Proizvodi koji su me razočarali #2

18:10 21 Comments A+ a-

Nakupilo se nekoliko proizvoda koji me nisu baš oduševili, pa je vrijeme da vam natipkam post o njima i kažem dvije, tri o svakom od njih.


Sigurna sam da ste o Weledinom deziću* s citrusima već čitali. Na žalost, ni meni se ne sviđa. Miris sam po sebi i nije loš, miriši baš po citrusima, no kad dođe u doticaj s kožom druga priča... Ja zbilja nemam problema sa znojenjem, no ovaj dezić mi nije izdržao ni najobičnije sjedenje.. :( Mislim da vam više ništa ne moram govoriti..Trenutno ga koristim kao osvježivač prostora.

O Nuxe-ovom balzamu za usne* čitala sam većinom samo hvalospjeve. Miris mu je zbilja ugodan, blag, no meni uopće ne njeguje usne. Nakon što sklizne s usana imam osjećaj da su mi još više isušene.. Baš mi je žao jer sam od ovog proizvoda zbilja mnogo očekivala. :(


Ako ste čitali post sa dekorativnim favoritima za 2014. godinu, možda se sjećate da sam tamo spomenula Catriceov eyeliner.. Čak mi je i bio bolji od Essenceovog. Tako je i bilo prvih mjesec dana. Mom oduševljenju nije bilo kraja, sve dok jednog dana zajedno sa kistićem nisam izvukla van pola proizvoda koji se sasušio. Osim toga, kistić se cijeli izdeformirao i nema šanse da njime uspijem povući normalnu liniju. Prala sam ga, odrezala dlačice koje strše, no i dalje se dešaval ista stvar. Kistić možete vidjeti niže.Ne znam da li sam baš naletjela na ovakav primjerak ili su svi ovakvi, no ovaj tuš definitvno više ne kupujem.

Nedavno sam kupila novu maskaru - Look by BIPA za volumen. Ima onu klasičnu četkicu i trepavice budu zbilja lijepe. Zašto se onda nalazi u ovoj hrpici? Jer sam nakon nje poput pandice. :) Pošto sam "na terenu" barem 8 sati dnevno, očekujem da mi maskara izdrži tako dugo dok ju sama ne skinem. Ova maskara se ne trusi, ali kao da se malo otopi s vremenom pa mi ispod donjih trepavica obavezno bude crno. Maskara sama po sebi zbilja nije loša, no zbog trajnosti od mene nema prolaznu ocjenu.



Kistić Catrice eyelinera

Posljednji proizvod ne nalazi se na zajedničkoj fotografiji, no moram ga spomenuti. Radi se o Manhattan Easy match make up puderu. Nijansa je presavršena - još nisam imala puder koji mi tako super pristaje nijansom u zimskim mjesecima. No, tu negdje i prestaje moje oduševljenje. Prekrivanje mu nije jača strana, ok, lijepo ujednači ten, ali najveći problem je što nakon 2,3 sata nošenja moja koža izgleda jako dehidrirano. A to zbilja ne izgleda lijepo. :( Uskoro ide i opširnija recenzija o njemu, jednostavno vam moram natipkati par riječi više o njemu i pokazati vam kako izgleda na licu.


Toliko od mene o proizvodima koji su me razočarali. Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Koji su vas proizvodi razočarali u posljednje vrijeme?

*PR proizvodi

21 komentari

Write komentari
15. ožujka 2015. u 18:42 delete

O Weleda deziću sam već čitala loše recenzije, a ostale proizvode nisam probala

Reply
avatar
eyedetoxx
AUTHOR
15. ožujka 2015. u 19:08 delete

Ovaj Weleda dezić je i meni koma, ostalo nisam probala a vjerojatno ni neću :D

Reply
avatar
addtolove
AUTHOR
15. ožujka 2015. u 19:56 delete

bas mi je žao što ti se weledin dezić ne sviđa :( meni je stvarno odličan i mirišem kao svježa livada :D
catrice liner sam probala nekad davno ali sam jako brzo odustala od njega jer mi se nakon nanošenja momentalno znao trusiti i spadati, sasušio se u roku od tjedan dana valjda. misila sam da sam naletila na neki koji je bio otvaran ili nešto, ali možda i nisam :D

Reply
avatar
15. ožujka 2015. u 20:48 delete

Catrice kistic izgleda sjajno :D

Reply
avatar
15. ožujka 2015. u 22:05 delete

Manhattan Easy match tekući puder je meni all time favorit puder :D
S obzirom da imam suhu do normalnu kožu on mi ju i hidratizira, oke slažem se da nema veliko prekrivanje, ali meni je ovaj puder odličan, posebno sada kada opet dolazi proljeće!

Reply
avatar
Sura Dancer
AUTHOR
15. ožujka 2015. u 22:56 delete

Uh Catrice liner baš izgleda... Nelijepo :D

Reply
avatar
Qwertzuiop1
AUTHOR
16. ožujka 2015. u 07:41 delete

Ista stvar mi se dogodila i s tim Catrice tušem i s apsolutno svakim Essence tušem.

Reply
avatar
Zuba
AUTHOR
19. ožujka 2015. u 00:14 delete

kistić je presmiješan :) izgleda ko da je malo dijete bojalo njime :D žao mi je.

Reply
avatar
31. ožujka 2015. u 20:44 delete

Hahahahah baš si me nasmijala :D

Reply
avatar
Nikol
AUTHOR
31. ožujka 2015. u 23:59 delete

Zanimljiv post, takvi su mi još i bolji od favorita hahaha. :D Imamo čak i jednog zajedničkog un-favorita, a t o je manhattanov puder, iako ja imam drugi problem s njim - na meni izgleda užasno masno, k'o da sam se špekom mazala po faci, katastrofa. -.-

Reply
avatar
shpeksyy
AUTHOR
1. travnja 2015. u 13:09 delete

Meni se isto BioBeaute ne svidja, ona zrnca koja ima su mi kao horor, stalno imam osjecaj da sam stavila nesto pokvareno na usne :/
Koja koma od eyelinera Catriceovog.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:52 delete

Ne znam, jednostavno se nisam našla s njim, ne odgovara mi. :( Al zato je bočica odlična pa sam ju iskoristila u druge svrhe.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:55 delete

Uh, dezić uopće nema svrhe.. :(

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:57 delete

Joj, blago tebi.. Miris ko miris je dobar, al dok mi dođe u doticaj s pazusima - bjež'te od mene.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 17:07 delete

Ajde, baš mi je drago.. :) Mi se jednostavno nismo našli, al ok mi je kad ga pomiješam sa nekim drugim puderom kako bih ga posvijetlila.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 17:08 delete

Nelijepo je preblaga riječ! :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 17:10 delete

Sa Essence tuševima nisam imala nikad problema, al Catricevim se više ne vraćam..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 17:11 delete

Hahaha, dobar opis.. :D I meni je žao tih 20 i nešt kuna.. :/

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 17:12 delete

Ma daj! Masno? :O Uglavnom, ne kupujemo ga više.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 17:13 delete

Biobeauteu sam se baš veselila, a kad ono - čorak.. :( Ma držim se ja i dalje Essencea.. :)

Reply
avatar