Empties #3

14:13 14 Comments A+ a-

Vrijeme je za jedan empties. Ovo je bilo bačeno još prije kojih mjesec i pol, dva, slike su bile spremne, ali moram priznati da sam skroz zaboravila na njih.. U tom periodu nakupilo se još dosta potrošenih proizvoda, ali, mislim da je red da vam prvo ove pokažem.

Inače volim ovakve postove jer svaka blogerica koja ih radi usput napravi i mali osvrt na te proizvode, pa mi je lakše odlučiti da li mi neki proizvod koji još nisam isprobala treba ili ne.

No, da ne duljim više s uvodom, da vidimo što se to našlo u mojoj vrećici za otpad.. :)



 BIOBAZA blagi gel za umivanje osjetljive kože lica- već sam vam pisala o meni jednoj od najdražih i najboljih čistilica za lice, pa se neću ponavljati. Ako još niste vidjeli recenziju ili se želite podsjetiti - KLIK.

Jako volim BALEINE Limited edition tuširalice. Ova je taaako divno mirisala dok sam ju kupila. No, pri prvom tuširanju promijenila sam mišljenje. Miris je bio blag, ali nije mi odgovarao.. Imala sam osjećaj da se tuširam praškom za pranje rublja.. Nije da mi taj miris ne odgovara, ali mislim da mu nije baš mijesto u tuširalicama. Miris nije bio jedini razlog zbog kojeg mi nije baš sjela.. Jako je isušivala.

Dugo nisam koristila SCHAUMINE proizvode za kosu jer su mi šamponi preagresivni za vlasište. Sjećam se da je ovaj regenerator bio na akciji i da sam ga upravo iz tog razloga kupila. Bez mirisa je, obećeva lepršavu kosu i njegu kose. Ono što je obećano, to i dobijete. :) Ponovit ću kupnju jer mi je kosa bila zbilja mekana, lako se rasčešljavalja i bila je baš lagana, lepršava.



Malo o proizvodima za njegu.
U torbi uvijek imam neko mini pakiranje kremice za ruke. AVEO kremice od kamilice i meda ne pružaju neku super odličnu hidrataciju ali su sasvim solidne za neke "hitne" situacije.

BALEA krema za tijelo s shea maslacom i arganovim uljem predivnog je mirisa. Vodenaste je konzistencije i preko zime mi nažalost nije pružala dovoljno hidratacije. Ali, ljeti bi mi pružila i više nego dovoljno jer mi koža sada nije zahtjevna, a i super je što se brzo upija, a ljeti mi je to jako važno

O ovom REXONINOM Clear pure deziću i nemam baš riječi pohvale. Stvarno nemam problema sa znojenjem i neugodnim mirisima, ali ovo kao da potiče njihovo stvaranje. Nikad više.. Ne znam kako vama, ali meni se čini da je Rexona nekad bila kvalitetnija..



Napokon se potrošilo i malo dekorative. :)
S-HE lakić iz stare aqua shine linije mliječno bijele boje bio mi je zbilja jako drag. Trajnost mu je bila oko 3,4 dana i koristila sam ga stvarno jako često. Mislim da činjenica da sam ga potrošila za manje od godinu dana govori sve. :)

ALLESSANDRO tamno ljubičaste boje sa sitnim šljokicama je bio jedan od najljepših lakova koje sam imala u svojoj kolekciji. Potrošila sam ga do zadnje kapi. :( Na žalost, nema ga više u ponudi..

ESSENCE Marble mania sjajilo nije više u prodaji. Koristila sam ga svega par puta jer su me šljokice ne normalno greble za usne i dosta mi ih je isušivalo. Radila sam malu čistu kozmetike pa sam naišla na njega. Iste sekunde sam ga zafitiljila u vrećicu.

Kad smo već kod čistke, tu je i CATRICE zlatna olovka za oči koja datira još iz davne 2007. godine, ako se ne varam. Bili su to moji počeci šminkanja i bila sam tako uvjerena da mi zlatno odlično stoji. Kad se samo sjetim... Sram me.. :) Uglavnom, ne znam ni sama zašto sam ju čuvala, valjda neka sentimentalna vrijednost. :D Bez brige, godinama nije korištena.. Samo sam ju, eto, čuvala.. :) Nije bila baš neke kvalitete, dosta je tvrda i baš treba dosta puta proći po kapku da ostane boje. Osim mojih, bili su to i počeci Catrice-a. Danas su mi njihove olovke puno bolje.

