Maybelline - THE NUDES

16:35 5 Comments A+ a-

Prije otprilike dva tjedna održan je Maybelline #makeithappen event na kojem je službeno predstavljen novi slogan te nekoliko novih proizvoda koje ćemo uskoro naći na policama drogerija.

O eventu ste već mogli čitati kod mojih kolegica blogerica, a osim toga, atmosferu možete vidjeti i na fotografijama na službenoj Maybelline FB stranici (OVDJE). :)

Na kraju party-a čekalo nas je malo iznenađenje, a za početak ću vam predstaviti Maybelline The nudes paleticu. :)


Samo pakiranje je vrlo jednostavno. Kutijica sadrži 12 sjenila te dvostrani aplikator. Na stražnjoj strani navedeni su primjeri pomoću kojih možete kombinirati sjenila.  


Paletica sadrži 12 sjenila zemljanih tonova pogodnih za nešto nježnije, ali i dramatičnije lookove. Osam sjenila sadrži shimmer, dok je ostatak mat.


Mat sjenila su 3., 4. i 6. u prvom redu, te 2. u drugom redu. Na prvu se čini da je i crno sjenilo mat, no na svijetlu se primijeti da i ono sadrži malo shimmera.
Sjenila su vrlo sitno mljevena i jako se lagano nanose i blendaju. Jako dobro prianjaju na kist i ne truse se.
Pigmentiranost možete vidjeti na fotografijama niže. :)


Svi swatchevi rađeni su bez baze, u jednom potezu, a fotografije su na dnevnom svijetlu. Sjenila su nanošena redoslijedom kao i u paletici.

PRVI RED:
- prvo sjenilo je najslabije pigmentirano. Na fotografiji se bež boja stopila sa bojom tena pa do izražaja dolazi samo shimmer, no na kapku jako lijepo izgleda. Ovo je odlična nijansa za dane kada izgledate umorno i malo želite osviježiti pogled. :) Lijepo izgleda ispod obrve i u unutarnjem kutu oka.
- drugo, treće i peto sjenilo volim koristiti za dnevne look-ove
- za četvrtim i posljednjim sjenilom posežem kada želim jače naglasiti oči. Četvrto sjenilo je vrlo zanimljivo - u paletici vuče na bakrenu nijansu, a zapravo je smeđa sa zlatnim shimmerom. 

DRUGI RED:
- prva nijansa je na swatchu ispala nešto toplija nego što ustvari je, rekla bih da u stvarnosti sadrži mrvicu sive boje. Ostale boje ispale su kakve jesu i u paletici. Moram spomenuti i pretposljednju nijansu koja mi je apsolutno predivna, jako lijepo izgleda u unutarnjem dijelu oka. Boja me jako podsjeća na boju bisera. 

 

Sjenila sam do sada nosila maksimalno 6 sati - nije bilo nakupljanja u pregibu, no ja inače nemam problema s time pa ne znam kako bi se ponašala nekome sa masnim kapcima. Intenzitet je ostao kao i na početku. :)
 

Konačni dojam:
- malo je reći da sam oduševljena ovom paleticom. Volim Maybelline mono sjenila, a ova paletica je minimalno jedan nivo iznad njih. Izbor boja je u potpunosti pogođen, a pigmentiranost i trajnost su jako dobre! Zato čim se paletica pojavi u prodaji, trk po nju! :) Ako volite nude paletice, mislim da će vam se ova jako svidjeti.

U sljedećem postu očekujte par look-ova sa ovom paletom.






5 komentari

Write komentari
23. veljače 2016. u 16:44 delete

Ja svoju još nisam isprobala, drago mi je da je dobra, morat ću je staviti u pogon ovih dana :D

Reply
avatar
23. veljače 2016. u 18:33 delete

Nemam ovu paletu, ali imam dosta sjenila sličnih nijansi. To su univerzalne nijanse sjenila koje će se, vjerujem, svima svidjeti

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
23. veljače 2016. u 21:50 delete

Predivna je paleta...iako takvih slicnih paleta i imam najvise kad god vidim neku novu odmah ju pozelim. Takve nijanse i jesu najnosivije a u mom slucaju uglavnom samo takve tonove i nosim. Jedva cekam tvoje look-ove s njom i da se pojavi u prodaji :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
24. veljače 2016. u 21:12 delete

Predivna paleticca sa predivnim nijansama, ne znam zasto je nisam uzela, sad se bas kajem :D

Reply
avatar
azzie
AUTHOR
27. veljače 2016. u 16:18 delete

Dosta dobro izgleda. Vrlo nosive boje za sve :).

Reply
avatar