Revlon Lip Butter - Red Velvet

20:10 6 Comments A+ a-

Dosta je vremena prošlo od zadnjeg posta. Ali eto, napokon sam malo oslobođena svih obaveza.. :)

Prije mjesec dana postala sam Chic ambasadorica i od Click2Chic Web shopa dobila sam neke proizvode na recenziranje.

Prvi na red dolazi jedan "ruž" za usne. Zašto je ruž u navodnicima? Jer bi ustvari to trebao biti balzam, maslac za usne, ali pošto ostavlja lijepu boju na usnama, ja ću ga zvati ružem. :)

Radi se Revlonovom Lip Butteru, proizvodu kojeg želim isprobati već duže vrijeme, i sad je napokon u mojim rukama. :)




Lip Butter dolazi u jednostavnom, ali elegantnom pakiranju od čvrste plastike. Ovisno o boji ruža, takav će biti i poklopac. Ne morate se bojati da će se proizvod otvarati sam od sebe i uništiti se zbog toga jer prilikom zatvaranja poklopac "klikne" i vaš je Lip Butter siguran.

Ja sam dobila nijansu 040 Red Velvet, predivnu tamno crvenu, baš onakvu kakvu volim, a i sviđa mi se kako mi ta boja stoji.

Slikano u hladu...



Slikano na suncu...




Ruž je voskast i lijepo klizi po usnama prilikom nanošenja. Nisam primijetila neku hidrataciju, ali nije mi ni isušio usne. Odlično je što boju možete nadograđivati, pa tako vašim usnama može dati lijepi sjaj i diskretnu boju (što ćete vidjeti na slikama), a s druge strane možete dobiti intenzivnu, tamno crvenu boju (mogli ste vidjeti na Facebooku kako izgleda intenzivna boja). Iznenadila sam se trajnošću, nakon nekog vremena ruž kao da se malo osuši na usnama, ali i dalje imate blagi sjaj. Meni izdrži nekoliko sati, a preživi i piće. Ruž se ne razlijeva i ne uvlači u borice.

Slikano u hladu..




Slikano na suncu...


Sastojci:
Polybutene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Tridecyl Trimellitate, Octyldodecanol, Petrolatum, Hydrogenated Polydecene, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyethylene, Ozokerite, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Calcium Sodium Borosilicate, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cera Alba ((Beeswax) Cire d abeille), Zinc Ricinoleate, Squalane, Silica, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Palmitoyl Oligopeptide, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Synthetic Wax, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Isodecyl Neopentanoate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Parfum (Fragrance), BHT, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol; May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 7 Lake (CI 15850:1), Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 33 Lake (CI 17200), Carmine (CI 75470), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 6 Lake (CI 15850).


Jako sam zavoljela ovaj ruž, toliko da sam već nabavila još jedan primjerak, ali u drugoj nijansi. :)
Žao mi je jedino što je količina prilično mala, samo 2,55 g, a ako ga nastavim koristiti ovim tempom, mislim da ću ga jako brzo potrošiti, i to mu je ustvari jedini minus.
Revlon Lip Butter možete kupiti preko Web shopa Click2Chic po cijeni od 83 kn, i stići će na Vaša vrata za 2 dana. :) Ako se ne varam, mislim da ih od nedavno možete pronaći i u Mulleru, ali neznam po kojoj cijeni.

Meni je definitivno među favoritima proizvoda za usne i namjeravm ih skupiti što više.. :)

Imate li Vi koji Lip Butter? Kako Vam se sviđaju?


*PR proizvod



6 komentari

Write komentari
Marisha
AUTHOR
21. prosinca 2013. u 16:23 delete

Oduvijek su me privlačili ovi revlon ruževi jer volim one koji imaju taj tzv "maslac" :D
moram li pričati koliko volim labello-butter macadamia i vanilija? :P
ovaj krasno ti stoji na suncu, zbilja lijepo! :) :*

Reply
avatar
Mikka MB
AUTHOR
22. prosinca 2013. u 17:42 delete

Ova nijansa mi jako lijpo izgleda na usnama...i moram priznat da preferiram ovakve prozirnjikave i hidratantne ruževe :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
22. prosinca 2013. u 22:16 delete

I ja obožavam Labello lip buttere! :) Otkako sam njih probala, još ih nije ništa uspjelo nadmašiti.. :)

Hvala ti puno.. :*

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
22. prosinca 2013. u 22:18 delete

Onda će ti se ovi definitivno svidjeti.. :) Super su i za dnevne i za večernje varijante..

Reply
avatar