OOTD: Suede n' flounce

19:40 4 Comments A+ a-

Prvo da razjasnim jednu stvar - ovo je trebao biti skroz proljetni outfit sa cvjetnom suknjom, Startasicama i fotkan u šumi. No, stiglo je proljeće, a kad živite na selu, uz to dolaze i traktori, radovi na polju i u šumama, pa eto, susjedi nekad pokvare planove. :D I ako se pitate zašto se na svakoj slici mrštim ili gledam u stranu - sunčeko me totalno zaslijepilo... :)

Uglavnom, danas vam tipkam o jednoj zbilja kvalitetnoj jakni od "brušene kože" i efektnom, crnom bodiju. O njihovoj kvaliteti možete pročitati u nastavku...

Već par mjeseci imam u planu naručiti ovu jaknu, no bila je kasna jesen, pa je došla zima i nikako da dođe na red. Ali, s obzirom da napokon možemo iz ormara izvaditi proljetne jakne naručila sam ju i ostala oduševljena. :)
Moram priznati da me bilo jako strah kako će mi ova jakna stajati jer imam jače noge i često ovakvi modeli jako čudno izgledaju na meni, odnosno ja u njima. :) Mislim da mi ova jakna pristaje jer je nešto kraća, pa mi ne završava točno iznad mojih bokova i ne naglašava ih dodatno.
Kvaliteta je zbilja odlična, mekana je, dosta debela, podstavljena, a mjere su onakve kakve su i na stranici. :) Ovdje ju nosim na uski body i traperice, no odlično izgleda i sa košuljicama i suknjama.
Jakna je sa Zafula i ima moje najtoplije preporuke. Možete ju naručiti OVDJE. :)

Kako me već par mjeseci drži faza suknji, konkretno mislim na plisirane i A-kroja, naručila sam body kako bih ga nosila sa suknjama. Odlučila sam se za ovaj jednostavan, no opet malo drukčiji zbog volana i otvorenog ramena, kako bih ga mogla kombinirati na različite boje i uzorke i mislim da uopće nisam pogriješila.
U globalu sam zadovoljna bodijem jer je zbilja efektan i lijepo ide na suknje i hlače, no ipak imam nekoliko zamjerki. Srećom, nemam problema sa znojenjem, no osobama koje muku muče ga ne bih preporučila jer je od poliestera, pa samim time ne dozvoljava baš koži da slobodno diše.
Druga stvar je što nema gumbiće, drukere ni bilo kakve druge zakačke između nogu, pa ćete morati kontaktirati svoju krojačicu. :) Ako ste od osoba koje vrlo često moraju na WC, živcirat će vas što će svlačenje malo duže potrajati. :D Sreća u nesreći je što se zbog šireg gornjeg dijela zbilja jako brzo skine. :D
Ukoliko se odlučite za ovaj body prilikom mjerenja prvo u obzir uzmite dužinu. Ja sam recimo uzela XL, iako mi i S odgovara. I dobro da jesam jer mislim da bi mi broj manji bio prekratak.
Body je sa Rosegala, a možete ga naručiti OVDJE.

Sviđaju li vam se jakna i bodi? Biste li nosile nešto ovakvo? 

4 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
21. ožujka 2017. u 22:12 delete

Body je sladak ali steta zbog poliestera (stvarno ne volim te "plasticne" materijale). Ali zato mi se jakna bas jako svida, volim takve jaknice.

Reply
avatar
Zuba
AUTHOR
22. ožujka 2017. u 11:23 delete

Na stranu body, njih ne volim a poliester ne volim još više, sve drugo je super, Ti si komad od žene i jakna i hlače ti divno stoje a frizura je krasna :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:12 delete

Biti će ok za nekih 15 stupnjeva, no sve iznad... :) Jaknicom sam stvarno jako zadovoljna, meni je prva ovakva, nekako sam ih izbjegavala jer su mi znale dodatno naglasiti bokove, ali kao što sam napisala, bile su i nešto duže od ove pa valjda zato. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:14 delete

Aaaa, pa hvala ti lijepa.. ^_^ A frizurica je najobičnija pundžica, samo sam malo šiškice pustila sa strane.. :)

Reply
avatar