BLOGMAS 2016: #7 - TOP 5 zimskih lakova za nokte

17:01 6 Comments A+ a-

Iako nam zima kalendarski još nije stigla, čim prođe 1.12. meni počinje zima. Da li je i kod vas tako? :) Danas vam tipkam o TOP 5 zimskih lakova za nokte, naravno svake godine nijanse se malo razlikuju, ali recimo da uvijek vrtim jednu crvenu, tamnu, nude, pod obavezno ide nešto sa šljokicama, a jedna je u skladu sa godišnjim dobom... :D
 
Ove zime najviše ću rotirati sljedeće lakove:
Yes Love prozirni lak sa zlatnim šljokicama - iskreno, nemam pojma otkuda je ovaj lak jer sam ga dobila na poklon. No, na noktima izgleda predivno, posebno kada je baza neki tamniji lak. Ima hrpu sitnih šljokica i produlji trajnost baznog laka. :) Ako ga negdje nađete, obavezno ga kupite! :) Šljokasti lakovi su obavezni za vrijeme blagdana, a najrađe ih nosim na jednom noktu ili kao gradijent.. 
Essie Mademoiselle - ni sama ne znam koliko sam vam puta pisala o ovom laku. Jako ga volim i kada ne znam koju boju odabrati ili kada želim da mi nokti izgledaju pristojno i elegantno uvijek biram ovaj lak.
Max factor Glossfinitiy Burgundy crush - cveni lak također je obavezan zimi, posebno za vrijeme blagdana. Burgundy crush dugo nisam koristila, pa sam mu ove zime odlučila posvetiti malo više pažnje. 
Avon Speed dry Twilight blue - dolaskom hladnijih dana nekako rađe posežem za tamnijim nijansama, kako na usnama, tako i na noktima. O ovom laku sam vam također već pisala, ali sam ga isto tako i malo zapostavila. Radi se o divnoj tamno plavoj nijansi i već vidim da ću ju često kombinirati sa zlatnim šljokicama. :)
Max factor mini Graffiti - šećer na kraju je zeleni lakić sa puno shimmera. Podsjeća me na jelku i božićne kuglice, pa sam ga jednosatvno morala uvrstiti u ovo malo društvance. :)

 
Veselim se korištenju ovih lakova, a moram vam priznati da sam se i zaželjela lakiranja. Iza mene je period kada jednostavno nisam mogla lakirati nokte, a iskreno nisam ih ni imala previše volje lakirati pa zato nije bilo ni noktopostova. Nadam se da će se to promijeniti. :)
Kako vam se sviđa odabir nijansi za ovu zimu? Koje ćete vi boje najviše voljeti? :)

6 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
7. prosinca 2016. u 22:51 delete

Svida mi se tvoj odabir lakova za zimu a posebno bih izdvojila ovaj Avon, Essie i sljokicasti lak. I ja po zimi vise volim tamnije i nude nijanse i obavezno sljokicaste, zlatne i srebrne a izbjegavam neke prejake, kricave boje. One su mi nekako bas ljetne.

Reply
avatar
Roseybelle
AUTHOR
9. prosinca 2016. u 11:05 delete

Imam ovaj Burgundy crush od Max Factora, super je :) baš zimski

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
10. prosinca 2016. u 22:35 delete

Ne dijelim lakove prema zimskim dobima.
Npr. Zelim neon rozu- imam je.
Al ja imam gelirane nokte većinom, tako da..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:15 delete

Tako je i kod mene. A ljeti recimo ne mogu zamisliti tamne boje na noktima.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:16 delete

Da, boja baš ide uz zimski ugođaj.. ^_^

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:17 delete

Joj, ja jednostavno ne mogu neke lakove nositi u zimi ili ljeti.. :)

Reply
avatar