti povremeno kao mali znak pažnje. A Valentinovo je ipak poseban dan, znači mi puno,i treba ga njegovati svake godine!

Reply
avatar
Petra
AUTHOR
7. veljače 2016. u 20:40 delete

Normalno da bi svijet bio ljepši da svatko od nas "slavi Valentinovo" svaki dan. Da voli, bude voljen i širi pozitivu. Ali to je nemoguće, zato nam dobro dođe takav dan, dan kada slavimo ljubav. I kad se svi prisjetimo što je najvažnije u životu :)
Meni je samo bitno da taj dan uspijem provesti sa svojim dragim, da imamo barem večer za sebe, da skupa radimo večericu i uživamo gledajući film (ili slagajući puzzle, ako se mene pita :D)

Petra Blazinić

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
7. veljače 2016. u 21:09 delete

Prvo moram reci da sam ovaj put odlucila okusati srecu u tvom darivanju jer internet je pun hvalospjeva o ovim ruzevima pa bi ih i ja voljela isprobati (a ne znam nikoga tko prodaje Avon). Sto se tice Valentinova ja ga volim i nemam nista protiv obiljezavanja toga dana ali isto tako smatram da ako imas nekoga koga volis Valentinovo je svaki dan. Ja sigurno ne cekam taj jedan dan u godini da izrazim ljubav vec mom dragom i meni je Valentinovo svaki dan. I draze mi je kada me "obicnim" danom razveseli nekom sitnicom nego da mi kupuje nesto samo zato sto je Valentinovo.
FB: Maja Šloser-Grgurević

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
8. veljače 2016. u 08:43 delete

Valentinovo.... oduvijek sam ga voljela, ne zbog poklona, nego zato što je baš pozitivan dan, pun ljubavi, pažnje i pozitive!!! FB Zdena Prenkovic

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 11:49 delete

Ono što me rastopilo je ono što mi je dragi priredio za prošlo Valentinovo. Naime, tražio je cijeli tjedan sastojke, kalup u obliku srca i sve čokoladice i recepte kako bi mi napravio savršenu valentinovsku slatku tortu.Proveo je cijeli dan pripremajući ju i možete zamisliti iznenađenja kad sam ju ugledala napokon.
Alen je moja duša i sve i svaki je dan s njim Valentinovo :)
Radišan kao pčela
Spretan i u pripremanju najukusnijih jela,
Poželi mi dobro jutro i ugodnu laku noć
kada spavat' polako moram poć',
Zaljubim se u njega na dan tisuću puta
Voli me i prašta i onda kad sam ljuta
S njim Valentinovo meni je svaki dan
On ostvaruje svaki moj san :)
Na Facebooku te pratim pod svojim imenom :)

Reply
avatar
Marina Kozić
AUTHOR
8. veljače 2016. u 11:50 delete

Valentinovo je nama svaki dan ;) FB Marina Kozić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
8. veljače 2016. u 12:36 delete

Pa ne patim previše na Valentinovo, ali si poklonimo neku sitnicu :) FB: Matea Ivančić

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
8. veljače 2016. u 12:42 delete

Danas je Valentinovo previše komercijalizirano. Svi očekuju da nam taj dan poklon padaju s neba. I ruže. Famozne ruže.
Nije da nisam za Valentinovo, ali taj dan ne bi trebao biti obilježen poklonima nego obilježen kao dan koji se treba provesti s voljenom osobom. Treba dati poklon koji se novcima ne može kupiti. Treba prvo i prije svega dati sebe, sve dane u godini a ne samo taj jedan dan.
Slažem se da Valentinovo treba nekako obilježiti i proslaviti ali to može biti i lijepa večera kod kuće, topli zagrljaj i lijepa rijec, neka gesta.
Sitnicama na dnevnoj bazi kroz godinu se dokazuje ljubav a ne samo jedan dan u godini.
Da se razumijemo,volim ja Valentinovo, volim i dobiti poklon, ali to može biti bilo koji dan u godini. Za poklone sam uvijek raspoložena, hehe.
Samo ne treba se previše zalijetati i polagati velike nade u Valentinovo.
Ono dođe i prođe, to je samo jedan dan u godini.
Bitno je ono sto ostaje i sto imamo ostale dane u godini.