Sada dolazimo do jednog pudera kojeg ne bih nikom preporučila. BEAUTY UK Mattte FX foundation - privukla me svijetla nijansa i matte u nazivu. Odakle da krenem? Ovako - prekrivanja nema, baš nikakvog. Kao da stavljate kremu na lice. Miris je užasan, podsjeća me na neku prastaru pokvarenu kozmetiku. Matira prvih pola sata, a dalje se svjetlucam ko božićna jelka. Dala sam mu par šansi, ali uzalud. Tako da, drage moje, zaobiđite ovaj puder u širokom luku.

Zalutao je ovdje i jedan balzamić za usne. BEBE balzam za usne, kupljen u Mulleru. Ima boljih, ali i ovaj pruža sasvim ok hidrataciju.



I za kraj, opet puno Biobaza testerića. Jesam vam već rekla koliko volim Biobazu? :)


Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme?
:*

14 komentari

Write komentari
Alexandra Nyx
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 16:54 delete

Izvrsni su ti potrošeni proizvodi :) Baš kao što si na početku rekla, super su ovakvi postovi jer sve mi napravimo maleni osvrt na proizvod pa čitateljice vide valja li išta :) Imam ova Balea losion na pumpicu na stolu još od prošlog ljeta, super je, samo si dobro rekla - zbog vodenste konzistencije je ipak za ljeto bolja.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 17:35 delete

O Biobazinom gelu sam čitala samo pohvale pa se nadam isprobati ga. I mene je sram kad se sjetim kako sam koristila olovku za oči:^O

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 20:00 delete

Bas me zanimao ovaj Beauty UK puder jer sam od onih sto pada na sve sto u nazivu nosi mat jer imam masnu kozu i drago mi je sto kazes da ne valja pa ga mirnog srca preskacem. Zato volim vas blogerice i vase recenzije, do sada ste mi vec ustedile dosta novaca :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 21:20 delete

Ovom zadnjom fotkom si me upravo podsjetila da se moram malo uhvatiti svojim Biobaza testera, totalno sam zaboravila na njih :/

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 22:24 delete

Puno sam novaca uštedjela upravo zbog ovakvih postova. :) Te Baleine kremice u velikim teglicama je svakako bolje kupiti za ljeto. Onda su idelane. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 22:25 delete

Ah, svi mi imamo neke failove s početaka šminkanja. :D Tješim se, barem nije bila crna.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 22:26 delete

Drago mi je što sam pomogla u odluci i uštedjela ti novčeke. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
13. lipnja 2014. u 22:27 delete

Mikka, pa što čekaš??? :) Priznajem, one od BBD-a nisam ni ja još kremula koristiti, ali samo iz razloga jer imam neke od tih proizvoda full size, a i prije sam dobila hrpu testerića pa je trebalo i njih potrošiti.. :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
14. lipnja 2014. u 11:45 delete

Biobazin gel za lice mi je odličan. Više ne znam ni sama koju bočicu po redu trošim. Isprobala sam još neke njihove proizvode i odlični su. Beauty UK puder sam i ja kupila zbog naziva matte i užasan je :D Nikad gori nisam imala :)

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
14. lipnja 2014. u 16:51 delete

Gledajući sliku potrošenih proizvoda, najviše me je privukao puder i nasmijala sam se kad si rekla da ga nikome ne bi preporučila, tako da hvala na upozorenju :D Biobaza ♥

Reply
avatar
eyedetoxx
AUTHOR
14. lipnja 2014. u 19:48 delete

Jako volim ovakve postove, draži su mi od new in-a. Pa dobro si se potrošila, sad u šoping !

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. lipnja 2014. u 21:46 delete

Meni je za sada sve što sam probala od Biobaze bilo odlično. :) Puder je totalni promašaj.. :(

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. lipnja 2014. u 21:59 delete

Drago mi je što sam te spriječila u kupnji.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
14. lipnja 2014. u 22:01 delete

I meni su draži.. :) A više se ni ne sjećam kad sam zadnji put radila new in post. Bez brige, već sam nadomjestila stvarčice koje mi trebaju. :D

Reply
avatar