BLOGMAS 2016: #5 - Essence Rock 'n' doll maskara

18:44 12 Comments A+ a-

Kako bi mi se neka maskara svidjela mora zadovoljiti nekoliko osnovnih uvjeta: mora obojati trepavice u crno u nekoliko poteza, dati im lagani volumen, malo ih produljiti i nikako se ne smije trusiti! Da vidimo u koju kategoriju spada navedena Essence maskara.
 
Maskara ima malo plosnatiju četkicu sa sintetičkim vlaknima različite duljine i nepravilnog rasporeda. Mislim da osobe sa manjim očima i kraćim trepavicama ne bi trebale imati problema sa nanošenjem maskare jer četkica baš lijepo obuhvati trepavice bez da se preslika na gornji i donji dio kapka.
Moje trepavice su dosta svijetle (što je za očekivati s obzirom na moju boju kose i svijetlu put) te su neke prosječne duljine i gustoće.
Maskara je na samom početku dosta mokra, a idelana za korištenje postaje nakon neka dva tjedna. Na donjoj fotografiji možete vidjeti da maskara ne daje neki ludi volumen, no jako lijepo razdvoji trepavice i produlji ih. Također, ne morate se mučiti sa nanošenjem maskare kako bi vam obojila trepavice.
Nosila sam maskaru od jutra do večeri (nekih 10 sati) i nije se ni malo trusila ili se preslikala na kapak.
 
Za nekih 25 kn dobit ćete zbilja odličnu maskaru. Sigurna sam da vas neće razočarati, ja sam jedan primjerak kupila i mami koja ima jako kratke i dosta rijetke trepavice te je također vrlo zadovoljna njome. :)

Jeste li isprobali ovu maskaru? Koju vi maskaru najviše volite?

*PR proizvod - iako je proizvod ustupljen na recenziju zadržavam pravo na iskreno mišljenje te je recenzija napisana isključivo na temelju osobnog iskustva sa proizvodom

12 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
5. prosinca 2016. u 19:03 delete

Ovu maskaru nisam probala. Koristim Avon maskaru- Supershock i Essence onu novu s narančastim uzorkom(ne rozim).
Meni su dobre!

Reply
avatar
Beauty&Travel
AUTHOR
5. prosinca 2016. u 19:05 delete

Čim sam vidjela četkicu, pomislila sam da će lijepiti trepavice, no daje odličan rezultat. Svakako ide na listu. :)

Reply
avatar
ZMaja114
AUTHOR
5. prosinca 2016. u 23:39 delete

Super mi je crvena Essence-ova i Lidlova volume crna ambalaza. Iiii zuta Maybelline koju sam osvojila neki dan kod tebe :D Ne znam imena maskarama nikad haha

Reply
avatar
Makeup Victim
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 12:34 delete

jako dobro djeluje, definitivno ću isprobati. ionak uvijek biram duljinu naspram volumena :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 17:59 delete

Nisam isprobala ovu maskaru ali na tvojim trepavicama izgleda bas lijepo. Ima Essence dobrih maskara za stvarno smijesnu, nisku cijenu.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 18:58 delete

Ja rotiram ili L'oreal False lash superstar ili Maybelline Lash sensational... A sada kada sam ovu isprobala svakako ju i dalje namjeravam kupovati jer je puno jeftinija od navedenih, jako lijepo izgleda na trepavicama.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:00 delete

Uopće ih ne lijepi... :) S tim da je ovo fotografija odmah par dana kako sam ju počela koristiti. Sada i ljepše izgleda jer nije više toliko mokra. Ima moje tople preporuke!

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:03 delete

Mislim da znam na koju crvenu Essence misliš, ako mislimo na istu, jako sam bila zadovoljna. :) Meni su još jako dobre L'oreal False lash superstar i Maybelline lash sensational. Baš mi odgovaraju i četkice i formule.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:04 delete

Odlična je! :) Ako ju voli moja mama s mikromini trepaviciama sigurna sam da će se i tebi svidheti. :)Meni je također duljina mrvicu ispred duljine.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:07 delete

Slažem se! Ovo mi je ako se ne varam treća Essence maskara koju koristim i do sada sam uvijek bila zadovoljna, ni jedna od njih nije se trusila ni preslikavala, a i efekt je bio skzoz dobar. :)

Reply
avatar
6. prosinca 2016. u 20:17 delete

Ovu nisam isprobala, ali volim njihove maskare :) Dobre su i povoljne <3

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. prosinca 2016. u 21:57 delete

Ja ih nisam puno isprobala, ali sam bila zadovoljna njima. :)A ova mi je definitivno najbolja od isprobanih..

Reply
avatar