BLOGMAS 2016: #3 - Pretty cool life

14:04 2 Comments A+ a-

Nakon zbilja dugo vremena odlučila sam vam natipkati jedan noktopost. :) Isprobala sam Essence lak za nokte u nijansi 83 - Pretty cool life te All in one complete care lak koji ima ulogu bazbog laka i nadlaka.

Pretty cool life opisala bih kao prljavo zelenu, mint boju. Jedan sloj dovoljan je potpuno prekrivanje, no ja nekako iz navike stavim dva sloja.
 Na noktima mi potraje otprilike 3 dana, a nakon toga počne se ljuštiti na krajevima.
All in one complete care ima ulogu baznog laka i nadlaka. Ne mogu reći da produlji trajnost laka, ali čuva nokat od tamnijih lakova, što znači da se ne morate bojati da će vam npr. nakon crvenog laka nokti ostati crvenkasti. Daje lijepi sjaj laku koji ste nanijeli. Neće produljiti vrijeme sušenja laka.
 
Često sam imala ovu boju na noktima, sada kada je stigla zima prebacila sam se na tamnije nijanse, no na proljeće ga opet vraćam u postavu. :) 

Jeste li isprobali koji od ova dva laka za nokte? Kakve vi nijanse lakova volite nositi u zimsko vrijeme?

2 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
3. prosinca 2016. u 18:54 delete

Bas dugo nije bilo noktoposta :) Svida mi se ova nijansa ali i meni je nekako vise proljetna. Po zimi takoder vise volim tamnije nijanse na noktima.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:31 delete

Planiram im se opet polako vratiti.. :) Bio je period kada jednostavno nisam imala volje za lakiranjem, a ne želim raditi nešto reda radi.. :( Nisam imala vremena uopće lakirati nokte ili su bili u katastrofalnom stanju i nekako sam zapustila tu temu.. :(
Uskoro tipkam post sa lakovima koje volim zimi.. :) A možda i neka moja varijanta blagdanske manikure... :)

Reply
avatar