DM-ova kutija prirodne kozmetike

13:07 13 Comments A+ a-

Prije kojih mjesec dana dobila sam predivan i zbilja ogroman paket od DM-a.
Radi se o paketu prirodne kozmetike i mogu vam samo reći da me DM opskrbio proizvodima za idućih godinu dana. :) Nisam namjeravala pisati ovaj post, no kako mi se proizvodi koje sam do sada isprobala zbilja sviđaju, zašto ne preporučiti vam neki od njih, a osim toga u DM-u ovaj mjesec traje akcija "Mjesec prirodne njege u DM-u" pa za 50 bodova možete isprintati kupon kojim dobivate 30% popusta na sav asortiman prirodne kozmetike i slatku torbu za shopping (koju sam ja zaboravila slikati).

Na sljedećim fotografijama vidjet ćete što se nalazilo u kutiji koju sam dobila, a o proizvodima koje sam isprobala napisat ću vam kratke dojmove. Možda vam se čini kako još ništa nisam isprobala, no ne želim sve proizvode otvoriti i pustiti ih onda da se kvare. Priznajem, teško se suzdržati da ne uronim prste u njih, no želim svaki od njih pošteno i samog za sebe isprobati i vidjeti kako mi odgovara, te vam na temelju toga napisati recenziju.

 Adria spa Antistres ulje za masažu - ja ne volim masaže, ali zato dragi obožava, pa je ovaj proizvod njegov. :) Miris je predivan, opuštajuć.. N. me stalno maltretira da ga masiram. :)

 Biobaza Harmony liniju već sam imala . Sva tri proizvoda su odlična - nježnog su mirisa, a koža je poslije njihova korištenja tako mekana..


 Od Alba Botanica proizvoda za sada sam isprobala šampon i regenerator. Ako me dulje pratite znate da imam problema sa nalaženjem dobrog šampona jer mi je na žalost velika većina njih preagresivna za vlasište i uzrokuje mi svrbež, perutanje i peckanje. Srećom pa s AB toga nema. Regenerator i šampon nježnog su mirisa i moja kosa i vlasište ih jako vole. :)





 E, sa ovim proizvodima trebam pomoć.. :) Zapravo, sa uljem gospine trave.. Kako ga vi koristite? Svi prijedlozi su dobro došli.


 Ovaj Lavare sapunčić od zelene gline počela sam koristiti za lice. Za sada se ok ponaša na licu, vidjet ćemo što će vrijeme pokazati.

Nikel... Ne mogu vam opisati svoju sreću kada sam vidjela koliko se Nikelovih proizvoda nalazi u kutiji. :) Ne koristim ih sve, nema smisla, ne želim da ih malo potrošim pa da se pokvare, tako da za sada koristim ulje divlje ruže i hranjivu kremu s ružom. Mogu samo reći - bila je to ljubav na prvo korištenje.. :)

Neke proizvode sam izdvojila i za vas. :) Možete ih osvojiti u trenutnom darivanju, uz još nekoliko proizvoda.  KLIK na darivanje. :)

Jeste li iskoristili ovu pogodnost? Koje proizvode ste kupili?

13 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
23. studenoga 2014. u 17:02 delete

Ja bi ovooo =(( Predivna kutija, svaka im čast =)

Reply
avatar
23. studenoga 2014. u 17:27 delete

Zavidim ti na Nikel proizvodima!
Uživaj .)

Reply
avatar
23. studenoga 2014. u 19:02 delete

uh, odličan paketić :) ovi hvarski melemi su mi baš zapeli za oko :) a ulje gospine trave.. koristim ga samo navečer jer je fotosenzibilno i ostavlja tragove na koži ukoliko je koža izložena suncu.. nanosim ga na suhe predjele kože.. ja sam prezadovoljna tim uljem :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
23. studenoga 2014. u 20:21 delete

Jao koliko stvari :) Predobro :D

Reply
avatar
Roseybelle
AUTHOR
23. studenoga 2014. u 23:50 delete

Gospina trava je pravi lijek za imati u kuci :) znam kad nam je pas imao teska ostecenja na kozi, nekakav dermatitis, veterinar je rekao da ga ovim mazemo i sve se oporavilo. Inace navodno pomaze i kod oziljaka, strija, ali najbolji je za nekakve opekline ili takva mjesta na kozi koja te peku/suha su/iritirana. Mozes s njim mazati i cireve i bilo sto slicno, a jako je dobar i za zenske upale i za opcenitu njegu i odrzavanje intimnog podrucja jer je antibakterijski/antivirusni. Meni je najvise pomoglo kod upale uha :)

sad sam se raspisala gore malo :D

U svakom slucaju super ste poklone dobile, lijepa gesta od Dm-a. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
24. studenoga 2014. u 07:01 delete

Predivan paket od Dm-a i stvarno tu ima svega. Ja jos nisam iskoristila tu pogodnost ali budem. Isprobala sam dosta Weleda proizvoda i do sada me ni jedan nije razocarao pa se nadam da ce se i tebi svidjeti kad dodu na red za isprobavanje. Bas me zanima kakvi su Ulola proizvodi jer nisam jos nista njihovo isprobala a nekako mi izgledaju primamljivo. I Nikel krema sa cajevcem me bas zanima jer je za masnu kozu. Uglavnom vidim da ce u buducnosti biti puno zanimljivih recenzija :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
2. prosinca 2014. u 21:17 delete

Znaš da možeš nešto od toga osvojiti.. ;) Joj, zbilja su se iskazali.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
2. prosinca 2014. u 21:23 delete

Da, znam da ga je bolje nanositi preko noći, ili uz kremu sa zaštitnim faktorom. :) Hvala na prijedlogu.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
2. prosinca 2014. u 21:24 delete

Daaa... bilo mi žao povaditi ih iz kutije kad su tako lijepo izgledali svi na okupu.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
2. prosinca 2014. u 21:26 delete

Neka si se ti raspisala, puno hvala na prijedlozima.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
2. prosinca 2014. u 21:28 delete

Uh... bit će recenzija.. :) Sad ću sve malo po malo isprobavati, da vidim što mi odgovara, što ne, i onda slijede recenzije.. S obzirom na tempo kojim objavljuem postove u posljednje vrijeme imam materijala za iduću godinu dana.. :D Zapravo, kad razmislim, ovo je žalosno malo.. :( Jedva blagdane i malo više slobodnog vremena..

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
21. prosinca 2014. u 13:09 delete

Mene zanima zbog cega, odnosno kome dm salje ovako pakete? :) Mogli bi i mene obradovati nekada :(

Reply
avatar