Empties #2/2015

16:03 6 Comments A+ a-

Prošlo je dosta vremena od zadnjeg ovakvog posta, a u međuvremenu se nakupilo i još praznih ambalažica koje čekaju svoj red na fotkanje. :) No, zadržimo se mi na proizvodima za ovaj post.

Što sam to sve potrošila, te kako su me se dojmili ti proizvodi? Pročitajte u nastavku...


 Od tuširalica ne znam koju bih izdvojila kao najdražu i najmirisniju jer su sve divno mirisale i nisu mi dodatno isušivale kožu. LPM od bijele breskve i nektarine ima nježan i osvježavajuć miris, Palmolive od talijanske marelice i jagode imao je, ako me sjećanje dobro služi slatkast miris, a Afroditina tuširalica s hijaluronskom kiselinom je proizvod čiju ću kupovinu definitivno ponoviti. Što se tiče Bettina Barty Vanilla gela za tuširanje - jel ima netko tko ga još nije isprobao? Pa, ako niste, svakako probajte.. Ima još nekoliko mirisa, a osim gelova za tuširanje imaju u ponudi i losione za tijelo. Od isprobanih tuširalica, miris Bettine Barty se definitivno najdulje zadržava na tijelu. :)

 Dove regenerator za kosu mi je bio ok, solidan - ni nešto posebno, ali nije bio ni loš... Možda isprobam neku drugu liniju. Što se tiče gelova za brijanje, koristim ili Baleine ili Gillette. Ovisno o tome kakvo je stanje u novčaniku biram jedan od ta dva proizvođača. :) Gillette su nešto skuplji, ali dolaze u većem pakiranju i potrebno ih je manje prilikom korištenja, dok su Baleini dosta jeftiniji, ali solidno rade svoj posao.
Nivein Powder touch dezić bio je ok, ali neću ponoviti kupnju, no zato Bourjois deziće obožavam.

 Na račun My face losiona za čišćenje make up-a čula sam samo riječi hvale, no meni se na žalost nije svidio. Premastan mi je, ne skida šminku baš najbolje, odnosno, nekako ju samo razmazuje po licu... Ne namjeravam ga više kupovati.  O Institut Phyto balzamu za uklanjanje šminke oko očiju pisala sam vam ovdje. Balzamom sam bila jako zadovoljna i vjerojatno ću još koji put ponoviti kupnju. Niveina roza pjenica za umivanje suhe koža lica česti je stanovnik moje kupaonice. Meni se sviđa jer dobro očisti lice od ostatka šminke, ne peku me oči i ne zateže lice nakon korištenja. Schaebens maska s mineralima Mrtvog mora bila mi je odlična kao i većina Schaebens maski. U torbi uvijek imam mini pakiranje vlažnih maramica, Violetinima sam bila zadovoljna.

 LPM hidratantni balzam za tijelo s karite maslacem, kamilicom i smokvom tako divne miriše.. Nisam sigurna da li bi mi taj miris i po ovim vrućinama odgovarao, čisto jer mi sada paše nešto osvježavajuće, ali kroz ostatak godine, predivnoća od mirisa. :) Njega je isto jako dobra, pa ću kupovinu vjerojatno ponoviti. Već sam vam govorila da jako volim Labello Lip butter, ovaj put potrošen je od vanilije i makadamije i čim smanjim trenutnu vojsku balzama za usne, vraćam se Lip butterima. Poštrošila sam i dva ulja od čička. Olivalovo mi se puno više svidjelo od Biofarmovog, tako da u budućnosti nastavljam kupovati Olivalovo. Našao se tu i jedan JMO tester regeneratora u kombinciji nerolija i citrusa. Mislim da mi je bio dovoljan za dva korištenja i bila sam zadovoljna njime.

 Catrice kao brand jako volim, ali ovom paletom korektora nisam bila najzadovoljnija. Najsvijetliju i najtamniju nijasu koristila sam za konturiranje,srednju za "prekrivanje" nedostataka. Za konturiranje je skroz ok, no što se tiče prekrivanja - tu se i nije baš iskazala. Rozu i zelenu nijansu koristila sam kad sam se sjetila, i iskreno, nisam im vidjela preveliku svrhu. Garnier BB krema mi je odlična i svakako kupujem novu čim malo smanjim zalihe pudera. :) O Maybelline Affinitone korektoru pisala sam vam ovdje. Meni je ovo jako dobar korektor i namjeravala sam ga ponovo kupiti, no onda sam pronašla nešto što mi više odgovara, ali o tome u nekom od sljedećih postova. :) Essence I <3 stage bazu jedva sam potrošila,a onda sam na poklon dobila još jednu. Nisam baš previše oduševljena njome, no i ova koju trenutno koristim je pri kraju i definitivno ću kupiti neku drugu. Koju preporučate? :)

Na ovoj slici su proizvodi koje jako volim. :) Essence Maximum definition i L'oreal Voluminuous maskare odlične su svaka za sebe, a u kombinaciji su još bolje. :) Essence lijepo produlji i razdvoji trepavice, dok ih L'orealova malo uvije i da lijepi volumen. Essence vodootporni tuš svaki put je u favoritima, pa mislim da ne moram govoriti koliko ga volim.

Essence bijeli lak za štambiljanje meni ništa ne valja, niti su štambilji dobro ispadali s njim, niti sam ga mogla koristiti zasebno na noktu. Essence Stay with me sjajilo bilo mi je odlično i baš mi je žao što su ih povukli iz prodaje. Ovaj Catrice Lip balm je iz LE kolekcije i totalni je fail. Balzam definitivno nije jer mi je samo isušivao usne, a kao sjajilo je također grozan jer se nenormalno lijepi.

I to bi bilo sve od mojih potrošenih proizvoda. :)
Jeste li isprobali koji od proizvoda?

6 komentari

Write komentari
Tata
AUTHOR
20. srpnja 2015. u 16:22 delete

Pre par dana sam i ja potrosila Nivea penu za lice, potpisujem da je dobar.
Kako si uspela da potrošiš lip butter od vanile i Macadamia? :)
I da te pohvalim, dosta si trošila.

Reply
avatar
MakeUpLicious
AUTHOR
20. srpnja 2015. u 17:07 delete

Baš si dosta toga potrošila. Essence ajlajner i sama obožavam, kao i Balea gel-penu. :)

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
21. srpnja 2015. u 18:32 delete

Essence Maximum definition maskaru volim. Trepavice su mi lijepe, duge i počešljane, meni najbolja maskaru do 25kn koju sam do sada probala :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
25. srpnja 2015. u 14:12 delete

Eto, volim Lip buttere pa mi nije problem.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
25. srpnja 2015. u 14:13 delete

Odlični proizvodi za malo novaca.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
25. srpnja 2015. u 14:16 delete

Da, slažem se.. Mislim da ni ja nisam našla bolju za te novce... :)

Reply
avatar