Recenzija: Olivalovo Zlatno ulje smilja

20:25 2 Comments A+ a-

Prošlo je više od tri mjeseca otkako koristim Olivalovo Zlatno ulje smilja, mislim da je prošlo dovoljno vremena da vam kažem nešto više o ovom ulju - o njegovom djelovanju i ponašanju na mojoj koži.

  Što Olival kaže?
"Olival Zlatno ulje za lice namijenjeno je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži liva. Sedam prirodnih hranjivih ulja (jojobino, maslinovo, arganovo, nevenovo, ružino, bademovo i ulje sjemenki marelice) vlaži i dubinski njeguje kožu. Glavni aktivni sastojak, eterično ulje smilja, potiče obnavljanje i sprječava nastajanje bora. Brzo se upija, a nakon nanošenja koža je ugodno glatka i svilenkasta. Nekoliko kapi ulja najbolje je nanijeti na očišćenu kožu ujutro i/ili navečer, pojedinačno ili prije kreme za lice."


Bočica sa uljem zapakirana je u kartonsku kutijicu zlatne boje sa istaknutim crnim dijelovima. Sama bočica je od stakla, a ulje se dozira pomoću kapaljke.


Zlatno ulje smilja je žućkaste boje te nježnog i vrlo ugodnog mirisa koji se ne zadržava dugo na licu.


KAKO JE ULJE DJELOVALO NA MOJU KOŽU?
Kada sam počela koristiti ulje, dakle prije neka tri mjeseca, moje lice bilo je dosta isušeno. Ovo mi je bio prvi susret sa suhom kožom jer sam do sada imala masnu/mješovitu i vrlo osjetljivu kožu, ovisno o godišnjem dobu. Osjetljiva je i dalje te i dalje moram paziti što stavljam na lice kako bih izbjegla nastanak prištića i akni.
Danas, nakon tri mjeseca korištenja moja koža nikad nije bila u boljem stanju. Sada je normalna, glatka, nahranjena i njegovana. Moram priznati da mi je ten divan i uživam kada samo malo popunim obrve i stavim maskaru. :) Sada kada pišem recenziju razmišljam kako mi je žao što se nisam prije sjetila kako bih vam u postu mogla pokazati lice prije i poslije.
Ulje koristim isključivo za noćnu njegu. Za cijelo lice dovoljne su mi tri kapi ulja - po jedna kap na svaki obraz i jedna na čelo. Moram napomenuti kako ulje stavljam na još malo vlažno lice jer sam primijetila da se tada brže upija i nekako mi je "efekt" njege bolji. Ulje dobro umasiram u kožu, čime ujedno i malo potičem cirkulaciju u licu. Iako se radi o ulju, brzo će vam se upiti i ne morate se bojati da ćete npr. zamastiti jastučnicu. Ujutro se probudim sa mekanom i nahranjenom kožom, a puder (ako ga taj dan koristim) puno ljepše sjeda na lice.


Ovo ulje toplo preporučam svima, bez obzira na tip kože. Mislim da će suhu kožu odlično nahraniti, a masnu hidratizirati bez dodatnog mašćenja. Suhoj koži će možda ipak trebati kap, dvije ili tri više... :)

Ulje dolazi u količini od 15 ml i za njega ćete morati izdvojiti oko 130 kn. Možda se čini puno za 15 ml, no ja sam svakodnevnim korištenjem potrošila tek oko 1/3 ulja, što znaći da će vam ulje potrajati.

Jeste li probali ovo ulje? Koji vam je trenutno najdraži proizvod za njegu lica?

*PR proizvod (Iako je proizvod ustupljen na recenziju, zadržavam pravo na vlastito mišljenje prilikim pisanja recenzije)


2 komentari

Write komentari
anita
AUTHOR
18. kolovoza 2015. u 20:56 delete

U zadnje vrijeme se sve više zaljubljujem u Olival kozmetiku!
Ovo ulje nisam probala ali jako me privlači. :)
Drago mi je što ti je pomoglo!

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:09 delete

Olival ima zbilja odlične proizvode, i sama ih imam jako puno.. Mislim da se nećeš razočarati ako isprobaš ulje, meni zbilja puno pomaže.. :)

Reply
avatar