Najdraži proljetni ruževi

15:39 8 Comments A+ a-


Neznam kako vi, no ja ruževe često dijelim na proljetne/ljetne i jesenske/zimske. U prvoj skupini prevladavaju živahne boje jer nemam previše volje šminkati oči, pa želim da naglasak bude na usnama, dok je zimi obrnuta situacija pa onda posežem za nekim nježnim, neutralnim bojama. Moram napomenuti da se bez obzira na moju podjelu crveni ruž nalazi u obje kategorije. :)


Koji su to ruževi koje ovog proljeća volim nositi na usnama?
O Avon mat ruževima pisala sam vam OVDJE. Trenutno najviše posežem za nijansama Splendidly fuchsia i Vibrant melon koje su apsolutno predivne i u sekundi osvježe vaše lice. Dugotrajni su i kremasti i ako ih još niste isprobali svakako isprobajte barem jednu nijansu.

Revlon Lip butter u nijansi Juicy papaya kupila sam po drugi put, pa mislim da vam to dovoljno govori koliko ga volim. :) Nježne je narančasto - koraljne boje, lako se nanosi i klizi po usnama. Trajnost mu je tipična za kremaste ruževe - izdržat će na vašim usnama do prvog obroka, no meni to ne smeta jer je nježne boje i nije ga problem popravljati tokom dana, čak i ako nemate ogledalo.

Rimmel se vratio na police drogerija pa možete isprobati Apocalips liniju tekućih ruževa. Izrazito je pigmentiran, nije mat, lako se nanosi, no moram priznati da malo isušuje usne pa svakako stavite balzam za usne prije. Moj je u nijansi Aurora.

Essence tekući ruž (kako su ga deklarirali u Essence-u) nije tekući ruž nego je više poput nešto pigmentiranijeg sjajila. Ne isušuje usne, lako se nanosi, a i trajnost mu je ipak nešto dulja od običnih sjajila za usne.

Posljednji je ruž koji ima sentimentalnu vrijednost i o kojem ću vam još posebno pisati, a radi se o Bourjois Velvet tekućem ružu u nijansi Hot pepper. Rekla sam vam da se barem jedan crveni ruž mora nalaziti u ovoj kategoriji. :) Predivna, žarka, crvena nijansa, ja ju zovem Božićno crvena. Jako dugotrajan i imam zbilja samo riječi hvale za ovaj ruž.


Nijanse redom: Avon Splendidly fuchsia, Avon Vibrant melon, Revlon Juicy papaya, Essence (neznam nijansu), Rimmel Apocalips Aurora, Bourjois Hot pepper.

Lijevo: Avon Vibrant melon, desno: Avon Splendidly fuchsia

S lijeva na desno: Revlon Juicy papaya, Essence, Rimmel Apocalips Aurora, Bourjois Hot pepper

Koje vi trenutno ruževe volite? Imamo li koji zajednički favorit?

8 komentari

Write komentari
Toocurls
AUTHOR
7. svibnja 2016. u 12:14 delete

Divna je ova Rimmelova nijansa :)

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
8. svibnja 2016. u 07:30 delete

Meni se najviše sviđaju ova dva Avonova ruža :) Takve nijanse najčešće i nosim.
Super ti svi stoje :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
9. svibnja 2016. u 11:28 delete

Ja ne mogu vjerovati kako tebi sve nijanse ruzeva lijepo stoje. Od ovih mi se najvise svidaju Revlon Juicy papaya i Avon Splendidly fuchsia koji mi je pre predivan.

Reply
avatar
9. svibnja 2016. u 12:42 delete

lijep izbor :D
meni su sve lijepe, ali ti posebno lijepo stoje ova nepoznata od Essencea :D i Aurora od Rimmela :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
16. srpnja 2016. u 19:24 delete

Je, a zadovoljna sam i kvalitetom ruževa, pa ću sigurno još koju nijansu nabaviti.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
16. srpnja 2016. u 21:29 delete

A hvala ti.. ^_^ Možda je i do toga što ste svi navikli viđati po fotkama razne boje na mojim usnama.. :)

Reply
avatar