Facebook: Aneta Služek

Reply
avatar
Tea Dorčak
AUTHOR
8. veljače 2016. u 12:53 delete

Valentinovo dode i prode.Lijepo je,obiljezava se jednom u godini i tad su kao svi sretni,zadovoljni,voljeni,puni romantike i pripreme iznenadenja.
Jedno drugome izmjenjuju poklone i tako. Meni je onda svaki dan Valentinovo,moj decko se tako ponasa svaki dan,brizan,pazljiv,njezan..volimo se,provodimo svaki tren najljepse sto mozemo,iznenadi me cesto nekom sitnicom,a to mi puno znaci..dokaz njegove ljubavi i dobrote prema meni! Smatram da bi se svi trebali ponasati i ostale dane u godini kao i na Valentinovo.Svima je potrebna lijepa rijec,poljubac,zagrljaj,potpora,romanticna vecera itd. bilo kada,bilo koji dan,ne samo na Valentinovo!

Fb: Tea Dorčak

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
8. veljače 2016. u 13:41 delete

Valentinovo je previše komercijalizirano od strane potrošačke industrije. Mali pokloncic od srca u obliku ruže ili čokolade i poljupca je meni dovoljan da znam da se taj dan nije zaboravio i da ljubav živi i nakon dosta godina.
Fb ljubica baranašić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 14:16 delete

Da li bi trebalo slaviti valentinovo, mislim da ne, znam da je već izlizano, ali stoji da tko se voli, taj se voli svaki dan. Ustrajati na izlasku, večeri, poklonima baš taj dan je po meni jednostavno rečeno glupavo. Meni ne treba poklon, meni treba samo on, a gdje se nalazili taj dan i kako ga proveli nebitno je. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 14:16 delete

Da li bi trebalo slaviti valentinovo, mislim da ne, znam da je već izlizano, ali stoji da tko se voli, taj se voli svaki dan. Ustrajati na izlasku, večeri, poklonima baš taj dan je po meni jednostavno rečeno glupavo. Meni ne treba poklon, meni treba samo on, a gdje se nalazili taj dan i kako ga proveli nebitno je. :)

Reply
avatar
T Iv.
AUTHOR
8. veljače 2016. u 14:40 delete

FB: Tina Ivanisevic
Za mene Valentinovo ne predstavlja ništa posebno, to mi je samo izgovor da dragog iznenadim nekim poklončićem (a i da ja dobijem nešto :) )

Reply
avatar
Sanela Tomić
AUTHOR
8. veljače 2016. u 17:14 delete

Za mene je Valentinovo kao i svaki drugi dan jer živim ljubav 0-24,volim poklanjati sitnice svojoj ljubavi ali i ljudima oko sebe,ne zato što očekujem nešto zauzvrat već zato što volim poklanjati dio svoje kreativnosti najdražima :)

fb:Sanela Tomić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 17:30 delete

Valentinovo mi je kao i svaki drugi dan ali ipak lijepo je taj dan dobiti sitnicu od voljene osobe :) Pratim na fb Violeta Radić

Reply
avatar
Dayala
AUTHOR
8. veljače 2016. u 18:03 delete

FB: Blue Panther Sandrinne
Valentinovo je postalo (kao i svaki drugi blagdan) praznik kapitalizma i jedino je bitno da poklonimo što veći i skuplji poklon. Meni se to, iskreno, gadi! Ako nekog volim pokazivat ću mu to svaki dan, poklonit ću mu kad budem mogla i što budem mogla, a taj jedan dan u godini je za mene ko i svaki drugi i ne nasjedam na marketinške trikove i zamke šopingiranja. I da - valentinovo bi trebalo biti svaki dan, samo ne na način kako se ono u današnja vremena slavi. Između ostaloga, to i jedan od razloga zašto se ljudi sve manje međusobno druže - jer svi očekuju (skupe) poklone, a ljudi jedva imaju i za svoje osnovne stvari :-/

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 18:44 delete

FB: Petra Kos

Mislim da je Valentinovo kao takvo postalo precjenjeno i komercijalizirano - gleda se tko će više potrošiti i na kakav poklon. Meni je to potpuno nepotreban stres i ne baš predivan način za pokazati ljubav. Ako nekog voliš, voliš ga svaki dan i svaki dan mu tu ljubav pokazuješ - ne poklonima, ne stvarima, ne skupim večerama niti ičim sličnim. Sitnice su te koje kažu "volim te" ljepše od bilo kakvog poklona. Briga o voljenoj osobi pokazuje da ti je stalo do nje. Bilo to 14. 2. ili 27. 8., potpuno nebitno. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 19:08 delete

