Vichy Neovadiol nadomjesni kompleks

15:55 2 Comments A+ a-

Početkom 10. mjeseca prošle godine Vichy je predstavio novitete iz Neovadiol linije. Pošto je Neovadiol linija namijenjena zrelijoj koži kremu sam proslijedila svojoj mami. Sa svojih 49 godina ima zahvalan ten, bez nepravilnosti, sa nekoliko borica oko očiju i usana, te proširenim porama na obrazima, što zapravo i nije neki estetski problem jer se vidi samo iz neposredne blizine. Koža joj je normalna, nije dehidrirana, što pripisujem  tome što pije zbilja mnogo vode tokom dana. Do sada nije koristila nikakve posebne kreme za njegu lica, ponekad je posegnula za nekom univerzalnom kremicom. Njen problem je što joj ten izgleda nekako sivo i umorno, što se najviše primijeti kada stavi malo korektora ili pudera upravo kako bi malo osviježila lice.

Mama kremu koristi od početka desetog mjeseca. Jesu li vidljive kakve promjene? Nastavite čitati...


Što Vichy kaže?
Nadahnuti povoljnim učinkom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da djeluje na markere mladolikosti pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu. Zahvaljujući dosad neviđenom Nadomjesnom kompleksu* koži je vraćena gustoća, osjećaj ugode, svježina, ten je zdravijeg sjaja i ujednačenij, a konture lica preoblikovane.     
Kreator tkiva: Pro-Xylane
Doziranje ove patentirane biomimetičke molekule povećano je na 3% što je 10 puta više no u prethodnim formulama. Njena snaga? Djeluje na sva 3 parametra mladolikosti kože: kolagene I i III kao izvor čvrstoće i gustoće; sintezu glikozaminoglikana (GAG); smanjenje mrlja putem djelovanja na fibroblaste.  Koža je gušća na svim razinama, vraćaju joj se čvrstoća i punoća, bore su popunjene, a ten blistaviji i ujednačeniji.
Sastojak koji preoblikuje površinu kože : Hepes
Poznat je zbog svojeg učinka pilinga i djeluje na proteaze, enzime aktivne u procesu prirodnog ljuštenja kože.
Normalizira eksfolijaciju i potiče staničnu obnovu  te  preoblikuje površinu kože (učinkovito se boreći protiv hrapavosti i naboranosti). 
Sastojak za punoću kože: glicerin
Glicerin ima sposobnost zadržavanja vode u rožnatom sloju i tako jamči hidrataciju površinskih slojeva kože.


Kremica dolazi u već prepoznatljivom Vichy pakiranju, lijepe pastelne boje, u teglici od 50 ml. Miris kreme je vrlo ugodan i nježan. Moram napomenuti da mama ima jako osjetljiv nos i loše podnosi teške ili slatkaste mirise, ali ovaj joj odgovara.


Krema je pomalo gelasta i potrebna je mala količina za cijelo lice. Lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja mastan osjećaj.


Da li je krema imala kakav utjecaj na ten?
*sva mišljenja napisana su na temelju maminih dojmova

Kao što sam već napisala, mama nije imala problema sa suhoćom kože i dehidriranošću, ali je redovitim korištenjem ove kreme primijetila da joj je osjećaj nakon umivanja i nanošenja ove kreme ugodniji. Osim toga, koža je postala mekša na dodir. Vidljivost borica se naravno nije smanjila, ali su se zato pore smanjile.
Ono što nas je najviše iznenadilo je da je koža izgubila sivi ton. Jednostavno izgleda zdravije i svježije. I sama to primijetim na njoj jer sam ja zadužena za njeno uređivanje obrva i povremeno šminkanje. :)

Za kraj ću samo reći da mama zbilja jako voli ovu kremu, rekla je nek ju preporučim svim gospođama sa zrelijom kožom. :) Cijena kreme je oko 250-260 kn. Ako uzmete u obzir da je za više od 4 mjeseca svakodnevnog korištenja potrošila oko 1/3 kreme mislim da je ovo sasvim u redu cijena za ovakav proizvod. Rok trajanja je 12 mjeseci nakon otvaranja.
U ponudi se nedavno pojavila i Neovadiol noćna krema za koju se moja mama itekako zainteresirala. :)

Koji biste vi Vichy proizvod preporučili?

2 komentari

Write komentari
2. ožujka 2016. u 16:25 delete

Ovu divotu i savršenstvo ne samo da je koristila moja mama nego je i tatina znatiželja odradila svoje pa su se zajedno mazuckali...rezultat: dvoje pedesetogodišnjaka sa kožom četrdesetogodišnjaka...ljubav❤

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
4. ožujka 2016. u 18:59 delete

Bas lijepo da si i mamu ukljucila u svoj blog. Stvarno ne volim vidjeti kada netko recenzira neku kremu koja uopce nije za njegov tip koze ili godine jer naravno da joj onda to i ne moze odgovarati. Ti si se bas dobro snasla uz pomoc mame cijoj dobnoj skupini i je namjenjena ova kremica ;)

Reply
avatar