Trenutni non beauty favoriti

14:47 3 Comments A+ a-

Danas jedna laganija tema - moji ne kozmetički favoriti... Neću vam tipkati nikakav uvod, krenimo odmah sa stvarima koje volim u posljednje vrijeme, a da nisu povezane sa kozmetikom... :)

Kako nam je stigla jesen moje potrebe za hranom i pićem su se mrvicu promijenile.. :) Za doručak i dalje jedem zobene, no sada u njih ubacim jabuku, krušku, orahe, med ili domaći džem te mrvicu cimeta. A od nečeg "konkretnijeg" - nema boljeg od domaće krem juhe od buče. Sreća pa ih ove godine imamo na izvoz. :)

Kava mi ne odgovara, tu i tamo popijem Nescaffe, no odnedavno, dečko i ja pijemo bijelu kavu. :) Za razliku od kave, zeleni čaj i više nego povoljno utječe na moj organizam. Pijem ga bez ičega i to onaj u listićima, i ako ste probali onaj u filteru i bio vam je užasan, vjerujte mi kad vam kažem da morate probati u listićima. :) Ponekad dodam i malo mlijeka. Jeste probali zeleni sa mlijekom? Niste? Probajte! :)

Jesen volim i zbog slojevitog oblačenja... Svoj baloner iz Stradivariusa (točno takav kao što je na fotografiji niže) kombiniram sa različitim tankim šalovima. Volim i ogromne veste (imam sličnu iz C&A) koje mogu nositi na hlače, haljinice, tenisice, balerinke... Pošto je počela nova akademska godina, ne smijem zaboraviti ni svoj ruksak. Stane zbilja hrpa stvari unutra i najpraktičniji mi je za faks. Ovaj sam kupila u Accessorizeu prije dvije godine, još je uvijek kao nov iako je jadan prenosio ogromne količine tereta. :)

 Nakit koji trenutno najviše nosim...

Nisam preveliki filmofil, ipak su mi draže knjige, no kad želim pogledati dobar film, a ne želim čekati da se skine, uvijek odem na Filmovitu i nađem nešto. Ima zbilja mnogo filmova, i redoviti su s ažuriranjem. Posljednji koji sam pogledala je Self/less - film je predivan i plakala sam na kraju.

Par redaka više spomenula sam vam da više volim knjige od filmova. Prije dva tjedna u Tisak mediji bile su određene knjige snižene za 50% pa sam se malo počastila. :) Eto, umjesto da se primim stručne literature, ja nakupovala romane. :) "Liniju života" i "Nitko to ne radi utorkom" sam već pročitala i imam samo riječi pohvale. Kupila sam još i Nesboov "Leopard" i "Jedne zimske noći" (Simon Sebag Montefiore) koji su u Zagrebu, pa ih zato nema na fotki.  


Ne smijem zaboraviti ni par pjesmuljaka koji su mi na repeatu.. :)


I za kraj, moja dva najdraža Youtube kanala za vježbanje. :)

Eto dragi moji, ovo su moji trenutni favoriti. Što vi trenutno volite? Imamo li nešto zajedničko?
Do, sljedečeg čitanja... :*





3 komentari

Write komentari
beautyart005
AUTHOR
11. listopada 2015. u 17:50 delete

Zeleni čaj je i meni već godinu dana zamijenio kavu. Jednostavno ju više nisam dobro podnosila a zelenko je spasio stvar :) Još nisam probala u listićima ali to će se morati promijeniti :D Svakako probam i s mlijekom :D

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
11. listopada 2015. u 17:56 delete

Baloner mi je divan :) Također sam kupila Keplerov Paganinijev ugovor, ali ga još nisam pročitala. A zeleni čaj već godinama pijem, ali uvijek onaj u filter vrećicama, baš ću isprobati ovaj u listićima :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
11. listopada 2015. u 18:05 delete

Svida mi se baloner, imam i ja vrlo slican iako priznajem vise volim nositi kozne jakne i takoder obozavam tanke salove, marame. Zeleni caj u listicima nisam probala ali svakako moram jer ovaj u filterima mi je tak-tak. Obavezno cu pogledati i ove kanale za vjezbanje jer redovito vjezbam kod kuce, trenutno sam na Kayla Itsines programu koji mi je odlican ali pogledat cu i ove koje si ti preporucila.

Reply
avatar