Volim praznike i blagdane, ali mi se ne sviđa što je sve previše iskomercijalizirano. Slatko je dobiti i dati voljenima neki mali pokloncic, znak pažnje, možda nešto što smo sami napravili, ali bez pretjerivanja i trošenja na preskupe poklone. Svi bismo trebali živjeti kao da je svaki dan Valentinovo, voljeti i biti voljeni, širiti ljubav i dobrotu.
Fb: Danijela Ale Ra Zagar

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. veljače 2016. u 22:38 delete

Meni je to bezveze dan, svaki dan se volimo.

fb: Antonia Lučki

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
9. veljače 2016. u 09:50 delete

Valentinovo mi je simpatično, jer se ljudi dodatno trude pokazati svoju naklonost drugoj osobi. Lijepo je posvetiti jedan dan ljubavi. Iako smatram da svaki dan treba slaviti ljubav. No uz današnji tempo čovjek gleda kako preživjeti i proći kroz dan, a rijetko zastane pogledati lijepe stvari u životu, koje zapravo i jesu najvažnije. Nažalost, Valentinovo je jako komercijalizirano. Zapravo je dosta nekome reći da ga voliš i pokazati mu ljubav tako što ćete provesti vrijeme zajedno čineći nešto što vas oboje raduje.

facebook ime: Danijela Pavić

Reply
avatar
pizeta suzana
AUTHOR
9. veljače 2016. u 18:10 delete

Volim Valentinovo. Volim i Božić i Badnjak i Uskrs i svoj rođendan i tuđe rođendane!
Bitno da se slavi.
Svaki dan moramo učiniti posebnim. Ne možemo se ostale dane ponašati bezvete , a voljeti se samo za Valentinovo. To nije ljubav i takvu osobu treba ostaviti odmah.
Ja nisam zauzeta, ali ipak s frendicama slavim Antivalentinovo :D

Pizeta Suzana na fejsu

Reply
avatar
Nikolina
AUTHOR
10. veljače 2016. u 12:08 delete

Volim Valentinovo, ali na nekomercijalni način - sviđa mi se da postoji dan u godini kada ljudi jedni drugima malčice više iskazuju ljubav i posvećuju pažnju, no ne darovima već djelima.... "Valentinovo svaki dan" u realnosti jednostavno nije moguće, ali ljubav između dvoje ljudi koji dijele život mora postojati stalno, inače takva zajednica naprosto ne valja....
Nikolina Vukelić na FB

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
10. veljače 2016. u 17:22 delete

Radije imam svaki dan Valentinovo nego samo 14.2
Juraj Mendaš

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. veljače 2016. u 20:14 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
Anonimno
AUTHOR
11. veljače 2016. u 20:16 delete

Valentinovo je svaki dan kad uz sebe imas pravu osobu..Dan zaljubljenih samo je podsjetnik koliko sitnice znace,ja sam sretna punih 7 godina sto imam divnog muza kojeg obozavam i volim vise nego prvog dana.. Mateja Takač

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. veljače 2016. u 20:20 delete

Paaaa, Valentinovo jest komercijalizirano skroz na skroz, no neka je! Jedan dan u godini može se posvetiti ljubavi koja pokreće ovaj svijet. U ovo moderno doba kad je vrijeme dragocjeno jer je život užurban, treba nam svima nešto što će malo pogurnuti ljude da paze jedni na druge, poklone mali znak pažnje i pokažu više ljubavi na koju svaki dan iznova (vrlo vjerojatno) zaboravljaju. Tako da, Valentinovo je ipak poseban dan i želim da ga svi vole kao i ja jer ružica ili čokolada poprave raspoloženje uvijek :)

-pratim na FB kao Kapusta Andrea

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. veljače 2016. u 20:29 delete

Ako nekog volite onda vam je svaki dan valentinovo 💕 ;)
Fb: Dora Baranic

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
11. veljače 2016. u 20:50 delete

Paaa Valentinovo je stvarno lijep i poseban dan za parove. Ici u kino, vecerice, pokloncici razno razni. Ali mislim da bi svaki dan parovi trebali imati osjecaj da je Valentinovo, ne kupovati poklone ili voditi na vecere, nego se ponasati tako, malo paznje, malo kreativan biti :)
A mi solo djevojke, mi bi trebale imati svoje Valentinovo svaki dan. Castit se mozda kojim slobodnim danom, ici u soping, ispeci si kokice pa ususkati i gledati najdrazu seriju. Smatram da bi tako bilo najbolje :D
Dorothea Vodenski

Reply
avatar
Mystique
AUTHOR
11. veljače 2016. u 21:18 delete

Valentinovo je svaki dan nekome tko iskreno voli... Iako je lijepo i taj dan dobiti poklončić od voljene osobe, pa makar čokoladicu... :P Lucija Šimić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
11. veljače 2016. u 22:31 delete

Iskreno uvijek sam na taj dan nekako tuznjikava, nikako da mi se posreći provesti ga s voljenom osobom. Stoga sam si u uplatila vikend sa sestričnama u Sarajevu :) da se bar malo provedem hehe. Inače voljeti i pokazati ljubav treba svaki dan, ne samo na Valentinovo.

