Avon Supershock kohl eye liner & Ultra Glazewear sjajilo za usne

08:40 8 Comments A+ a-

Nakon recenzije Avonovog Ultra Colour ruža, donosim vam recenzije još dva Avonova proizvoda. Kako sam zadovoljna njima, pročitajte u nastavku teksta.

Supershock kohl eye liner
Supershock kohl eye liner dolazi u 4 nijanse, ja sam dobila crnu. Radi se dakle o olovci za oči sa razmazivačem. Jako se lako nanosi, nije ni pretvrda ni premeka. Dovoljno je proći jednom olovkom po kapku da vam ostavi crnu boju. Jako se lako blenda, pa često za dnevni make up nanesem samo nju i malo ju izblendam, i eto odličnog make up-a s kojim ste gotovi za doslovno manje od minute. Razmazivač sam isprobala jednom, ali naviknuta sam na kistiće, pa ne mogu baš reći da li je koristan ili ne. Nisam mjerodavan primjer za trajnost na waterlineu, jer nikad ne nosim olovku na taj način, ali mogu reći da mi je na način na koji je ja nosim izdržala cijeli dan na faksu, nije se ni razmazala, ni izblijedila..  S druge strane, lako se skida.. :)
Što se tiče cijene, u trenutnom katalogu je nema u samostalnoj ponudi, ali za 60 kn možete u paketu dobiti ovu olovku i maskaru iz Supershock linije. Mislim da se isplati pogledati.. :)




Ultra Glazewear sjajilo za usne
Ovo sjajilo dolazi u 12 nijansi, moja je Strawberry shine, lijepa crvenkasta sa sitnim shimmerom.Ima klasičan spužvasti aplikator koji omogućava lagano i precizno nanošenje. Nisam primijetila da mi se razlijeva sa usana, a što se tiče trajnosti, meni je izdržalo oko 2,3 sata uz piće, što je po meni sasvim ok, ipak se radi o sjajilu. Nije mi isušilo usne, jedino što me malo smeta je taj sitni shimmer koji se osjeti na usnama.
Dolazi u količini od 6 ml, a za njega ćete morati izdvojiti 55 kn, međutim, u ovoj kampanji, sniženo je na 29 kn. :)




Zadovoljna sam ovim proizvodima, pa ako imate mogućnosti, svakako bacite oko na katalog. :)
Ocjena koju dajem ovim proizvodima je 4,5/5, nije čista 5 samo zbog shimmera u sjajilu koji se malo osjeti.

Red na recenziju čeka još paletica, ali, znate kako se kaže, šećer dolazi na kraju.. :)

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Želite li vidjeti look-ove sa ovim proizvodima?


8 komentari

Write komentari
ZipaThis
AUTHOR
28. studenoga 2013. u 13:23 delete

Mrzim shimer, ali ono baš i ima ga i gdje treba i ne treba :) Lijepu boju daje usnama ali ja baš i nisam ljubitelj sjajila.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
28. studenoga 2013. u 15:35 delete

Imam njihovu onu Supershock crnu gel olovku za oči, kupila sam je nakon što su je pixiwoo nahvalile na Youtubeu kao najpostojaniju na waterlineu, ali nažalost mi se muljaju leće od nje :/ nisam probala njihove kohl olovke...i znaš da sam ja uvijek za lookove :)

Reply
avatar
shpeksyy
AUTHOR
29. studenoga 2013. u 23:11 delete

Meni je u sjecanju ostalo jedno jedino sjajilo koje sam probala, bilo je iz avona, imalo shimmer koji je grebao i bilo je ljepljivo. To je bilo prije vise od 10 godina i nikada vise nisam stavila sjajilo na usne :D ali mi je super kako uvijek imaju fini miris i mekani aplikator

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2013. u 21:16 delete

Nisam ni ja baš ljubitelj shimmera, ali ajde, ovdje ga čak ni nema baš jako puno..no, opet, svejedno ga ponekad osjetim.. :(

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2013. u 21:17 delete

A meni se sve olovke razmažu na waterline-u, pa mi ni nema smisla isprobavati.. Sigurno je sigurno.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2013. u 21:20 delete

:D Znači, imaš traumatično iskustvo.. :D Da, miris je uvijek super, još da je im i je i trajnost takva.. Ja bi da naprave sjajila koje jednom nanseš i ne mrdaju s usana tako dugo dok ih same ne odlučimo maknuti.. :)

Reply
avatar
Ivana Split
AUTHOR
7. prosinca 2013. u 20:47 delete

nisam probala ove proizvode, ali općenito avonova sjalila su mi se dobro pokazala.

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. prosinca 2013. u 21:20 delete

Ruževi i sjenila su im odlični..

Reply
avatar