OOTD: Romantic vibes

22:49 4 Comments A+ a-

Stigao mi je paketić sa Dresslily stranice, pa bih vam pokazala što se to našlo u njemu. :)
Mislim da imam problem sa košuljicama na plave prugice, pa sam tako ovaj put naručila čak dva modela. :) Iako se u ormaru čini da imam nekoliko istih košulja, vjerujte, skroz su različite... :)

Prva je košuljica vrlo romantična i više nego odlična kopija Zarine košulje. :) Ima prugice i volančiće pa me je upravo zato osvojila na prvu.  Materijal je nešto deblji, puniji, pa je košulja savršena za ovo čudljivo vrijeme kada nije ni toplo ni hladno.
Vrlo je kvalitetno izrađena, nije bilo končića koji nepotrebno vise, a sigurna sam da će vam se svidjeti i činjenica da se lako pegla. :)
Link za naručiti je OVDJE. Na žalost, mislim curama sa većim grudima neće odgovarati jer veličine idu samo do obujma od 92 cm, svakako prilikom naručivanja pogledajte točne mjere.

Druga me košuljica osvojila svojim ovratnikom i gumbićima duž cijele stražnje strane. Moram priznati da se u njoj osjećam poput štreberice, ali ne u lošem smislu. Baš je proljetna i romantična, jedva čekam da malo zatopli i da ju mogu više nositi.
   Materijal je vrlo kvalitetan, prozračan i lagan. Mislim da će koža u ovoj košulji i ljeti moći normalno "disati" te da će baš zato biti vrlo ugodna za nošenje i ljeti.
Link košuljice je OVDJE. Stigla mi je baš onakva kakva je i na slici. Prije naručivanje provjerite mjere i sigurno nećete pogriješiti broj jer mjere odgovaraju opisu.

 Sviđaju li vam se košuljice? Volite li i vi prugice? :)
*PR proizvod - bez obzira na podrijetlo proizvoda, zadržavam pravo na svoje osobno i iskreno mišljenje.


4 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
16. ožujka 2017. u 13:56 delete

košulje mnogo ljepše izgledaju na tebi tj kada ih se obuče.
na prvu me nisu oduševile i onda ih ugledam na tebi.
nisu loše ;)

Reply
avatar
16. ožujka 2017. u 21:13 delete

Predivne košuljuce i odlično ti stoje...izgledaš kao djevojčica!
I mene je uhvatila manija košulja na prugice, pa sam kupila u Zari košulju na crno bijele pruge sa isto ovakvim cvjetnim aplikacijama

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:16 delete

Mene su odmah prugice osvojile.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:17 delete

Hvala ti na lijepim riječima, draga! ^_^ Cvjetne aplikacije su baš moderne posljednjih par mjeseci, no ja inače obožavam prugice i cvjetni uzorak pa mi je ovo "win-win" kombinacija.. :)

Reply
avatar