BLOGMAS 2016: #6 - I heart MAKEUP - Chocolate Vice

18:40 10 Comments A+ a-

Kao mnoge od vas, ni ja nisam mogla odoljeti I<3MAKEUP čokoladnim paletama. Meni osobno nekako se najviše svidjela Vice paleta, pa sam ju odlučila uvrstiti u svoju make up kolekciju. :) 
 
Dolazi u kartonskoj kutijici koja s prednje strane ima prozirnu foliju, a na stražnjoj nijanse koje se nalaze u paleti.
 
16 nijansi sjenila nalazi se u paleti od sjajne, crne plastike. Čini mi se vrlo kvalitetna i čvrsta te nakon otprilike 2,3 mjeseca korištenja nema još nikakvih oštećenja iako je doživjela nekoliko nezgoda. Mana ovakve vrste pakiranja je što se lako packa, pa su na njoj stalno vidljivi otisci prstiju, no s druge strane, vrlo lako se obrišu.

 
S unutarnje strane nalazi se ogledalo, pa je paleta praktična kada idete na putovanja jer osim odličnog izbora nijansi imate i ogledalo.
 
Sjenila su raspoređena u tri reda po 5, odnosno 6 sjenila. U paletici se nalazi i folija sa nazivima nijansi te dvostranim aplikatorom.

 
Paleta ima odličan izbor nijansi - od svijetlijih do tamnijih, nude, smeđih i crvenkastih. Posebno su mi zanimljive nijanse u drugom redu - Habit i Persuade su bolesno pigmentirane, kremaste i tako sjajne, a Crave i Lust su zapravo duochrome nijanse - Crave se presijava sa smeđe u ljubičastu, a Lust izgleda kao crna shimmerasta, no na suncu se može vidjeti da ima hrpu plavog shimmera u sebi.

Paleta ima možda 2,3 nešto slabije pigmentirane nijanse, no ostale imaju jako dobru pigmentaciju, naročito shimmeraste nijanse. Iznenadio me miris palete - ne biste vjerovali, ima neki slatkasti miris. :)
 
Krenimo sada redom na sjenila... Mala napomena prije toga - svi swatchevi rađeni su bez baze, uz jedan potez prstom! Za veći prikaz kliknite na fotogrtafiju.
U prvom redu nešto slabiju pigmentaciju ima druga po redu nijansa, no nju najčešće koristim za setiranje baze pa i nije toliko bitno. Prva nijansa je odličan highlight, a posljednja u redu odlična je za pregib kapka. Općenito prvi red volim koristiti na nekoj dnevnoj bazi. Sjenila 2 i 5 su mat, ostala su shimmerasta.
 
Pigmentacija sjenila u drugom redu je na zavidnoj razini i slobodno mogu reći da neka puno skuplja sjenila nemaju ovakvu pigmentaciju. Nešto slabije pigmentacije je četvrto po redu sjenilo koje je također odlično za pregib kapka. Ostala su sjenila predivne pigmentacije te se s lakoćom nanose na kapak. Sjenila 1 i 4 su mat, ostala sadrže shimmer.
U posljednjem redu prevladavaju crvenkaste nijanse. Prva po redu nijansa je shimmerasta, ostale su mat. Nekako ove nijanse više volim nositi u pregibu kapka, no i na samom kapku izgledaju jako lijepo. Posljednja nijansa se slabo vidi na swatchu, no uzmite u obzir da sam ja vrlo svijetloputa pa je normalno da se svijetle nijanse kod swatchanja stope sa bojom moje kože. :)

Sjenila se zbilja minimalno truse, a kombinacija boja je, kao što sam već napisala, odlično pogođena pa ju možete koristiti za dnevne i večernje lookove. Paleta ima 22 g sjenila, a cijena joj je 84 kn što je zbilja malo za kvalitetu koju dobijete.
Nije mi se desilo da se sjenila nakupljaju u pregibu (moram napomenuti da inače nemam problema sa nakupljanjem sjenila u pregibu) i pigmentacija ne blijedi sve dok ih ne odlučim skinuti.
Ne moram vam govoriti koliko volim ovu paletu i koliko mi je drago što sam ju uvrstila u svoju kolekciju... :)

Jeste li isprobali ovu paletu? Kako vam se sviđa?

10 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:18 delete

Jako mi se svida ambalaza svih tih cokoladnih paleta ali ovo iznutra mi se jos vise svida. Ova paleta izgleda savrseno, nijanse su mi ama bas sve predivne, obozavam takve nijanse sjenila. Pigmentacija je takoder odlicna...mogu si samo misliti kakva je tek sa bazom ispod iako im i nije potrebna. Pa draga moja sad mi i ta paleta treba...u zadnje vrijeme sam opsjednuta sa paletama sjenila i stalno si trazim neke :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. prosinca 2016. u 11:47 delete

Bas lepo izgleda :) Nazalost ne posedujem nijednu od ovih cokoladnih :( Nadam se da cu to uskoro promeniti :) Samo, ne znam dal je do mene, ali jel se tebi cini da su one u principu sve slicne? U Crnoj Gori nema testera pa zato pitam...

Reply
avatar
Amina
AUTHOR
8. prosinca 2016. u 13:07 delete

Predivna ! Meni se od svih cokolada najvise svidja bijela , ima prelijepe nijanse a mirise fantasticno.

Charming Coco

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
10. prosinca 2016. u 22:34 delete

Jooj, divna je..
Uskoro ce mi rođendan pa gledam da se počastim narudžbom sa Pink Pande 😊
Cokoladne palete su mi naj 💜

Reply
avatar
Katarina
AUTHOR
18. prosinca 2016. u 12:35 delete

Prelepa je paleta. Jako mi je žao što nama u Srbiji nisu dostupne, a nekako uvek imam nešto preče da naručim pa nikada ne dođu na red... :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:05 delete

Ja malo stajem na loptu sa paletama.. :D Al' teško im je odoljeti, toliko se divnih paleta pojavilo u posljednje vrijeme,a k tome su još i cjenovno pristupačne.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:06 delete

Pa sličnost im je u tome što imaju toplije nijanse, ali svaka od paleta ima 2,3 nijanse koje baš odskaću u odnosu na ostale palete. :) Meni se ova nekako najviše svidjela i baš mi je drago što ju imam u kolekciji.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:07 delete

I bijela je lijepa, ima ju prijateljica.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:09 delete

Još ako bude free shipping ili na pola cijene... ;)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 22:10 delete

A baš sa njihove stranice da probaš? Nama cjenovno isto ispadne, pa onda uvijek odaberem Pink pandu jer ima i drugih brendova.. :)

Reply
avatar