Rebeka Knežević

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
12. veljače 2016. u 12:11 delete

Jasna Jurić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
12. veljače 2016. u 12:23 delete

Naravno da se voli svaki dan ali se mora i obiljezavati jedanput u godini da se pokaze ta savkodnevna ljubav da se daruje osoba,pa ko bi mogao kupovati voljenoj osobi poklone svaki dan?pa nitko.Svaki dan dajemo ljubav a samo odredenim danima poklone��
Volimo odvojiti jedan dan samo za ljubav i maženje i pustit sve brige,nesuglasice i probleme iza sebe��

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
12. veljače 2016. u 15:53 delete

Zasto volim Valentinovo? Iskreno volim ga od malih nogu. Uvijek se sijecam kada smo u skoli bili svi sretni kada bi dobili od nekog pismo. Znali smo se natijecati tko ce ih dobiti vise. ;) .Mali znak paznje covijeka najvise veseli pa tako i mene. Oduvijek volim crvenu boju, Valentinovo je u znaku te boje pa ga zato volim jos i vise.Romanticna sam, i svojem dragom nastojim kroz cijelu godinu pokazati da je meni Valentinovo svaki dan. A kada mi dragi donese buket crvenih ruza, nitko sretniji od mene. Ne patim na skupe poklone i uvijek svake godine sa dragim odem na neku vecericu na taj dan. To nas najvise veseli i taj dan se nekako osijeti da su svi nekako sretni, i ispunjeni . Ja volim Valentinovo i evo sva sreca da vec 11 godina imam nekog uz sebe s kim ga mogu proslaviti ;)
fb : Suzana Kisicek

Reply
avatar
LANA
AUTHOR
12. veljače 2016. u 19:42 delete

Iskreno za mene je Valentinovo nista posebno. Ja volim svojeg dragog cijelu godinu, a razveselim se sitnici bas onda kada najmanje ocekujem. Obicno uvijek mi je Valentinovo radno, tako da se stvarno nikad previse tomu ne veselim ;)
fb : Lana Branka Sa

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
12. veljače 2016. u 20:58 delete

Moram priznati da spada u onu skupinu koja ne slavi Valentinovo, da mi predstavlja dan kao i svaki drugi. Jednostavno smatram da svoju pažnju nije dovoljno usmjeriti na voljenu osobu na taj dan, obasipati je poklonima taj dan. Ja iskreno više volim kada nenadano dobijem ružu. Ali naravno, prihvaćam da drugi ljudi slave taj dan :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
13. veljače 2016. u 09:57 delete

Neki ga vole, neki ne , ali svakako je lijepo imati dan u kojem se slavi ljubav!
fb Ane Saric

Reply
avatar
Swann
AUTHOR
13. veljače 2016. u 11:50 delete

Mislim da kad si uz voljenu osobu i kad je ljubav uzajamna, da je onda Valentinovo svaki dan, no lijepo je imati poseban dan obilježavanja toga.
FB: Suzana Štrk

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
13. veljače 2016. u 17:59 delete

Za one koji se iskreno vole svaki dan bi trebao biti kao da je Valentinovo jer 14.2. je jedan dan u godini kao i svaki drugi , ali isto tako je lijepo da se na taj dan malo više potrudimo da onima koje volimo pokažemo koliko nam znače :) FB: Milka Grubić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
14. veljače 2016. u 19:29 delete

FB Marina Belak ex Paradžik
Valentinovo je samo jedan dan u godini, potrebno se voljeti svih 365 dana a ne samo jedan dan :D

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
14. veljače 2016. u 20:23 delete

Valentinovo je dan koji slavi ljubav, a ljubav je nešto što treba slaviti svaki dan.Ipak, lijepo je i na taj način obilježiti ljubav .
fb Danijela Šarić

Reply
avatar
Stjepan Maja Simic
AUTHOR
14. veljače 2016. u 22:15 delete

Definitivno slavim sve ono što je pozitivno ,lijepo i ima veze sa ljubavlju.Ljubav je jedini pokretač svega.Valentinovo bih slavila svaki dan ,to mi je tako dobro. <3 Fb: Stjepan Maja Simic

Reply
avatar